Ola zene, ja cu radit integralne medene keksice, prhke keksice, vanilin roscice, neku bezglutensku tortu za tetu, oblatne za dedu, ines tortu za brata, nes za dragog, jos ce mama madaricu i i ko zna sto jos...fkt pecemo masu kolaca, a ne baci se nista 😂 jos se trampimo sa susjedima, kako to vec ide, odneses nesto, vratis se s necim i tak 😂
Mogla bi raspucance probat, nikad ih nisam radila.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Honey neka si ti nama dobro, sve drugo cea prezivjet 😊
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ajme Tea ja bi tebi u goste 😍 mljac! Meni su ti raspucanci prefini i dekorativni ❤
Honey, dobrodosla si 😂
Bas cu probat te raspucance 😊
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
👀👀👀👀👀👀i ja bi kolačiće...al neda mi se radit ih...sutra ću preležat dan, danas sam s m puno hodala po west gateu i bubi me tibica dole, ne odljepim se od kreveta sutra pa možda prođe
Mmmm raspucanci. Mogla bih i ja! Prosle godine su cesto u ovo vrijeme bili na stolu. A i figuraju :)
💗Baby E💗
Prejednostavni za napravit a preukusni! Ja rafim po jednom receptu gdje idu i ljesnjaci i bademi, mljaaaaaac!!! 😍 jedva cekam vikend da ispecem ❤
Hvala vam 😘
Sophie i meni je umor zasad najveci problem. Mucnine su najgore ujutro i predvecer, tad cesto i povracam. Preko dana su slabije, isto izdrzljivo. Svejedno se nadam da nece jos dugo, najgore je sto mi je tesko zaspat navecer zbog toga, nikako da se zeludac smiri. Kad je tebi termin?
Honey zvuci super, daj recept 😍
I ja bi ih radila ove godine prvi put. Planiram jos i niccoliette, gingermane, rafaelo kuglice, neke ala kresente. I od ovih, kako kaze muz "konkretnih" 😂 cu radit biskupski kolac, zarbo pitu i jos jedan mi barem treba.
I mi uvijek napravimo hrpu kolaca ali dosta podijelim a i uvijek se sve pojede 😄
17.7. 💝💝
Sortiraj odgovore
Najstariji