Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mateya1993
    04. Kolovoz 2018. 17:54

Smirili se bolovi. Budem vidla kak bude kroz noć.  To za keksić mi je doktorica sama predložila  
    Ja sam ist pri kraju s vitaminima za trudnice i mislim da nema smisla kupovati novo  pakiranje kad ionak moram svaki dan roditi. Još su mi 4 tablete ostale i to je to. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Arizona
    04. Kolovoz 2018. 17:57

Ej curke.. evo i mene konacno smirena /namirena 😁 nakon danasnjeg ctg-a. Znaci nisam planirala ic dns nego sutra(receno mi je za 2-3 dana) sutra je 3.. ugl ipak zavrsila tamo jer sam vozila frendicu da ona nesto podigne i eto nikog nije bilo i rekla sestra da ak hocu mogu obavit ctg.. i naletim na doktora kod kojeg sam isla privatno na kombinirani na pocetku(jedan od 2 kaj sam govorila da je izvrstan i da ne osjecam nikakvu bol ni nelagodu) i nisam si mogla pomoc 😅 pa sam mu spomenula onu situaciju sa tezinom bebaca i nakon 15 min price kaze on meni-ajde..ajde.. skaci na taj stolac da vidimo🤗🤗 i njegova procjena je 3100 i kaze da nije nadodao zbog mene nego da po njemu ispada tako.. (tak je i mom ispalo ali prije tjedan i pol) a ovoj doktorici prije nekoliko dana znaci 2600..  ja sam odlucila vjerovati njemu i vise stvarno ne pitati ni brinuti.. on mi je super i samo to sam i htjela..3.misljenje i sad se salim da mozemo otvoriti oklade kad se rodi tko je bio u pravu😂 
    Inace otkucaji su dns bili nesto nizi nego inace..(130) al kaze da je to ok.. i da.. usred ctga me vrlo kratko zabolilo kao menst. grc ali ctg nije nista zabiljezio... inace nakon pregleda do sada mi dosta tvrdne trbuh svako malo..ali nista ne bolucka.. 
    I da.. i mene sad svi pitaju jesi rodila/kad ces..ko da ja znam.. neki dan idem autom na pregled ..ulazim na parking bolnice i vidim frendicu.. vice mi-jel ides..jel ides rodit?😅 Rekoh da.. ovak laganini se solo vozim poroditi ..haha..

url=https://lilypie.com]

ami25
    04. Kolovoz 2018. 18:04

Nivami ja te prenatale ne pijem vec 2 mjeseca zadnja sigurno,a frendica ih je pila čak i nakon sta je rodila mjesec i pol tako da je sve to individualno. Arizona hahah budes se sama odvezla rodit,koliko svi oko mene paničare oko svega najrađe bi to sama odradila da nitko ni ne zna i samo bi javila svima vijest. Svi mi govore,moras nam javit odmah cim krenes ovo ono uf,onda me netko zove ja se ne javim i odmah poruke di si,nisi valjd aotisla nemoj nam to radit..I btw super za 3 misljenje i doktora i kilazu,kazem ti ja malac je sigurno preko 3 čak i vise od tih 3100,al eto vidis da meni doktorica jucer nije htijela mjerit bebu jer je rekla da njoj to nema smisla.

💙Bartol💙

Mladamama98
    04. Kolovoz 2018. 18:08

Jel zna netko sto znaci cerviks epiteliziran? 

Arizona
    04. Kolovoz 2018. 18:17

Ami..ma da..od doktora do doktora je to..zato sam i rekla..divlji zapad u TA😅.. ali eto u najgoroj panici onaj 1.dan sam pomisljala na tog doktora i da odem k njemu privatno i dns mi on naleti i jednostavno sam sad mirnija iako mi nitko ne garantira da je on u pravu..ali eto..psiha.. dala bi sve da mi se on pogodi na porodu..mislim da bi mi bilo odmah sve lakse i s puno manje brige i straha.. daj Boze.. i da..mislim da mozda mali i nece prije termina jer sam ga pitala koliko je nisko..i rekao je nisko ali ne sad ono skroz skroz nisko.. tako da imam jos fore ..valjda..ako to ista znaci..
    I kaj se tice prenatala..ja jos imam 6 komada -pre natal care pijem od Twinlaba.. isto nisam pametna dal da uzmem jos il da pricekam da rodim pa onda imaju neke bas za dojilje.. i pijem jos posebno Omega vit i zeljezo..toga cu imat .. 

Marijaa30
    04. Kolovoz 2018. 18:18

Teic sretno 😊 javis se kad budes mogla.
    Arizona, eto... nista ne brini! Bude sve dobro 😊
    Ja isto necu piti vitamine kad bum dojila, sad imam jos do termina negde, al poslije ne planiram.
    Mladamama, mislin da to znaci smeksan.

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    04. Kolovoz 2018. 18:40

Mladamama, cervix epiteliziran ti je u biti nekaj normalno, zmaci nemas nekih ranica i sl na njemu, normalan sloj stanica(epitela) 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

04. Kolovoz 2018. 19:01

Teic sretno 🤞🤞
    Arizona eto sad si barem malo mirnija, a to puno znači 🙂
    Nivami, ja na tvom mjestu ne bi kupovala nove tablete. Ja ih imam još 10-tak i ako do tad ne rodim, neću uzimati nove. A ako mi ostane, dajem frendici, ona pije iste te.
    Mateya, rekla sam ja svom da to čak doktori preporučuju, on mi ne vjeruje 😂
    Ami, ma to samo službeno po ZM skoro 40tt, ne vjerujem ja to 😂
    Ja sam sad lijepo odspavala skoro 2 i pol sata u dnevnom pod klimom. Ko budali šamar mi je sjelo 😁 i sad samo nastavila ležati. 

Arizona
    04. Kolovoz 2018. 21:10

Ej di ste nestale? Imam pitanje.. 😶 mi smo probali..kako kazete.. keksic😄 nakon malo duzeg perioda.. sad mi  tvrdne trbuh .. o.O 
    Malo me i probada ali kratko.. jel sve to ok/normalno? 

6xmama
    04. Kolovoz 2018. 21:26

To ti je normalno nakon keksica u trudnoci, Arizona 😉

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.