Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Kolovoz 2018. 08:23

Jutroo ☺️
    Marija moguće da jesu, ni ja nisam u to sigurna. Al čim možeš zaspat, valjda nije to još to 😁
    6xmama nadam se da se netko do sad već dignuo i donio jest 😁
    Mina04 užasan pregled 😣
    Ja još ležim, ne da mi se dizati. Noćas sam ajde čak i skoro cijelu noć prespavala. Ali se probudila s nekom glavoboljom 😣 sad važem dignut se i popit kavu i jest ili se još malo izležavat 😁

nivami
    04. Kolovoz 2018. 08:29

Jutro 
    6xmama jel stigao doručak 
    Marija tako je meni bilo prosli vikend dugo me drzalo, zaspala i prestalo 
    Cokice i ja se probudila s glavoboljom, bilo je prevruće, pa sam se preznojila, i oko 5 pocelo puhat i ocito me od toga glava boli
    Sva sam nikakva i jedva sam se digla 

mateya1993
    04. Kolovoz 2018. 08:45

Jutro, joj meni je mala cijelu noć bila aktivna. Pa se rasteže,pa me riče,koma. Osjetila sam lagane menstrualne bolove ali ništa strašno. Jedva čekam ponedjeljak da vidim kakvo je stanje. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

• Maja82
    04. Kolovoz 2018. 09:02

Jutro cure! Malo procitala zadnju stranu..cekam hocemk li danas kuci nadam se da da!
    Ako streptokok nije izoliran mina to znaci da ti je nalaz uredan! Ponesi ga kad ides u rodiliste, to i krvnu grupu su me pitali imam li.
    Sto se tice kontrakcija ja sam isto to po noci imala..malo jace malo slabije i neredovito i zaspem. I tak mi je bilo i u utorak citavo jutro, ali popodne iza rucka sam pocela imat isto tako samo malo jace i nabrojala sam ih 4-5 u razmaku od 6-7 min zaredom, dok sam lezala u krevetu i nisam mogla zaspat. I onda sam otisla na hitnu. To su bili trudovi ali zapravo jos u velikom razmaku. Buduci da sam vec dosla oko 7 navece dr je rekao da me moze pustit doma s tim trudovima i 2-3prsta otvorenu al da cu se po noci vratit pa neka radje ostanem. Mislim iskreno nisam znala jel to za bolnicu il ne.. otisla sam realno prerano al isto sam doma mislila pa bolje da se sad zaletim pa da me vrate nego da idem u 3 ujutro a citavo vrijeme se brinem. I tak mi je trajalo cijelu noc samo su se pojacavali i bili cesci. Mislim mozda netko odmah zna al iskreno ak niste sigurne radje odite i bok..

Marijaa30
    04. Kolovoz 2018. 10:01

Meni se to sad prvi put dogodilo i bas sam se prepala. Vidjet cu kak bude danas i sutra. U pon idem u TA. A mozda sam se jucer i preforsirala. Zavrsili su s centralnim jucer pa sam to malo cistila, al se jako umaram. Baka je jucer otisla u bolnicu, sad se njezina soba farba i jos nekaj po kuci pa ce tu jos biti posla... vidjet cu.

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    04. Kolovoz 2018. 10:01

Jutro klokse, ja bila na nekoj veceri i tek oko 2 zaspala i preznojavala se cijelu noć valjda sam se prenajela 😥😂 6xmama jesu te usluziliii?? 😊 Ja imam te BH kontrakcije jos od 25 tjedna al to ono jednom do dva puta tjedno mi se stvrdne trbuh, ne znam kako izgledaju grcevi, bolovi u leđima i ostalo 😥🙄 valjda budem prepoznala kad vrijeme dođe! Maja ako ti nije daleko bolje ic pa da te vrate doma nego cekat i brinut. Mateya pa to presiskala 40ku🤔😊 ni tvoja curka se jos neda! 

💙Bartol💙

mateya1993
    04. Kolovoz 2018. 10:06

ami25

Jutro klokse, ja bila na nekoj veceri i tek oko 2 zaspala i preznojavala se cijelu noć valjda sam se prenajela 😥😂 6xmama jesu te usluziliii?? 😊 Ja imam te BH kontrakcije jos od 25 tjedna al to ono jednom do dva puta tjedno mi se stvrdne trbuh, ne znam kako izgledaju grcevi, bolovi u leđima i ostalo 😥🙄 valjda budem prepoznala kad vrijeme dođe! Maja ako ti nije daleko bolje ic pa da te vrate doma nego cekat i brinut. Mateya pa to presiskala 40ku🤔😊 ni tvoja curka se jos neda!

Neda se još van. Baš danas je termin pa još ništa.   Nervira me kaj mi svaki dan dolaze poruke el sam se porodila. Pa ljudi moji budete znali dok rodim. Jel i vas gnjave? Ubacili smo i keksić ja i moj pa ništa još. heheh

💖 Nikol -12.08.2018💖

Mladamama98
    04. Kolovoz 2018. 10:25

Jutro
    Mi smo baš lijepo spavali, samo jednom se budili jer je bilo vruće 
    Danas imamo “lazy day”, naručiti ćemo pizzu i gledati filmove da se malo podružimo jer sam ja prvo bila u bolnici a poslje toga se decko brine za mene jer moram mirovati plus brine se za kuću 

• AnaMaria
    04. Kolovoz 2018. 10:39

Dobro jutro cure! Maja nadam se da idete danas doma 😊 Mladamama bas lijepo..uzivajte zajedno onda ❤ Sto se tice kontrakcija izluduje me to..stalno mislim jel ce sad pocet za pravo ili🤔Al traje neko vrijeme i prestane i tak...

12.08.2018. ❤

ami25
    04. Kolovoz 2018. 12:15

Super Mladamama samo odmor i uzivancija jos malo, Mateya drzim fige da brzo krene onda mozda sta uspije ju potjerat van hehehe. Meni jos uvijek ne dolaze takve poruke valjda ima jos vremena pa su me ostavili na miru, al sa svih strana mi je ono budi doma moze svaki cas to me jos vise nervira haha

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.