Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    03. Kolovoz 2018. 03:58

Ne mogu spavati..
    Ja sam pitala doktoricu moze li vidjeti za kosu prek uzv-a, al je rekla da sa svojim ne moze. A na 3d smo isli s 25tt, onda nije imao.
    Noemi, drzim fige da se sto prije oporavis. Je li ti doslo mlijeko?

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    03. Kolovoz 2018. 06:33

Dobro jutro, klokice! 
    Ja vec obavila svoje rituale(kupanje, utrici...)  i evo me nazad u krevetu. 
    Marija, ja mislim da se na uzv vidi kosa samo ak je ima bas ono full puno i da je gusta. 
    Natar, ak sam dobro zapamtila ti ides danas u TA, pa onda sretno i javi novosti! 
    Ak jos koja ima danas pregled, sretno! 
    Mladamama, jesi doma? Kak si, jel lezis? 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamama98
    03. Kolovoz 2018. 06:41

Dobro jutro!
    6xmama kod kuće sam, ležim i osjećam se dobro, osjetim koju kontrakciju kad se ustanem za do wc Al nije ništa bolno a to mi je najbitnij, kako si ti? 
    Što se Košice tiče meni nisu za sad ni na jednom ultrazvuku rekli ništa za to, ja sam rođendan sa puno Kosice, a dečko ćelav pa ćemo vidjeti čiji su geni jači 
    Ako netko danas ima pregled sretno 😘

Mladamama98
    03. Kolovoz 2018. 06:41

*kosice

6xmama
    03. Kolovoz 2018. 06:51

Pa dobro tu i tam kontrakcija je ok, bitno da nisu redovne... Imam ih i ja po 2,3 na dan recimo. 
    Ja-sve po starom, tabletice, utrogestani i brojim dane kad cu se dic 😁-jos 11, a dalje kak dragi Bog da, bit cemo punih 36 i vise ne lezim. Moram i robicu oprat i sve spremit, kod nas jos nis spremno.. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamama98
    03. Kolovoz 2018. 06:59

Ja imam sreću pa su se moji uhvatili posla čim sam ja završila u bolnici tako da je za bebu sve spremno

natar
    03. Kolovoz 2018. 07:38

Jutro klokanice 🤗🤗🤗
    U pravu si 6xmama, danas pregled u TA. Taman sam dosla i preznojavam se.. Bas je vruce tu.. Javim stanje kad sam gotova
    Cijelu noc nisam spavala koliko su mi malci rastezali trbuh, mislila sam da cu eksplodirati u neko doba noci. Valjda jos nadju mjesta unutra i za okretanje.. I jos sam pametna pojela lubenicu prije spavanja pa sam i setala na wc svako malo.. 🙈
    Mladamama super da se stanje smirilo i bas lijepo od tvojih da su ti sve pripremili za bebicu 👏 Sad mirovanje i onda slatko iscekivanje 😍
    Ako jos tko ima pregled dns sretno!! Svima ostalima 🤗🤗🤗😘😘😘

nivami
    03. Kolovoz 2018. 08:11

Jutro 
    Toliko o puhanju vjetra da je sinoc sta dok sam napisala poruku, noć užasna, okretanje s jedne strane na drugu, mokra, tek oko 5 do 8 zaspala

6xmama, Mladamama mirujte jos malo pa dolaze sigurni tjedni😘😘
    Natar sretno na pregledu, javi nam novosti 🤞🤞😘😘
    Ami i ti si danas na pregledu, sretno i tebi 🤞🤞😘😘
    Ako jos tko ima pregled sretno 😘😘

mateya1993
    03. Kolovoz 2018. 08:48

Jutro! Vidim ima novih mamica koje su me prestigle, pa čestitam na bebicama 
    Joj ja se isto nisam nikak naspavala. Probudila sam se u pola 3 sva mokra i samo sam se okretala. 
    U stanu uopće nije bilo zraka, a klimu nisam palila jer je mojega napuhala i šmrca. Njemu je još i hladno u noći 
    Mi danas ušli u 40.tjedan 
    Sretno na pregledima tko ima danas!

40.tjedan- ispucali trbuščić :P
    40.tjedan- ispucali trbuščić :P

💖 Nikol -12.08.2018💖

• seo.melon01
    03. Kolovoz 2018. 08:53

Thanks for the good ideas to bring it. I know a lot more. :) คาสิโนบนมือถือ :J

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.