Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    02. Kolovoz 2018. 20:37

Puno ti ovisi i o uzv i dr koji mjeri...a i često se desi da pred sam porod procijene jedno,a rodi se beba i po pola kile lakša ili teža..zato se probaj čim manje opterećivati i veseli se trenu kad ćeš zagrliti svoju bebicu ❤️

ami25
    02. Kolovoz 2018. 23:03

Kakvo je ovo zatisje? Da nije jos koja beba na putu 🤗 da zazelimo klokama laku noc😘😘

💙Bartol💙

nivami
    02. Kolovoz 2018. 23:24

Zatišje pred buru
    Kod nas malo puše iako je vruce, nadam se da cu bolje spavati nego sinoć
    Laku noć klokanice 😴 😘😘

Noemi
    03. Kolovoz 2018. 00:07

Vecer cure,
    Samo da vam se javim kratko.. lagano sam počeka hodati do wc- a i nazad. Makar rez boli i imam osjećaj sa će se sve dolje raspasti ali
    Moram hodati pomalo..
    Ja nisam imala žgaravicu u trudnoći. A beba ima bas dosta kosice. Tako da su to bapske price.
    Ako dr imaju dobar Uzv mogu vidjeti da li beba ima
    kosicu ili me..
    Laku noć i izdržite još malo 😘🤗❣️

Marijaa30
    03. Kolovoz 2018. 03:58

Ne mogu spavati..
    Ja sam pitala doktoricu moze li vidjeti za kosu prek uzv-a, al je rekla da sa svojim ne moze. A na 3d smo isli s 25tt, onda nije imao.
    Noemi, drzim fige da se sto prije oporavis. Je li ti doslo mlijeko?

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    03. Kolovoz 2018. 06:33

Dobro jutro, klokice! 
    Ja vec obavila svoje rituale(kupanje, utrici...)  i evo me nazad u krevetu. 
    Marija, ja mislim da se na uzv vidi kosa samo ak je ima bas ono full puno i da je gusta. 
    Natar, ak sam dobro zapamtila ti ides danas u TA, pa onda sretno i javi novosti! 
    Ak jos koja ima danas pregled, sretno! 
    Mladamama, jesi doma? Kak si, jel lezis? 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamama98
    03. Kolovoz 2018. 06:41

Dobro jutro!
    6xmama kod kuće sam, ležim i osjećam se dobro, osjetim koju kontrakciju kad se ustanem za do wc Al nije ništa bolno a to mi je najbitnij, kako si ti? 
    Što se Košice tiče meni nisu za sad ni na jednom ultrazvuku rekli ništa za to, ja sam rođendan sa puno Kosice, a dečko ćelav pa ćemo vidjeti čiji su geni jači 
    Ako netko danas ima pregled sretno 😘

Mladamama98
    03. Kolovoz 2018. 06:41

*kosice

6xmama
    03. Kolovoz 2018. 06:51

Pa dobro tu i tam kontrakcija je ok, bitno da nisu redovne... Imam ih i ja po 2,3 na dan recimo. 
    Ja-sve po starom, tabletice, utrogestani i brojim dane kad cu se dic 😁-jos 11, a dalje kak dragi Bog da, bit cemo punih 36 i vise ne lezim. Moram i robicu oprat i sve spremit, kod nas jos nis spremno.. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamama98
    03. Kolovoz 2018. 06:59

Ja imam sreću pa su se moji uhvatili posla čim sam ja završila u bolnici tako da je za bebu sve spremno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI