Ne mogu spavati..
Ja sam pitala doktoricu moze li vidjeti za kosu prek uzv-a, al je rekla da sa svojim ne moze. A na 3d smo isli s 25tt, onda nije imao.
Noemi, drzim fige da se sto prije oporavis. Je li ti doslo mlijeko?
26.8. Ivan 💙💙
Dobro jutro, klokice!
Ja vec obavila svoje rituale(kupanje, utrici...) i evo me nazad u krevetu.
Marija, ja mislim da se na uzv vidi kosa samo ak je ima bas ono full puno i da je gusta.
Natar, ak sam dobro zapamtila ti ides danas u TA, pa onda sretno i javi novosti!
Ak jos koja ima danas pregled, sretno!
Mladamama, jesi doma? Kak si, jel lezis?
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Dobro jutro!
6xmama kod kuće sam, ležim i osjećam se dobro, osjetim koju kontrakciju kad se ustanem za do wc Al nije ništa bolno a to mi je najbitnij, kako si ti?
Što se Košice tiče meni nisu za sad ni na jednom ultrazvuku rekli ništa za to, ja sam rođendan sa puno Kosice, a dečko ćelav pa ćemo vidjeti čiji su geni jači
Ako netko danas ima pregled sretno 😘
Pa dobro tu i tam kontrakcija je ok, bitno da nisu redovne... Imam ih i ja po 2,3 na dan recimo.
Ja-sve po starom, tabletice, utrogestani i brojim dane kad cu se dic 😁-jos 11, a dalje kak dragi Bog da, bit cemo punih 36 i vise ne lezim. Moram i robicu oprat i sve spremit, kod nas jos nis spremno..
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ja imam sreću pa su se moji uhvatili posla čim sam ja završila u bolnici tako da je za bebu sve spremno
Jutro klokanice 🤗🤗🤗
U pravu si 6xmama, danas pregled u TA. Taman sam dosla i preznojavam se.. Bas je vruce tu.. Javim stanje kad sam gotova
Cijelu noc nisam spavala koliko su mi malci rastezali trbuh, mislila sam da cu eksplodirati u neko doba noci. Valjda jos nadju mjesta unutra i za okretanje.. I jos sam pametna pojela lubenicu prije spavanja pa sam i setala na wc svako malo.. 🙈
Mladamama super da se stanje smirilo i bas lijepo od tvojih da su ti sve pripremili za bebicu 👏 Sad mirovanje i onda slatko iscekivanje 😍
Ako jos tko ima pregled dns sretno!! Svima ostalima 🤗🤗🤗😘😘😘
Jutro
Toliko o puhanju vjetra da je sinoc sta dok sam napisala poruku, noć užasna, okretanje s jedne strane na drugu, mokra, tek oko 5 do 8 zaspala
6xmama, Mladamama mirujte jos malo pa dolaze sigurni tjedni😘😘
Natar sretno na pregledu, javi nam novosti 🤞🤞😘😘
Ami i ti si danas na pregledu, sretno i tebi 🤞🤞😘😘
Ako jos tko ima pregled sretno 😘😘
Jutro! Vidim ima novih mamica koje su me prestigle, pa čestitam na bebicama
Joj ja se isto nisam nikak naspavala. Probudila sam se u pola 3 sva mokra i samo sam se okretala.
U stanu uopće nije bilo zraka, a klimu nisam palila jer je mojega napuhala i šmrca. Njemu je još i hladno u noći
Mi danas ušli u 40.tjedan
Sretno na pregledima tko ima danas!
💖 Nikol -12.08.2018💖
Thanks for the good ideas to bring it. I know a lot more. :) คาสิโนบนมือถือ :J
Sortiraj odgovore
Najstariji