Marija i mene baš zanima da nam javis detalje s pregleda dal ima pomaka
💙Bartol💙
Evo ja sam sad malo odspavala popodne i opet me uhvatili ti menstrualni bolovi.Meni je koma to kaj me odma tijera na wc. Sad ti znaj jel je to to ili ne. 🤔 Ja sam na zadnjem pregledu bila 3 prsta otvorena tak da mozda se kaj promijenilo. Beba mi je i danas dosta aktivna. Vidjet ću kak će biti dalje. ☺
💖 Nikol -12.08.2018💖
Mateya moze biti da se priprema pomalo, imaju ti bolovi neke razmake ili nesto?
💙Bartol💙
Mateya frendica je meni bas rekla kako ju je ujutro taj dan grcilo u trbuhu i da je stalno morala na wc a kad je postalo toliko bolno da nije vise mogla funkcionirat znala je da je to to...mene mene zna tak poslije te boli/kontrakcije isto tjerat na wc i to mi traje neko vrijeme i prode...to su predpostavljam ti lazni trudovi...budes vidjela ako ti se pojacava odi u bolnicu mozda je to to sad 😊
12.08.2018. ❤
Mislim da je netko bio pisao da je to neko čišćenje pred porod. Ma ne znam više ni sama. Danas me frendica pita kako sam i pišem joj ja da ništa nema ili da ja to ne prepoznajem. A kaže mi ona vjeruj prepoznat ćeš, to je tvoje tijelo i znaš se najbolje. Evo otišla sveki, kaže da će mi doć jedan dan i robu popeglat, da se ne zamaram time. Današnji uspjeh su mi složena robica do kraja i ručak napravila. I ne mogu više ništa, samo horizontala na kauču. A trebala bi si još drugi kofer za bolnicu spakirat, tj ubacit one uloške ogromne i sve to, al ne da mi se 😂
A da, netko je pisao za keksić za ubrzati, Mateya mislim 😁 rekla ja to svom neki dan, a on me gleda i kaže pa kako bi to izveli 😂😂 i da kakve su to priče da to pomaže, kaže to sigurno pročitala od svojih klokanica 😂 jučer sam ne znam ni sama šta radila na pilates lopti, zapravo najviše pokušala održati ravnotežu. I bio mi je baš neki neugodan osjećaj pa sam odustala
Hahahah Cokica mi bili u akciji dva dana zaredom prije pregleda i ocito nema to bas veze🤔🤔 a i cula sam da su to gluposti, beba kad je spremna izlazi nema poguravanja. Mislim da cu ja na kraju kao Proud doc u bolnicu s izmisljenim trudovima pa ajde pokrenite nesto 😂😂
💙Bartol💙
Ja se nadam da ću u utorak čut da sam se barem počela otvarati ili nešto, samo nek bude neki pomak. A ne beton 😣
Ami, ajde barem je bila akcija 😂
A da, nije loša ni ideja od Proud 😁😂
Cokica pa ti si jos malo na malo na 40😱😱 uf uf a ja se bunim! Necu vise 😂 Ja upravo legla peglam robicu cijeli dan malo na malo, i razmisljam se dal ja trebam uzimat neku robicu u rodiliste za bebu? Tj smijem li uopce ga ja presvuc u nesto svoje? Ne znam kako to ide nije mi ni palo na pamet do sad😂 Odlično
💙Bartol💙
Mamice evo mene javljam se iz bolnice.. Bila sam jucer na redovnoj kontroli ctg-a i bili su nam otkucaji 1min malo nizi 90-100 i u tom periodu je pokazival trudove koje ja uopce nisam osjecala..
Jucer je dosla dr.s prijedlogom da me sutra u nedjelju porode, pristala sam.. Decko je u nedjelju bio tezak 3500g i otvorena sam jucer bila 1 prst..
Teic sretno sutra🤞🤞🤞🤞
Cure jedno pitanje pijem elebaby imam jos 3kom,ne znam dali da kupim jos jednu kutiju ili
Sortiraj odgovore
Najstariji