Ajme Honey, stvarno ti želim da se oporaviš što prije. Baš užasna situacija, sva sreća da je beba dobro.
mateya, dobro nam došla. Bez brge, 6+3 je često još rano za čuti srce...
27.6. 💙
Honey bit ce sve u redu,zasticene su nase mrvice ❤
Meni je sutra pregled,prenervozna sam,uopce mi ne pomaze cinjenica sta vec treci put prolazim isto...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ajme Honey..drži se , hvala Bogu da je s bebicom sve u redu, to i ja kažem, zaštićene su one. Evo vam šaljem 😘 da bol prođe 💓
Hvala cure… bogme će trebati puno pusa, sve me hebeno boli
Čuvaj se i odmaraj
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Bok cure, evo da vam se pridružim 😊
U mpo vodama sam, ove godine jedan sponatani u 9tt i evo iz jesenskog postupka trudnoća, danas 6+4tt, jučer na ultrazvuku 2 ❤️❤️
Samo da prođe 12t pa da se "malo" predahne
Eto toliko, uživajte 😊😊
Bok cure, evo da vam se pridružim 😊
U mpo vodama sam, ove godine jedan sponatani u 9tt i evo iz jesenskog postupka trudnoća, danas 6+4tt, jučer na ultrazvuku 2 ❤️❤️
Samo da prođe 12t pa da se "malo" predahne
Eto toliko, uživajte 😊😊
Dobrodošla i sretno 😀😍😍💓💓
honey ajme dobro si roknila! ajde odmaraj i cuvaj bebicu!
sophie jel moguce da te znam sa "tko planira i radi na bebi"? kako god dobrodosla i da ova sa duplicima
prodje savrseno do kraja!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Curkee, evo da se javim pa picim dalje(papanje i spavanje 😂). Bila sam danas na pregledu, ❤ nam kuca, sve se razvija kako spada i pao mi je kamen sa srca 😊
Honey i mene je zaboljelo kako si pala. Bitno da je sa bebacem sve u redu, cuvaj se sada 😘
Sophie dooobrodosla. Zelim ti urednu trudnocu :) Meni je ona poznata sa potpomognute. Kad bi citala ili isla tipkati na tko planira i radi na bebi bih vidjela to ime...cini mi se 😂
Cure moje, izmorilo me to cekanje danas i spremna sam za krpe 😂
Kako ste mi vi? Ima sta novo? 😘
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji