Mene susjeda zivcira... skoro svaki dan me pita kolko jos.. pa onda dok ji velim pa kak bus to izdrzala. Jooj, budem nekak! Mislim, njezine oba dvije kceri su rodile s 37tt tocno i sad mene pili s tim. Pa mojem malcu je lijepo nutra i nek bude, kaj sad 😊
26.8. Ivan 💙💙
Mladamama98 uzivaj i odmaraj, i ja se mislim danas naruciti pizzu
Marija kod mene su krenule poruke jel stigla beba, a imam jos dva tjedna
Hahahahaha ajmeee jos samo presing sa svih strana pocnu radit
💙Bartol💙
Najbolje je termin reci svima dva tjedna kasnije onda si bar malo pošteđen tih pitanja 🤣🤣🤣
Mene nitko ne tlači 😂 zato jer sam ja svima rekla termin po uzv, 18.8. 😁 Al sam sad već dovoljna sama sebi, sad sama sebe tlačim. Al nema pomaka niti ičega na vidiku 😣 danas baš šaljem frendicama poruku da ne mogu više, i da mi je dosta. Evo sad sam i svu robicu pospremila, spakirala za izlazak i stavila u AS i sad nek krene više to tvrdoglavo dijete 😁
Došla svekrva zadnji dan čistit i pita me jesam spremna za sutra. Ja gledam i nije mi jasno ništa. A ona, pa rekla si da bi u nedjelju 😂
Jucer mi je rodila frendica termin dan prije mene, pa onda ove koje su 2 tjedna poslije vec kao imaju neke simptome, to me samo jos baci u bed kao ono pa ja necu nikad Sta radi psiha hahaahha uzas
💙Bartol💙
Jucer mi je rodila frendica termin dan prije mene, pa onda ove koje su 2 tjedna poslije vec kao imaju neke simptome, to me samo jos baci u bed kao ono pa ja necu nikadSta radi psiha hahaahha uzas
Jel imala kakve simptome prije il se dogodilo iznenada?
26.8. Ivan 💙💙
Meni je danas beba mirnija nego inace, Mozda je i to simptom🤔🤣
Čokice onda najbolje sutra, kuca ti je cista, sve je spremno samo da se Ian pokrene
Jucer mi je rodila frendica termin dan prije mene, pa onda ove koje su 2 tjedna poslije vec kao imaju neke simptome, to me samo jos baci u bed kao ono pa ja necu nikadSta radi psiha hahaahha uzas
Jel imala kakve simptome prije il se dogodilo iznenada?
Marija bila je otvorena 3 cm i dali joj drip i rodila je prilicno brzo,cekam jos uvijek izvjestaj detaljni
💙Bartol💙
Aha, da... dosta je bila otvorena. Al cudno da ju nisu ostavili, mozda bi samo krenulo.
Mene bas zanima hocu li se ja sto sad otvoriti, dosta se krecem, cistim, saginjem...svasta! Sad bez straha po stepenicama hodam. Vidjet cu u ponedjeljak.
Cokica, buduci da je sve cisto i spremno, Ian moze sutra 😊
Meni su rekli nek se rodi oko cetvrtka da mogu imati festu u petak il subotu 😋
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji