dan cure
sretno na pregledima... ❤
confused super da je sve ok a spol ces saznati ako ne prije na porodu...
mene zgaravica i dalje ubija jel smijem popiti gastal rupurut ili tak nesto?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Grickaj bajame,popij casu mlijeka...mene to spasi kod zgaravice
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ja dajem glas krvacicama sa pire krumpirom i kiselim zeljem. 😁 taman prigodno jelo za ovo doba godine. Hehehe
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Mi ćemo za cca 2 tjedna znat spol baš sam uzbuđena :)
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Grickaj bajame,popij casu mlijeka…mene to spasi kod zgaravice
ne pomaze cak sam i rennie popila danas al opet gorim nije mi ovako nikada bilo 😢😢
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Cure evo me, beba raste, skace mase 😀😀 sve je u redu, ali je meni secer povisen 5.4 a granica je 5.1. Dali ima koja koja se susrela s tin??
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Cure evo me, beba raste, skace mase 😀😀 sve je u redu, ali je meni secer povisen 5.4 a granica je 5.1. Dali ima koja koja se susrela s tin??
Super za bebicu
Jaaaao bas mi je drago za bebaca 💓
A ovo za secer ne znam. 🙄
💗Baby E💗
Super za bebicu (tak mali a već živahni 😂)
.. meni je na prvom vađenju šećer bio 6.3 (nisam došla na tašte) ponovila sam ga za 2 tj i bio je ok. Možda nisi pazila dan prije vađenja jer moraš nesto lagano i ne jesti nakon 19 h.
Mislim da će te ginekolog dalje uputiti ukoliko je što potrebno. Nemam ti niš drugo pametno za reći..
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Super za bebicu (tak mali a već živahni 😂)
.. meni je na prvom vađenju šećer bio 6.3 (nisam došla na tašte) ponovila sam ga za 2 tj i bio je ok. Možda nisi pazila dan prije vađenja jer moraš nesto lagano i ne jesti nakon 19 h.
Mislim da će te ginekolog dalje uputiti ukoliko je što potrebno. Nemam ti niš drugo pametno za reći..
Da i ja se zacudila kako je zivahan 😀 a da rekla mi je gin da jesam li mozda navecer sta jela, da pripazim malo dok me ne posalje na onu privjeru secera. Msl da je to u 20-m tjedni
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji