Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    03. Kolovoz 2018. 16:01

Kaj se tice pumpice za nos, ja imam obicnu onu rucnu i stvaaarno sam rijetko kad to opce koristila sa klincima, samo kad bi im bas bil ful zastopan nos pun smrklji, radje sam uzela sterimar za bebe koji isto odstopa nosic ak ga cesce spricas... Ili zad znala im strcnut tipa 5 ml fizioloske u nos pa ih okrenut na trbuh pa se to i samo zdreniralo van... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

03. Kolovoz 2018. 16:04

Hvala curke ,baš uživamo s njim,divan je😀🤗,samo nesmije biti gladan i sve je ok😂😂.
    Sretno vam svima 😘 😘

bojana27
    03. Kolovoz 2018. 16:30

Aspirator za nos je zakon stvar i to i inhalator su nesto sta je odlicno imati doma 😊😊
    Imamo 5 godina uskoro i nikad nisam koristila nikakve kapi , samo cista fizioloska i najbolje ocisti 😁😁😁😁😁

natar
    03. Kolovoz 2018. 16:36

Ami  super za okret 👏👏👌 
    Ena Mihael je preeeeslatka beba 😍😍😍 Eto, jos ti je i divan, ma samo vi uzivajte 😘😘😘

• AnaMaria
    03. Kolovoz 2018. 17:11

Ena bas je smjesko mali 😍 
    I meni je isto vec koma na lijevom boku..al malo sam i na desnom..al da sva se slijepim po noci 😓a s banana jastukom mi je jos vise vruce tako da ga ni ne koristim po ovim vrucinama..
    Sto se tice aspiratora za nosic mi smo kupili taj sto ide na usisavac jer su mi frendice rekle da je to super a da ovaj mali bas ne pomaze..

12.08.2018. ❤

mina04
    03. Kolovoz 2018. 18:12

Ena, Mihael sve slađi i slađi 😍
    Ami super za dobar pregled.
    Meni je jucer bio neki stari ginekolog, zene moje kad je on gurnu prste pa rasirio sve dole ajmee, osjecala sam se napadnuto 😅 nadam se slijedeci put nekoj zenskoj ili onom mladom od proslog tjedna. I da, samo mi je rekao kontrola za tjedan dana. Nista drugo. Cak ni kakav mi je nalaz za streptokok (pise nije izoliran, to znaci da ga nemam??). Najgore mi sto u tom trenu se pogubim pa ni ne pitas sta zelis, tek kad odem mi padne na pamet ovo ono 😆 
    Cijelu noc me kroz san ubijala menstrualna bol. Rekao mi je prosli ako razmak bude na 10 min il manje da dodem. Al mene to boli 2-3 sata u komadu i onda prestane. Sta mislite?

All of God’s grace in one tiny face 💟

• AnaMaria
    03. Kolovoz 2018. 18:37

Mina04 ajme mogu mislit kakav je to pregled bio 🤕
    Vjerojatno je mislio ako te pravi trudovi ulove i budu u kracim razmacima od 10 min 🙄 mislim meni se nekad u 10 min valjda par puta stvrdne trbuh i zaboli a onda nista...pa pretpostavljam da to treba biti redovito 1-2 h...a ti menstrualni bolovi i mene tak znaju ulovit pa produ..i ja sam isto zbunjena..al svi kazu znat ces..pa valjd cu onda znat 🙄

12.08.2018. ❤

Marijaa30
    03. Kolovoz 2018. 22:14

Iskreno, zivciraju me s izjavama da cemo znati kad pocne... a onda s druge strane govore da prvorotke ne znaju pa bzvz dolaze prerano u rodiliste. I sad nek budemo pametne 😋

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    04. Kolovoz 2018. 07:18

Di ste, kloke, sve jos spavate?! 
    Ja vec zujim od 6 sati, cekam da se neko od mojih digne da mi donesu odozdo nekaj za jest 😑... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Marijaa30
    04. Kolovoz 2018. 08:10

Jutro 😊
    Klokanice ocito spavaju...
    E ja mislim da sam ja imala kontrakcije tu noc, oko ponoci tocnije... i to par komada. Boljela su me jako leđa, donji dio i trbuh mi se par puta stvrdnuo.. al ne cijeli, nek samo na mjestima. To su valjda te BH?  Dosta su me leđa boljela, al sam zaspala pa je proslo ocito.

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.