Curkee, evo da se javim pa picim dalje(papanje i spavanje 😂). Bila sam danas na pregledu, ❤ nam kuca, sve se razvija kako spada i pao mi je kamen sa srca 😊
Honeyi mene je zaboljelo kako si pala. Bitno da je sa bebacem sve u redu, cuvaj se sada 😘
Sophie dooobrodosla. Zelim ti urednu trudnocu :) Meni je ona poznata sa potpomognute. Kad bi citala ili isla tipkati na tko planira i radi na bebi bih vidjela to ime…cini mi se 😂
Cure moje, izmorilo me to cekanje danas i spremna sam za krpe 😂
Kako ste mi vi? Ima sta novo? 😘
Super draga za bebicu. Odmarajte curke čim više možete i zaslužile smo odmor a i treba nam😀
Curkee, evo da se javim pa picim dalje(papanje i spavanje 😂). Bila sam danas na pregledu, ❤ nam kuca, sve se razvija kako spada i pao mi je kamen sa srca 😊
Honeyi mene je zaboljelo kako si pala. Bitno da je sa bebacem sve u redu, cuvaj se sada 😘
Sophie dooobrodosla. Zelim ti urednu trudnocu :) Meni je ona poznata sa potpomognute. Kad bi citala ili isla tipkati na tko planira i radi na bebi bih vidjela to ime…cini mi se 😂
Cure moje, izmorilo me to cekanje danas i spremna sam za krpe 😂
Kako ste mi vi? Ima sta novo? 😘
Čestitam na lijepim vijestima,sad si mirnija
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Hvala cure 😊
Barbara29 nisam tamo nikad pisala 😀
Trudnicki mozak Svejedno dobro dosla u copor!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sophie dobrodosla
Bejb super za bebaca
ja bila s klincem u vrticu pekli smo tamo svi skupa kolacice i kitili bor bas je bilo lijepo..zgaravica me muci od samog jutra mlijeko ne pomaze pojela par zrna rize opet nista…
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Bok curke, evo malo da se javim, citam, a ne pisem. Dosla u ZG, jos nisam pojela kebab, nadam se da hocu ovih dana 😂😂😂
Franovamamita skuhaj rizu u vise vode i popij tu vodu. Ima dovoljno UH-a da bi smanjilo mucninu.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Bok curke, evo malo da se javim, citam, a ne pisem. Dosla u ZG, jos nisam pojela kebab, nadam se da hocu ovih dana 😂😂😂
Evo danas nam je 13.tjedan pocela pit elebaby, +2,5 kg, izgledam ko da sam napuhana😂 super mi je ovo slikanje po tjednima, bas vidis kad imas jednu sliku do druge kao napredujes.
Franovamamita skuhaj rizu u vise vode i popij tu vodu. Ima dovoljno UH-a da bi smanjilo mucninu.
Pozdrav Tea. A kebab se ne propušta 😀😀
Evo danas nam je 13.tjedan pocela pit elebaby, +2,5 kg, izgledam ko da sam napuhana😂 super mi je ovo slikanje po tjednima, bas vidis kad imas jednu sliku do druge kao napredujes.
Pozdrav Tea. A kebab se ne propušta 😀😀
A bušica polako ali sigurno napreduje😍
Hej cure…Da se i tu javim. Tjedan baš i nije dobro počeo.
Danas sam pala ko kruška, poskliznula se i pala na cijelu dužinu desne strane. Još mi zvoni u glavi, ali mislim da nisam udarila s njom nego samo dobro trznula. Otišli naravno odmah u Vinogradsku na hitnu. Sa bebom je sve ok hvala Bogu, nema ni hematoma a doktorica je rekla da misli da neće ni biti problema. Usrala sam se od straha abogme i muž, baš smo se dobro prepali evo sad mi se plače na samu pomisao da se nešto nedaj bože dogodilo… Sa mnom je mislim sve ok, imat ću ogromnu masnicu na desnom bedru i koljenu i možda ruci, i glava će nadam se proći. Neznam koliko ima smisla ići zbog glave igdje jer mi ionako ne mogu snimati pa ću malo promatrati kako mi je i doktorica na ginekologiji rekla pa ćemo vidjeti… Uglavnom, katastrofa i užas.
Ajme Honey bome si me zabrinula. No, bitno da je sa bebicom sve dobro a mamu neka tata pazi par dan...
Eh kad bi još mogla koji dan od posla odmorit to bi bio ideal.
Šaljem hrpu pozitivne energije da što prije prođe!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Honey bit ce sve u redu,zasticene su nase mrvice ❤
Meni je sutra pregled,prenervozna sam,uopce mi ne pomaze cinjenica sta vec treci put prolazim isto…
He he he same here, nogla bih reći da sam ovaj put najnesigurnija 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji