Ja se nadam da ću u utorak čut da sam se barem počela otvarati ili nešto, samo nek bude neki pomak. A ne beton 😣
Ami, ajde barem je bila akcija 😂
A da, nije loša ni ideja od Proud 😁😂
Cokica pa ti si jos malo na malo na 40😱😱 uf uf a ja se bunim! Necu vise 😂 Ja upravo legla peglam robicu cijeli dan malo na malo, i razmisljam se dal ja trebam uzimat neku robicu u rodiliste za bebu? Tj smijem li uopce ga ja presvuc u nesto svoje? Ne znam kako to ide nije mi ni palo na pamet do sad😂 Odlično

💙Bartol💙
Mamice evo mene javljam se iz bolnice.. Bila sam jucer na redovnoj kontroli ctg-a i bili su nam otkucaji 1min malo nizi 90-100 i u tom periodu je pokazival trudove koje ja uopce nisam osjecala..
Jucer je dosla dr.s prijedlogom da me sutra u nedjelju porode, pristala sam.. Decko je u nedjelju bio tezak 3500g i otvorena sam jucer bila 1 prst..
Teic sretno sutra🤞🤞🤞🤞
Cure jedno pitanje pijem elebaby imam jos 3kom,ne znam dali da kupim jos jednu kutiju ili

Smirili se bolovi. Budem vidla kak bude kroz noć. To za keksić mi je doktorica sama predložila
Ja sam ist pri kraju s vitaminima za trudnice i mislim da nema smisla kupovati novo pakiranje kad ionak moram svaki dan roditi. Još su mi 4 tablete ostale i to je to.

💖 Nikol -12.08.2018💖
Ej curke.. evo i mene konacno smirena /namirena 😁 nakon danasnjeg ctg-a. Znaci nisam planirala ic dns nego sutra(receno mi je za 2-3 dana) sutra je 3.. ugl ipak zavrsila tamo jer sam vozila frendicu da ona nesto podigne i eto nikog nije bilo i rekla sestra da ak hocu mogu obavit ctg.. i naletim na doktora kod kojeg sam isla privatno na kombinirani na pocetku(jedan od 2 kaj sam govorila da je izvrstan i da ne osjecam nikakvu bol ni nelagodu) i nisam si mogla pomoc 😅 pa sam mu spomenula onu situaciju sa tezinom bebaca i nakon 15 min price kaze on meni-ajde..ajde.. skaci na taj stolac da vidimo🤗🤗 i njegova procjena je 3100 i kaze da nije nadodao zbog mene nego da po njemu ispada tako.. (tak je i mom ispalo ali prije tjedan i pol) a ovoj doktorici prije nekoliko dana znaci 2600.. ja sam odlucila vjerovati njemu i vise stvarno ne pitati ni brinuti.. on mi je super i samo to sam i htjela..3.misljenje i sad se salim da mozemo otvoriti oklade kad se rodi tko je bio u pravu😂
Inace otkucaji su dns bili nesto nizi nego inace..(130) al kaze da je to ok.. i da.. usred ctga me vrlo kratko zabolilo kao menst. grc ali ctg nije nista zabiljezio... inace nakon pregleda do sada mi dosta tvrdne trbuh svako malo..ali nista ne bolucka..
I da.. i mene sad svi pitaju jesi rodila/kad ces..ko da ja znam.. neki dan idem autom na pregled ..ulazim na parking bolnice i vidim frendicu.. vice mi-jel ides..jel ides rodit?😅 Rekoh da.. ovak laganini se solo vozim poroditi ..haha..

url=https://lilypie.com]
Nivami ja te prenatale ne pijem vec 2 mjeseca zadnja sigurno,a frendica ih je pila čak i nakon sta je rodila mjesec i pol tako da je sve to individualno. Arizona hahah budes se sama odvezla rodit,koliko svi oko mene paničare oko svega najrađe bi to sama odradila da nitko ni ne zna i samo bi javila svima vijest. Svi mi govore,moras nam javit odmah cim krenes ovo ono uf,onda me netko zove ja se ne javim i odmah poruke di si,nisi valjd aotisla nemoj nam to radit..I btw super za 3 misljenje i doktora i kilazu,kazem ti ja malac je sigurno preko 3 čak i vise od tih 3100,al eto vidis da meni doktorica jucer nije htijela mjerit bebu jer je rekla da njoj to nema smisla.

💙Bartol💙
Ami..ma da..od doktora do doktora je to..zato sam i rekla..divlji zapad u TA😅.. ali eto u najgoroj panici onaj 1.dan sam pomisljala na tog doktora i da odem k njemu privatno i dns mi on naleti i jednostavno sam sad mirnija iako mi nitko ne garantira da je on u pravu..ali eto..psiha.. dala bi sve da mi se on pogodi na porodu..mislim da bi mi bilo odmah sve lakse i s puno manje brige i straha.. daj Boze.. i da..mislim da mozda mali i nece prije termina jer sam ga pitala koliko je nisko..i rekao je nisko ali ne sad ono skroz skroz nisko.. tako da imam jos fore ..valjda..ako to ista znaci..
I kaj se tice prenatala..ja jos imam 6 komada -pre natal care pijem od Twinlaba.. isto nisam pametna dal da uzmem jos il da pricekam da rodim pa onda imaju neke bas za dojilje.. i pijem jos posebno Omega vit i zeljezo..toga cu imat ..

url=https://lilypie.com]
Teic sretno 😊 javis se kad budes mogla.
Arizona, eto... nista ne brini! Bude sve dobro 😊
Ja isto necu piti vitamine kad bum dojila, sad imam jos do termina negde, al poslije ne planiram.
Mladamama, mislin da to znaci smeksan.

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji