Ami25 super 😊😊😊 hvala Bogu da se bebica okrenula 🤗
Marijaa ti si znaci odredila kad bi 🤣
I ja imam neke svoje zelje al kako Bog da..samo nek mi ona bude dobro..joj danas sam pocela cmoljit kad sam pomislila da cu je jos malo drzat u rukama...toliko sam ju zeljela da mislim da sanjam sve ovo 😢😍❤

12.08.2018. ❤
Marija da vanjsko otvoreno a unutarnje zatvoreno, malo me pročačkala onako neugodno pa je rekla ako bi se bas potrudila mogla bi mozda probat vrsak prsta al da nema smisla. To sam i ocekivala, a ja se stalno setam hodam čistim kuham ribam idem u nabavku i eto nema bas nekog vidljivog pomaka sta se toga tice. Čak sam i muza uposlila u akciju da potakne 😂😂😂 evo ova dr mi je rekla da nikad ne radi ta mjerenja bebe tako kasno jer da njoj to nema smisla posto odstupanja mogu biti velika. Ona radi samo ako vidi da je maternica jako velika i da beba moze biti 5 kila i slicno ili obrnuto, ako je manji trbuh pa da ipak provjere. Eto svatko druge metode ima al toliko o toj kilazi. Ja sam si zapikirala 15.8 mozda me poslusa😂😂

💙Bartol💙
Ami super za pregled, neka se Bartol okrenuo, on je mali gazda od samog početka bira kako mu se sviđa 🤣😘😘😘
Ja sam isto rekla da moze krajem iduceg tjedna, ma moze i do termina samo da ne ide puno iza

Ja jedva cekam kad cu moci natrag leci na trbuh ili na desni bok.. iskreno, vec mi ni lijevi ne odgovara, samo leđa. A mislim da je to i zbog vrucine jer su mi noge na boku sljepljene. A nit jastuk mi ne pomaze vise... fakat, odbrojavanje dana😋

26.8. Ivan 💙💙
Ja jedva cekam kad cu moci natrag leci na trbuh ili na desni bok.. iskreno, vec mi ni lijevi ne odgovara, samo leđa. A mislim da je to i zbog vrucine jer su mi noge na boku sljepljene. A nit jastuk mi ne pomaze vise… fakat, odbrojavanje dana😋
Znam kako ti je, idem s desnog na lijevi i obrnuto, a najradije bi ili na leđa ili na stomak, jastuk mi ovih dana smeta zbog vrucine
Ena pozdrav i tebi, smajlic je presladak, mali buco 😘😘😘😍😍😍😍

Nivami tebi čestitke na punom 38!!!! AnaMaria u Pulu budem isla rodit, iako nama je termin kasnije al eto 15.8 je bas neki lijepi datum
Danas je kod nas u gradu baby boom,evo 3 cure rodile sta su bile tu negdje samnom u terminu a i bolnica je bome puna,ljeti baš očito puno bebica. Da Cokica se nije javila danas, a ni Sunce se ne javlja par dana
Enaaa divan je nas Miha, on je vec pravi decko, smješkić

💙Bartol💙
Ena, Mihael je pravi slatkis 😍😍😍😘😘
Cokica il se kupa ili... 🤨😉
I da, di je Sunce?!

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji