Noemi samo polako..brzo ces se ti oporaviti 😊
Mladamama super da si dobro samo mirun i lijepo od tvojih da su se bacili u akciju kad si zavrsila u bolnici 🤗
Mateya okrugli veliki trbuscic 😍.ma bas te briga za strije
Natar super za pregled
Nivami lijepi busko 😍
Ami25 sretno na pregledu
Meni je danas po noci malo bilo podnosljivije ali samo malo...natekli mi gleznjevi i noge me bole.i stvarno mi je vec tesko..a jucer navecer i po noci sam imala bolne kontrakcije vec sam mislila da cu se porodit ..ja jos nisam svjesna da cu uskoro ugledat svoju malenu 😍😍😍 svako jutro si mislim jel danas taj dan?
12.08.2018. ❤
Natar, pa ti nis otvorena, a jos ih je dvoje 😯… Bome bus ti ovak isla i do kraja… U mojoj prosloj trudnoci je sa mnom bila u sobi trudnica s blizicima, 38+ tjedana, cekali su da bi se jedna bebica okrenula isto na glavu pa da bi ju prirodno poradjali, a on se jos uvijek okretao, jedan dan je bio dolje, drugi vec ne 😂. Kak je na kraju rodila ne znam, jer sam ja otisla doma… Al eto nosila ih do kraja…
Mateya, Nivamilijepe busice ❤️. Mateya, ko sisa strije, nemres tu nis, meni je isto u prvoj trudnoci krenuo pucat trbuh u 7.mj, ispucao cijeli donji dio i jos iznad pupka. Neke su i po prst debele bile. Budu posvijetlile al ce se vidjet… I trbuh ti vise ne bude nikad full zategnut tu di ih imas, ostane ta koza viska. Al sve su to cari majcinstva-ja velim da su to oziljci ratnice! Nekad sam se s tim opterecivala i isto nosila jednodijelni badic, sad nosim dvodijelni, briga me, ko hoce nek gleda… Ak te to tjesi u iducim trudnocama nisam vise dobila ni jednu, samo su se te stare rastezale 😁…
Vidis ti to 6xmama, plasili me od 20tj s prijevremenim porodom, Mr C divljao, na kraju zatvorena 🤷♀️ I jos cu ja njih moliti za delozaciju 😂😂😂 I moji se okrecu, bar mi se cini da to osjecam, ali se nadam da me nece pustiti puno duze od 37 tj.. Mislim da stvarno nema smisla.. Sto se mene tice ne moraju prirodno, neka ih vade carski. A iza 37 tj ionako oni vise puno niti ne rastu niti napreduju, fali im mjesta i svega, a meni ce biti pretesko, sad mi vec postaje pretesko..
Mateya čestitke na punom tjednu, lijepi bušo 😍
Natar još ćemo ja, ti i 6xmama u isto vrijeme
Nivami i tebi čestitke na punom tjednu i bušo 😍
Što se strija tiče ja po stomaku nisam dobila ali zato sam po guzi ko zebra
Ami, sretno... javis se!
Ja sam se danas malo preforsirala s ciscenjem (to zbog centralnog) pa me sve boli..ruke, noge, leđa, malo i donji dio trbuha. Sad lezim!
26.8. Ivan 💙💙
Evo me tek sad gotova 😥😥😥guzva ogromna jedna dr imali hitnu intervenciju i sastanak a ja sam treća bila, koliko ce se druge tek nacekat uff. Beba se okrenula na glavu znaci nisam mogla vjerovat kaze doktorica glava mu je skroz nisko osjetim je i onda mi je na uzv pokazivala i zaista onako jako jako dole iako osjetim to jer jedva sjednem pa me ne čudi. Zatvorena sam i dalje al kaze ona da se beba jako spustila i da ce to bit super na porodu sta god to znacilo a kad bi moglo je upitno kaze ona moze sutra i za 3 tjedna. Za 7 dana sam opet narucena kod nje, jako je draga.
💙Bartol💙
Eto, zna Bartol kad se treba okrenuti... bas mi je drago 😊
Dakle, vanjsko usce je ulozivo dalje, a unutarnje zatvoreno?
Ja se sad dosta krecem pa me bas zanima hoce li se sto pokrenuti. Rekla sam da bi ja drugi tjedan oko cetvrtka, petka 😋
26.8. Ivan 💙💙
Ami25 super 😊😊😊 hvala Bogu da se bebica okrenula 🤗
Marijaa ti si znaci odredila kad bi 🤣
I ja imam neke svoje zelje al kako Bog da..samo nek mi ona bude dobro..joj danas sam pocela cmoljit kad sam pomislila da cu je jos malo drzat u rukama...toliko sam ju zeljela da mislim da sanjam sve ovo 😢😍❤
12.08.2018. ❤
Marija da vanjsko otvoreno a unutarnje zatvoreno, malo me pročačkala onako neugodno pa je rekla ako bi se bas potrudila mogla bi mozda probat vrsak prsta al da nema smisla. To sam i ocekivala, a ja se stalno setam hodam čistim kuham ribam idem u nabavku i eto nema bas nekog vidljivog pomaka sta se toga tice. Čak sam i muza uposlila u akciju da potakne 😂😂😂 evo ova dr mi je rekla da nikad ne radi ta mjerenja bebe tako kasno jer da njoj to nema smisla posto odstupanja mogu biti velika. Ona radi samo ako vidi da je maternica jako velika i da beba moze biti 5 kila i slicno ili obrnuto, ako je manji trbuh pa da ipak provjere. Eto svatko druge metode ima al toliko o toj kilazi. Ja sam si zapikirala 15.8 mozda me poslusa😂😂
💙Bartol💙
Ami super za pregled, neka se Bartol okrenuo, on je mali gazda od samog početka bira kako mu se sviđa 🤣😘😘😘
Ja sam isto rekla da moze krajem iduceg tjedna, ma moze i do termina samo da ne ide puno iza
Sortiraj odgovore
Najstariji