Ami meni se isto čini kao da malo je.
Ma mislim da drip i općenito trajanje poroda nema toliko veze s tim di je lice okrenuto.
Arizona sretno s pregledom
Evo me, bila sam kod susjede 😋 sad je sve normalno 😊
Bas je danas primalja rekla isto za međicu da mora biti obrijana ak je prirodni porid, a za carski sve!
Ami, ak si primjetila razliku, onda se sigurno. Stavi nam obje slike rađe, tu i od prije par dana pa cemo vidjeti bolje 😊
Meni neki govore da je visoko, neki nisko... meni se cini da se malo spustio jer isto mogu skoro cijeli dlan staviti, a sad...
26.8. Ivan 💙💙
Amy, spustio se busko, kuzi se 👍.
Dakle, ja sam ovdje da razbijam predrasude 😁-dvoje sam rodila sa samo svojim trudovima bez ikakve medicine, zadnje dvoje uz drip... Nikakve, ali bas nikakve razlike nisam primjetila između tih mojih prirodnih trudova i ovih od dripa, ni u jacini, ni u bolnosti ni u trajanju... Bas nikakve.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Vecer
Ami meni se isto cini da se spustio
Ja sam spremila octenisept, drugi put nisam bila šivana, prvi put jesam, sad cemo vidit
Meni bebac ima tulum u stomaku na momente me tako zaboli dole kao da ce ispasti
Taman se kupala i prala kosu, joj tko ce je sad susiti, vise bude mokra od znoja dok je susim,nego sad kad sam je oprala
Marija pametno, evo cak i ja ovako primjetim razliku. Probala sam cropat da ih usporedim, ovo je od pred neki dan. Baci i ti koji kolaž da vidimo😊
6xmama ti i Beata nas morate podrzat i savjetovat znaci jos 2 tjedna u komadu da budete ❤️❤️
💙Bartol💙
Da...spustio se definitivno Ami..
Cokica tnx za pregled.. javim kaj kazu kad sve pitam..
6xmama ja cu samo reci da si ti prava zena..majka..kraljica 😉😉😉
Nivami i mene ceka susenje ..uzas..nakon finog tusa pod taj fen.. ja jos moram malo i popeglati da mi bude lakse ujutro..
url=https://lilypie.com]
Atizona, sretno 😊
Ami, da... vidi se onak sad. Spustio se definitivno.
Evo, sad bum ja stavila svoje. Sad sam se na brzinu poslikala i stavit cu sliku s 37tt. Al cini mi se da se tvoj vise spustio.
26.8. Ivan 💙💙
Ne mogu sloziti kolaz jer mi drugu sliku na pol stavi, a sad mi se cini da mi se nist nije spustio trbuh.
Ne znam vise 😋
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji