Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kerolajn
    15. Prosinac 2017. 06:30

🖤 6.6.2018 🖤

• Kerolajn
    15. Prosinac 2017. 06:30

Dobrodosle nove cure, sretne trudnoce zelim :)

Evo slikica iz Irske iz tvornice Guinessa hihihihi-> special za klokanice :D

🖤 6.6.2018 🖤

Honey
    15. Prosinac 2017. 07:19

Jutroooo!!! Hahahaha, trudna u Guinessu, moja nocna mora 😂 Al slikica je top! 😀 
    Ja radim po ovom receptu https://www.coolinarika.com/recept/bauernbrtchen-ili-seljacki-kruscici/?meta_refresh=1 
    S tim da stavim malo maslaca (cca 50g). Orasastih stavim pola jednih pola drugih. Upozoravam vas zvjezdice koje je radila cura sa proljetnih po receptu po kojem ja radim su ispale zivi horor pa sam rekla da vise necu stavljati recepte 😜 ma super je, samo je pitanje i koliko imate osjecaj u kuhinji 😀 Sretno tko ce raditi 🤗😘

Honey
    15. Prosinac 2017. 07:22

E da i prijavljujem i prvu kilicu !!! Napokon!!! 😀 dobro po onom sto doktor vodi ce biti 0,5kg ali meni je 1kg jer ja vodim odkako sam ostala trudna! 

• Kerolajn
    15. Prosinac 2017. 07:36

Hihihihi Honey, da znas da je bilo tesko, popustila sam i prvi put u trudnoci popila malo Nakraju je mali pivopija odlucio da mu ipak ne pase pa je dragi morao popit dva Guinessa :D

🖤 6.6.2018 🖤

• Kerolajn
    15. Prosinac 2017. 07:37

I cestitam za prvu kikicu :) ak trebas , mogu ti ja poslat malo...ja sam na +6 

🖤 6.6.2018 🖤

HappySeal
    15. Prosinac 2017. 08:06

Klokanica 

Moja stara je uvijek pretjerivala s tim kolačima: pa brat voli ovo, tata ovo, svekrva ovo, zaova ovo #kolutamočima
    Jedva sam čekala da se odselim da pečem po svom guštu, jer mama nije znala peći kolače ali je znala naručiti od mene 

Radim neke obične kekse s limunom i kokosom, kekse s narančom i karamelom i paprenjake. Svi koji imaju posebne želje dobiju recept pa neka sami peku. Kod nas doma se kremasti kolači baš ne jedu, samo ti keksići, a znate i same koliko je to pimplavo i da svaki keks prođe 5 puta kroz ruke dok nije gotov. Ne pada mi na pamet pretjerivati. Imam ispriku - trudna sam i umorna 

Ajme grozna sam... 

27.6. 💙

bejb23
    15. Prosinac 2017. 09:56

Honey, dobro da si rekla. Razmislit cu hocu li raditi po tvom receptu 😜
    I moja isto napravi hrpu kolaca pa dila okolo. Nema potrebe da i ja radim previse a i kako HappySeal  kaze, trudna sam i umorna 😂 

💗Baby E💗

HappySeal
    15. Prosinac 2017. 10:08

Ma dobro, ja jako volim slatko, ali nisam fan kolača koji se povlače po kući danima, niti sam zagovaratelj toga da se mora imati 10 vrsta, a najmanje sam zagovaratelj toga da netko treba biti u kuhinji dok ne ispeče onoliko vrsta koliko treba da se ostavi dojam. 

Ako netko voli, samo naprijed, ali ja volim trošiti vrijeme drugačije. Kupim si kolač u slastičarni. S druge strane, za pečene patke i komade mesa - e za to imam i volje i vremena 

27.6. 💙

mateya1993
    15. Prosinac 2017. 10:22

Ženice drage, koje vitamine vi pijete? Ja pijem Prenatal kapsule i čini mi se da sam zbog njih izgubila apetit. Pijem ih tek nekoliko dana, a uopće nemam želju za bilo šta pojesti. Ujutro se ustanem i uopće nisam gladna.  Jel moguće da je zbog tih vitaminskih kapsula? Ili je to normalno na početku trudnoće? 

💖 Nikol -12.08.2018💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.