Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Kolovoz 2018. 22:45

Ami meni se isto čini kao da malo je.
    Ma mislim da drip i općenito trajanje poroda nema toliko veze s tim di je lice okrenuto. 
    Arizona sretno s pregledom

Marijaa30
    08. Kolovoz 2018. 22:54

Evo me, bila sam kod susjede 😋 sad je sve normalno 😊
    Bas je danas primalja rekla isto za međicu da mora biti obrijana ak je prirodni porid, a za carski sve! 
    Ami, ak si primjetila razliku, onda se sigurno. Stavi nam obje slike rađe, tu i od prije par dana pa cemo vidjeti bolje 😊
    Meni neki govore da je visoko, neki nisko... meni se cini da se malo spustio jer isto mogu skoro cijeli dlan staviti, a sad...

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    08. Kolovoz 2018. 22:57

Amy, spustio se busko, kuzi se 👍. 
    Dakle, ja sam ovdje da razbijam predrasude 😁-dvoje sam rodila sa samo svojim trudovima bez ikakve medicine, zadnje dvoje uz drip... Nikakve, ali bas nikakve razlike nisam primjetila između tih mojih prirodnih trudova i ovih od dripa, ni u jacini, ni u bolnosti ni u trajanju... Bas nikakve. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• AnaMaria
    08. Kolovoz 2018. 23:01

6xmama ti si tu da nas ohrabris i smiris 😊😙

12.08.2018. ❤

nivami
    08. Kolovoz 2018. 23:04

Vecer
    Ami meni se isto cini da se spustio 
    Ja sam spremila octenisept, drugi put nisam bila šivana, prvi put jesam, sad cemo vidit
    Meni bebac ima tulum u stomaku na momente me tako zaboli dole kao da ce ispasti 
    Taman se kupala i prala kosu, joj tko ce je sad susiti, vise bude mokra od znoja dok je susim,nego sad kad sam je oprala 

ami25
    08. Kolovoz 2018. 23:09

Marija pametno, evo cak i ja ovako primjetim razliku. Probala sam cropat da ih usporedim, ovo je od pred neki dan. Baci i ti koji kolaž da vidimo😊 
    6xmama ti i Beata nas morate podrzat i savjetovat znaci jos 2 tjedna u komadu da budete ❤️❤️

💙Bartol💙

Arizona
    08. Kolovoz 2018. 23:24

Da...spustio se definitivno Ami..
    Cokica tnx za pregled.. javim kaj kazu kad sve pitam.. 
    6xmama ja cu samo reci da si ti prava zena..majka..kraljica 😉😉😉
    Nivami i mene ceka susenje ..uzas..nakon finog tusa pod taj fen.. ja jos moram malo i popeglati da mi bude lakse ujutro.. 

url=https://lilypie.com]

ami25
    08. Kolovoz 2018. 23:31

Arizona sretno i javi se!! 💪

💙Bartol💙

Marijaa30
    09. Kolovoz 2018. 00:13

Atizona, sretno 😊
    Ami, da... vidi se onak sad. Spustio se definitivno. 
    Evo, sad bum ja stavila svoje. Sad sam se na brzinu poslikala i stavit cu sliku s 37tt. Al cini mi se da se tvoj vise spustio.

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    09. Kolovoz 2018. 00:24

Ne mogu sloziti kolaz jer mi drugu sliku na pol stavi, a sad mi se cini da mi se nist nije spustio trbuh.
    Ne znam vise 😋

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.