Jutro klokse, ja bila na nekoj veceri i tek oko 2 zaspala i preznojavala se cijelu noć valjda sam se prenajela 😥😂 6xmama jesu te usluziliii?? 😊 Ja imam te BH kontrakcije jos od 25 tjedna al to ono jednom do dva puta tjedno mi se stvrdne trbuh, ne znam kako izgledaju grcevi, bolovi u leđima i ostalo 😥🙄 valjda budem prepoznala kad vrijeme dođe! Maja ako ti nije daleko bolje ic pa da te vrate doma nego cekat i brinut. Mateya pa to presiskala 40ku🤔😊 ni tvoja curka se jos neda!
Neda se još van. Baš danas je termin pa još ništa. Nervira me kaj mi svaki dan dolaze poruke el sam se porodila. Pa ljudi moji budete znali dok rodim. Jel i vas gnjave? Ubacili smo i keksić ja i moj pa ništa još. heheh

💖 Nikol -12.08.2018💖
Jutro
Mi smo baš lijepo spavali, samo jednom se budili jer je bilo vruće
Danas imamo “lazy day”, naručiti ćemo pizzu i gledati filmove da se malo podružimo jer sam ja prvo bila u bolnici a poslje toga se decko brine za mene jer moram mirovati plus brine se za kuću

Dobro jutro cure! Maja nadam se da idete danas doma 😊 Mladamama bas lijepo..uzivajte zajedno onda ❤ Sto se tice kontrakcija izluduje me to..stalno mislim jel ce sad pocet za pravo ili🤔Al traje neko vrijeme i prestane i tak...

12.08.2018. ❤
Super Mladamama samo odmor i uzivancija jos malo, Mateya drzim fige da brzo krene onda mozda sta uspije ju potjerat van hehehe. Meni jos uvijek ne dolaze takve poruke valjda ima jos vremena pa su me ostavili na miru, al sa svih strana mi je ono budi doma moze svaki cas to me jos vise nervira haha

💙Bartol💙
Mene susjeda zivcira... skoro svaki dan me pita kolko jos.. pa onda dok ji velim pa kak bus to izdrzala. Jooj, budem nekak! Mislim, njezine oba dvije kceri su rodile s 37tt tocno i sad mene pili s tim. Pa mojem malcu je lijepo nutra i nek bude, kaj sad 😊

26.8. Ivan 💙💙
Mladamama98 uzivaj i odmaraj, i ja se mislim danas naruciti pizzu
Marija kod mene su krenule poruke jel stigla beba, a imam jos dva tjedna

Hahahahaha ajmeee jos samo presing sa svih strana pocnu radit

💙Bartol💙
Najbolje je termin reci svima dva tjedna kasnije onda si bar malo pošteđen tih pitanja 🤣🤣🤣

Mene nitko ne tlači 😂 zato jer sam ja svima rekla termin po uzv, 18.8. 😁 Al sam sad već dovoljna sama sebi, sad sama sebe tlačim. Al nema pomaka niti ičega na vidiku 😣 danas baš šaljem frendicama poruku da ne mogu više, i da mi je dosta. Evo sad sam i svu robicu pospremila, spakirala za izlazak i stavila u AS i sad nek krene više to tvrdoglavo dijete 😁
Došla svekrva zadnji dan čistit i pita me jesam spremna za sutra. Ja gledam i nije mi jasno ništa. A ona, pa rekla si da bi u nedjelju 😂
Jucer mi je rodila frendica termin dan prije mene, pa onda ove koje su 2 tjedna poslije vec kao imaju neke simptome, to me samo jos baci u bed kao ono pa ja necu nikad Sta radi psiha hahaahha uzas

💙Bartol💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji