Cure kako ste? Mi smo bili tjedan dana u Irskoj i nisam stigla pratit sto se dogada. Jel ste ok? Danas smo saznali da cemo dobiti decka… Sad sjedimo naa kavi, dragi i ja. Zbunjena i suocena s cinjenicom da je sve to stvarno. Sretna sam ali kao da se dogada nekome drugome. Bas sam u soku od svega. Kako ce se ja brinuti o malome pimpacu? Hahahha
Ne mogu vjerovati da se stvarno dogada i da cu stvarno ja biti mama i dobiti bebu. Decka.
Čestitam draga na sinčiću😀😍💓💓…sad imamo već 2 tu na klokanici pošto ću i ja brinut i malom pimpaču😂😂
Cestitam Ena :))
🖤 6.6.2018 🖤
Pozdrav mame i buduce mame!
Ovdje jos jedna buduca mama, termin je 17.7.
Prva trudnoca i nosim blizance. Ako sam dobro vidjela, jos su dva para blizanaca? Super sto cemo se moci pratiti a i ima dosta iskusnih mama koliko vidim.
Neke vec i spol znaju, cestitam na deckicima!
Eto, veselim se druzenju do ljeta!
17.7. 💝💝
Pozdrav mame i buduce mame!
Ovdje jos jedna buduca mama, termin je 17.7.
Prva trudnoca i nosim blizance. Ako sam dobro vidjela, jos su dva para blizanaca? Super sto cemo se moci pratiti a i ima dosta iskusnih mama koliko vidim.
Neke vec i spol znaju, cestitam na deckicima!
Eto, veselim se druzenju do ljeta!
Ajme nova dva srčeka! Dobrodošla!!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
večer cure
kerolajn čestitam
blackie dobro nam došla
vidim spominjale ste otkrivanje spola hmm ja sam cak razmisljala da mi ne kaze al opet necu jer moram sve lijepo prije pripremiti
što se tiče ružnih snova uh i kod mene su vrlo često i baš me znaju potresti...ali sve je to normalno..
baš sam umorna od jutra sam sa sestrom hodala po gradu i kupovala božične poklone...cure koje čete kolače peči?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Blackie dobro nam dosla sa svoja dva andjelcica!
Mislim si ja o tim snovima sto nas pate. Kako nijedna ne sanja neke ludo dobre snove?
Npr.zasto umjesto moje nocasnje uvrnute verzije Titanica ne sanjam svog drugog muza koji jos ne zna da smo zajedno 😄 (Bradlya Coopera) ili onog Dr.Averya iz Uvoda u anatomiju (s njim nekad varam ovog drugog muza)!
E veceras cu si mantrat da hocu takve snove, a ne ove u kojima sam cijelo dopodne pod stresom!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Blackie bok 😊 Čestitam na blizancima!!!
I ja ih čekam! Kako si ti s mučninama, povraćanjem?
Ja povremeno imam mučnine al podnošljivo sve.. dr mi kaže da su mučnine s blizancima obično pojačane i izraženije nego s jednim djetetom.. pa sam malo zabrinuta iako valjda s umorom to nadoknadim 😅
Kerolajn cestitaam ☺
Blackie dobro dosla 🤗
Franovamamita, jos ne znam sto cu. Cekam da se izraze zelje 😂
💗Baby E💗
večer curekerolajn čestitam
blackie dobro nam došla
vidim spominjale ste otkrivanje spola hmm ja sam cak razmisljala da mi ne kaze al opet necu jer moram sve lijepo prije pripremiti
što se tiče ružnih snova uh i kod mene su vrlo često i baš me znaju potresti…ali sve je to normalno..
baš sam umorna od jutra sam sa sestrom hodala po gradu i kupovala božične poklone…cure koje čete kolače peči?
Ja pečem ono što mi uspije. Cheescake i obične vanili kiflice koje radim kao kolčiće pa klinci izrezuju i "ukrašavaju" 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hej cure! Ziva ja i glava dobro hvala bogu! Jucrr morala u Austriju na neki sastanak pa sam jos i danas umorna. 😩 Dan na poslu mi je prosao u roku keks! Kad smo kod keksi, ja sam radila zvjezdice, kiflice i medenjak kolac. Za vikend cu jos ponovit zvjezdice i kiflice i napravit raspucance i to je to ako se uspijem zaustavit 😂
Nove cure dobrodosle sa svojim srcekima! Lijepe moje cestiram na sincinama 😀😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji