Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    03. Kolovoz 2018. 09:10

Mateya, pravi buso, terminski 😊😊 to ti je sad popucala koza?
    6xmama i Mladamama, samo ds cim duze izdrzite...a vjerujem da budete! Nase ljetne bebe su dokaz da slusaju mame, ali samo da budu nutra.. za van je vec druga prica 😉
    Natat, sretno! Javi se..
    Ja sam zaspala negde tek posle 6 i isto sam gledala trbuh kak se mice... svakakve voznje su to bile 😊

26.8. Ivan 💙💙

mateya1993
    03. Kolovoz 2018. 09:16

Marijaa30

Mateya, pravi buso, terminski 😊😊 to ti je sad popucala koza?
    6xmama i Mladamama, samo ds cim duze izdrzite…a vjerujem da budete! Nase ljetne bebe su dokaz da slusaju mame, ali samo da budu nutra.. za van je vec druga prica 😉
    Natat, sretno! Javi se..
    Ja sam zaspala negde tek posle 6 i isto sam gledala trbuh kak se mice… svakakve voznje su to bile 😊

Zadnjih 2 mjeseca  Prvo su mi se dolje na trbuhu strije pojavile i sastrane su mi se proširile one koje sam imala od prije, a onda se proširilo i gore iznad pupka. Zato me i svrbila toliko koža. Nažalost nemrem protiv toga. Nadam se samo da se bude manje vidlo kad se trbuh vrati u normalu,inače mi ne gine iduće ljeto jednodijelni kupači  

💖 Nikol -12.08.2018💖

natar
    03. Kolovoz 2018. 09:29

Mateya busa je prava loptica 😍😍 A strije.. Jbg, ako je sudjeno i imas sklonosti protiv toga se ne moze.. Neka je svo zlo u strijama 😉
    Ja sam gotova s pregledom, danas je bilo brzinski jer nisam isla na UZV. Uglavnom, uloziva za 1/2 cl. Kontrola za tjedan dana, onda ce raditi i UZV i valjda onaj tjedan iza me strpati u bolnicu.. Jos cu ja ovako i 37 tj i induciranog poroda stici.. 😂 A cini mi se da cu se raspuknuti prije..
    Suosjecam sa svima koje ne spavate po noci, i ja se preznojavam non stop, iako osjecam da je soba rashladjena.. Hormoni glupi.. 😕😕

nivami
    03. Kolovoz 2018. 09:37

Mateya1993 busko je 😍 😍 😍, i ja imam strija od prve trudnoce bila sam sva popucana
    Natar super za pregled, neka tebe jos s nama 😘😘
    Evo nas na punih 38tj bez grudnjaka, samo mi smeta 🤣🤣🤣
    Narucila sam preko hm onilne haljinu za dojenje pa cu je pinjeti u spavacicu u rodiliste dosla me 90kn

mateya1993
    03. Kolovoz 2018. 09:43

nivami

Mateya1993 busko je 😍 😍 😍, i ja imam strija od prve trudnoce bila sam sva popucana
    Narucila sam preko hm onilne haljinu za dojenje pa cu je pinjeti u spavacicu u rodiliste dosla me 90kn

Prugice 😍 😍 i tvoj je već pravi buško 

💖 Nikol -12.08.2018💖

6xmama
    03. Kolovoz 2018. 09:49

Natar, pa ti nis otvorena, a jos ih je dvoje 😯... Bome bus ti ovak isla i do kraja... U mojoj prosloj trudnoci je sa mnom bila u sobi trudnica s blizicima, 38+ tjedana, cekali su da bi se jedna bebica okrenula isto na glavu pa da bi ju prirodno poradjali, a on se jos uvijek okretao, jedan dan je bio dolje, drugi vec ne 😂. Kak je na kraju rodila ne znam, jer sam ja otisla doma... Al eto nosila ih do kraja... 
    Mateya, Nivami lijepe busice ❤️. Mateya, ko sisa strije, nemres tu nis, meni je isto u prvoj trudnoci krenuo pucat trbuh u 7.mj, ispucao cijeli donji dio i jos iznad pupka. Neke su i po prst debele bile. Budu posvijetlile al ce se vidjet... I trbuh ti vise ne bude nikad full zategnut tu di ih imas, ostane ta koza viska. Al sve su to cari majcinstva-ja velim da su to oziljci ratnice! Nekad sam se s tim opterecivala i isto nosila jednodijelni badic, sad nosim dvodijelni, briga me, ko hoce nek gleda... Ak te to tjesi u iducim trudnocama nisam vise dobila ni jednu, samo su se te stare rastezale 😁... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Marijaa30
    03. Kolovoz 2018. 10:00

nivami

Prugasti busko 😊😊
    Sve smo vec velike 💪
    Natar, idete vi do kraja 😊😊
    Mateya, eh pa curka bude pokraj tebe...mislim da ce svima biti jasno od kud strije... vruce ti bude u jednodijelnom badicu!

26.8. Ivan 💙💙

mateya1993
    03. Kolovoz 2018. 10:00

6xmama

Natar, pa ti nis otvorena, a jos ih je dvoje 😯… Bome bus ti ovak isla i do kraja… U mojoj prosloj trudnoci je sa mnom bila u sobi trudnica s blizicima, 38+ tjedana, cekali su da bi se jedna bebica okrenula isto na glavu pa da bi ju prirodno poradjali, a on se jos uvijek okretao, jedan dan je bio dolje, drugi vec ne 😂. Kak je na kraju rodila ne znam, jer sam ja otisla doma… Al eto nosila ih do kraja…
    Mateya, Nivamilijepe busice ❤️. Mateya, ko sisa strije, nemres tu nis, meni je isto u prvoj trudnoci krenuo pucat trbuh u 7.mj, ispucao cijeli donji dio i jos iznad pupka. Neke su i po prst debele bile. Budu posvijetlile al ce se vidjet… I trbuh ti vise ne bude nikad full zategnut tu di ih imas, ostane ta koza viska. Al sve su to cari majcinstva-ja velim da su to oziljci ratnice! Nekad sam se s tim opterecivala i isto nosila jednodijelni badic, sad nosim dvodijelni, briga me, ko hoce nek gleda… Ak te to tjesi u iducim trudnocama nisam vise dobila ni jednu, samo su se te stare rastezale 😁…

Ma znam. Šalim se ja za jednodijelni kupaći. Točno to,kome smeta nek ne gleda. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

• seo.james03
    03. Kolovoz 2018. 10:07

Thanks for the good ideas to bring it. I know a lot more. :) คาสิโนบนมือถือ :J

ami25
    03. Kolovoz 2018. 10:13

Mateya i Nivami bas ste divne, nema nista ljepše od zene s busom🤗🤗🤗A to za strije pa nema brige, zaista je to jako nebitno. Bitno da nama dođu nase bebice! Nivami super je ta haljina, imali su i dobra snizenja pa se isplatilo💪 Ja sam obavila ctg trajalo nekih 40 min sad cekam pregled, nadam se nekom pomaku😂😂😂😋🙏

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.