Ja jedva cekam kad cu moci natrag leci na trbuh ili na desni bok.. iskreno, vec mi ni lijevi ne odgovara, samo leđa. A mislim da je to i zbog vrucine jer su mi noge na boku sljepljene. A nit jastuk mi ne pomaze vise... fakat, odbrojavanje dana😋
26.8. Ivan 💙💙
Ja jedva cekam kad cu moci natrag leci na trbuh ili na desni bok.. iskreno, vec mi ni lijevi ne odgovara, samo leđa. A mislim da je to i zbog vrucine jer su mi noge na boku sljepljene. A nit jastuk mi ne pomaze vise… fakat, odbrojavanje dana😋
Znam kako ti je, idem s desnog na lijevi i obrnuto, a najradije bi ili na leđa ili na stomak, jastuk mi ovih dana smeta zbog vrucine
Ena pozdrav i tebi, smajlic je presladak, mali buco 😘😘😘😍😍😍😍
Nivami tebi čestitke na punom 38!!!! AnaMaria u Pulu budem isla rodit, iako nama je termin kasnije al eto 15.8 je bas neki lijepi datum
Danas je kod nas u gradu baby boom,evo 3 cure rodile sta su bile tu negdje samnom u terminu a i bolnica je bome puna,ljeti baš očito puno bebica. Da Cokica se nije javila danas, a ni Sunce se ne javlja par dana
Enaaa divan je nas Miha, on je vec pravi decko, smješkić
💙Bartol💙
Ena, Mihael je pravi slatkis 😍😍😍😘😘
Cokica il se kupa ili... 🤨😉
I da, di je Sunce?!
26.8. Ivan 💙💙
Marija jos malo, krizamo dane na kalendaru,mozda nam psihicki bude lakse ako to pocnemo radit hahaha
💙Bartol💙
Čokica se kupa u znoju 😂😂 ništa nisam spavala noćas, sve nešto na rate, po pola sata, sat, na kraju se prebacila u dnevni pod klimu. Ali mi nije toliko udoban kauč za spavati 😣 jučer mi bila kuma, došla iz Amerike pa smo na večeri bili, ubili se od hrane. Uglavnom još sam 2u1 😂
Čestitke na punim tjednima i na pregledima. I super za okret Ami 🎉🎉
Evo pizza se peče i čekam da frendica dođe na kavu. Nisam više za izlaske. Jedva sam plodine odradila danas 😣
Sunce se ne javlja par dana, valjda je sve ok 🤞🙂
I pitanje za iskusne mamice. U vezi onih aspiratora za nos čistiti. Koliko je to korisno? Ja sam sad za prvu ruku uzela neki mali ručni u Plodinama.
Ena, Mihael je preedivan 😍😍😍 ovako kad vidim, jedva čekam.
Ne znam jesam što zaboravila, baš sam koma koma 😭😭
Znala sam ja da Ianu se jos neda,da bi on jos malo isao do plaže Ja sam kupila od aventa onaj set di su češljić, škarice, četka, toplomjer i jos neke sitnice. Ima i aspirator i čitala sam recenzije i pišu za taj aspirator da je najbolje uzet onaj sta se nakači na usisavac (ne znam kako drugacije rec haha) ovo drugo da nije bas nesto - te pumpice i to. Mi smo dobili neki u tom kompletu,al vjerujem da cemo dokupit to. Mozda je taj iz plodina veci i puno bolji.
💙Bartol💙
Ena, pa taj tvoj Mihec je sve sladji i sladji 💙💙💙, joooj kaj bi ga poznutala 😁.
Amy, super kaj se malac okrenul, bude on krenuo kad njemu pase 🙂.
Sad idem malo ubit oko dok i ovaj malac spava 😴...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji