Jucer mi je rodila frendica termin dan prije mene, pa onda ove koje su 2 tjedna poslije vec kao imaju neke simptome, to me samo jos baci u bed kao ono pa ja necu nikadSta radi psiha hahaahha uzas
Jel imala kakve simptome prije il se dogodilo iznenada?

26.8. Ivan 💙💙
Meni je danas beba mirnija nego inace, Mozda je i to simptom🤔🤣
Čokice onda najbolje sutra, kuca ti je cista, sve je spremno samo da se Ian pokrene

Jucer mi je rodila frendica termin dan prije mene, pa onda ove koje su 2 tjedna poslije vec kao imaju neke simptome, to me samo jos baci u bed kao ono pa ja necu nikadSta radi psiha hahaahha uzas
Jel imala kakve simptome prije il se dogodilo iznenada?
Marija bila je otvorena 3 cm i dali joj drip i rodila je prilicno brzo,cekam jos uvijek izvjestaj detaljni

💙Bartol💙
Aha, da... dosta je bila otvorena. Al cudno da ju nisu ostavili, mozda bi samo krenulo.
Mene bas zanima hocu li se ja sto sad otvoriti, dosta se krecem, cistim, saginjem...svasta! Sad bez straha po stepenicama hodam. Vidjet cu u ponedjeljak.
Cokica, buduci da je sve cisto i spremno, Ian moze sutra 😊
Meni su rekli nek se rodi oko cetvrtka da mogu imati festu u petak il subotu 😋

26.8. Ivan 💙💙
Marija i mene baš zanima da nam javis detalje s pregleda dal ima pomaka

💙Bartol💙
Evo ja sam sad malo odspavala popodne i opet me uhvatili ti menstrualni bolovi.Meni je koma to kaj me odma tijera na wc. Sad ti znaj jel je to to ili ne. 🤔 Ja sam na zadnjem pregledu bila 3 prsta otvorena tak da mozda se kaj promijenilo. Beba mi je i danas dosta aktivna. Vidjet ću kak će biti dalje. ☺

💖 Nikol -12.08.2018💖
Mateya moze biti da se priprema pomalo, imaju ti bolovi neke razmake ili nesto?

💙Bartol💙
Mateya frendica je meni bas rekla kako ju je ujutro taj dan grcilo u trbuhu i da je stalno morala na wc a kad je postalo toliko bolno da nije vise mogla funkcionirat znala je da je to to...mene mene zna tak poslije te boli/kontrakcije isto tjerat na wc i to mi traje neko vrijeme i prode...to su predpostavljam ti lazni trudovi...budes vidjela ako ti se pojacava odi u bolnicu mozda je to to sad 😊

12.08.2018. ❤
Mislim da je netko bio pisao da je to neko čišćenje pred porod. Ma ne znam više ni sama. Danas me frendica pita kako sam i pišem joj ja da ništa nema ili da ja to ne prepoznajem. A kaže mi ona vjeruj prepoznat ćeš, to je tvoje tijelo i znaš se najbolje. Evo otišla sveki, kaže da će mi doć jedan dan i robu popeglat, da se ne zamaram time. Današnji uspjeh su mi složena robica do kraja i ručak napravila. I ne mogu više ništa, samo horizontala na kauču. A trebala bi si još drugi kofer za bolnicu spakirat, tj ubacit one uloške ogromne i sve to, al ne da mi se 😂
A da, netko je pisao za keksić za ubrzati, Mateya mislim 😁 rekla ja to svom neki dan, a on me gleda i kaže pa kako bi to izveli 😂😂 i da kakve su to priče da to pomaže, kaže to sigurno pročitala od svojih klokanica 😂 jučer sam ne znam ni sama šta radila na pilates lopti, zapravo najviše pokušala održati ravnotežu. I bio mi je baš neki neugodan osjećaj pa sam odustala
Hahahah Cokica mi bili u akciji dva dana zaredom prije pregleda i ocito nema to bas veze🤔🤔 a i cula sam da su to gluposti, beba kad je spremna izlazi nema poguravanja. Mislim da cu ja na kraju kao Proud doc u bolnicu s izmisljenim trudovima pa ajde pokrenite nesto 😂😂

💙Bartol💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji