Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    14. Prosinac 2017. 10:25

Kerolajn dobrodosla natrag 😉 i cestitke na pisulincu!!  Jeste imali zelju za nekim spolom?
    Ja recimo stalno kontam da ce bit cura i kad bi mi rekli da ce vit decko mislum da bi imala osjecaj da cu ga rodit nekom drugom jer ja cekam curu 😄😄 ali samo nek nam budu zivi i zdravi!
    HappySeal kad smo kod snova ja sam pocela valjda cijelo vrijeme sanjat i to stvari koje ni Spilbergu nebi pale na pamet! Samo se izmorim!😥

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Confused
    14. Prosinac 2017. 10:37

Jutro svima.
    Pati me uzasna glavobolja od sinoc,lekadoli ne pomazu,imate kakav ucinkovit savjet?

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

ivymicek
    14. Prosinac 2017. 10:45

Kerolajn

Cure kako ste? Mi smo bili tjedan dana u Irskoj i nisam stigla pratit sto se dogada. Jel ste ok? Danas smo saznali da cemo dobiti decka… Sad sjedimo naa kavi, dragi i ja. Zbunjena i suocena s cinjenicom da je sve to stvarno. Sretna sam ali kao da se dogada nekome drugome. Bas sam u soku od svega. Kako ce se ja brinuti o malome pimpacu? Hahahha
    Ne mogu vjerovati da se stvarno dogada i da cu stvarno ja biti mama i dobiti bebu. Decka.

Mama događa se. Kada krene lupkati biti će još stvarnije...

Mali princ 💙

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    14. Prosinac 2017. 10:48

baarbaraa29

Kerolajn dobrodosla natrag 😉 i cestitke na pisulincu!!Jeste imali zelju za nekim spolom?
    Ja recimo stalno kontam da ce bit cura i kad bi mi rekli da ce vit decko mislum da bi imala osjecaj da cu ga rodit nekom drugom jer ja cekam curu 😄😄 ali samo nek nam budu zivi i zdravi!
    HappySeal kad smo kod snova ja sam pocela valjda cijelo vrijeme sanjat i to stvari koje ni Spilbergu nebi pale na pamet! Samo se izmorim!😥

I mene muče snovi. Neki dan sam sanjala ubojicu koji me ganja po zgradi i ljuta na njega što želi trudnicu ubiti.

Jutros sam sanjala da mi je pukao vodenjak i u strahu se probudila i odmah popipala. Sad sam pod stresom jer me brine zašto sam to sanjala a i kunem se u snu osjetila puk u trbuhu 🤔

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    14. Prosinac 2017. 10:50

Confused ne znam kako ti pomoći. Meni je prošli tjedan bilo tako ali pomogle su mi kupke, puno vode, vježbe vrata i ramena i ležanje u mraku 😔

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

baarbaraa29
    14. Prosinac 2017. 10:52

Confused

Jutro svima.
    Pati me uzasna glavobolja od sinoc,lekadoli ne pomazu,imate kakav ucinkovit savjet?

Hladni oblozi! U DMu imas one gel-plave koje lo potrebi hladis ili grijes. Moj najbolji prijatelj! I vidi u ljekarni jel imaju gel koji se maze po celu i glavi gdje boli. Meni i to pomogne. Meni je svekrva to u Srbiji kupila, ali sam sigurna da ima i kod nas.
    Ovaj je kao ona sjajila za usne u mekanoj tubici i na vrhu ima kuglicu kao roll-on.

• Kerolajn
    14. Prosinac 2017. 10:54

Confused

Jutro svima.
    Pati me uzasna glavobolja od sinoc,lekadoli ne pomazu,imate kakav ucinkovit savjet

Confused, meni pomaze obicna voda! Znaci u doslovno par minuta prestane glavobolje. Ko da sam popila neznam kakav lijek! Inace imas u ljekarnama od Homeolaba homeopatske perlice, protiv migrene kao. Ja sam radila u ljekarni i fakat su ti homeopatski proizvodi super. I mogu se uzimat u trudnoci uglavnom. Imas i Bios line Migralen, al nema u svim ljekarnama...

🖤 6.6.2018 🖤

14. Prosinac 2017. 11:06

Kerolajn

Cure kako ste? Mi smo bili tjedan dana u Irskoj i nisam stigla pratit sto se dogada. Jel ste ok? Danas smo saznali da cemo dobiti decka… Sad sjedimo naa kavi, dragi i ja. Zbunjena i suocena s cinjenicom da je sve to stvarno. Sretna sam ali kao da se dogada nekome drugome. Bas sam u soku od svega. Kako ce se ja brinuti o malome pimpacu? Hahahha
    Ne mogu vjerovati da se stvarno dogada i da cu stvarno ja biti mama i dobiti bebu. Decka.

Čestitam draga na sinčiću😀😍💓💓...sad imamo već 2 tu na klokanici pošto ću i ja brinut i malom pimpaču😂😂

baarbaraa29
    14. Prosinac 2017. 11:50

Suborke, hocemo u potpis dodavat i kad saznamo sta je bebac? 
    Ime ili bojicu ili nesto pa da postanemo pravo malo drustvance..👵👱👧👩 .."Hormonjace" 

• Kolačić
    14. Prosinac 2017. 12:30

Bok cure, evo čitam vas preko mobitela ali nikako da se javim, posla imam preko glave, kraj godine valjda pa su svi nekako užurbani. 
    .
    Neka cura je pitala za šećer, ja isto imala 5.4 i rekla mi je da je okej zasada i da ćemo se fokusirati na neke druge bitnije pretrage pa ako ovo i dalje bude povišeno da ćemo onda nešto raditi po tom pitanju. 
    .
    Inače sam okej, rastem, mažem se kremom jer me sve svrbi, povraćam samo na mirise, ali sam počela jesti nenormalno pa mislim da se beba počela hraniti preko krvotoka. Ginekologica mi je rekla da to zna biti u početku dok se tijelo ne navikne da se netko hrani preko tebe. I samo bi jela gluposti, ali moram paziti već sad. I ako sam puno pod stresom (posvađam se s mamom, mi smo dva suprotna karaktera) ili ako cijeli dan sjedim zna mi se dogoditi da me jako jako zaboli kod bebe. Ne znam jel to normalno, trebam li stvarno uključiti zen mode. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.