nisam imala žgaravicu. Rita ima kosicu ;) tak da mislim da prica ne drži baš vodu...
meni su isto za Ritu rekli da postoji mogućnost zaostatka rasta. (IUGR suspect u trudničkoj) u petak je na uzv mjerena i bila je 2900, znači na mojih 37 + 4.
jucer rođena sa 2900 i 38+2. sve super. :)
Arizona, samo bez živciranja :)
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Aknes😊..
Cekaj..jesam dobro zapamtila..ti imas macu i pesonju doma..?? Molim te moras nam poslat sliku prvog susreta ..😍 Jucer sam gledala na YT-u neke isjecke ..bas slatkooo..
Zanima me jako kak ce moja maca reagirati na prinovu.. 🙄🙄
url=https://lilypie.com]
Aknes😊..
Cekaj..jesam dobro zapamtila..ti imas macu i pesonju doma..?? Molim te moras nam poslat sliku prvog susreta ..😍 Jucer sam gledala na YT-u neke isjecke ..bas slatkooo..
Zanima me jako kak ce moja maca reagirati na prinovu.. 🙄🙄
da da, imam :) vidjet cemo. dat cemo Ritu da ju ponjuše oboje čim dođem doma. iako ne sumnjam na veliku ljubav :) mačak možda i ne jer je karakterom flegma, ali pas će joj bit full zaštitnik. :)
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Slikaj /snimaj.. 🤗 i ja mislim svojoj dati da njuska i polako ih kasnije privikavati..samo da se ne ljuti jer nece smjeti vise k nama u sobu.. bar prvo neko vrijeme.. Pesonja ce ziher prihvatit..a macke znaju bit cudljive..da.. moja je do sada na tudju djecu gledala onim pogledom-ZASTO STVARAS BUKU U MOJOJ BLIZINI..? ODLAZI MALI COVJECE😂😂😂 Ali ipak se nadam da zavoljeti nasu bebicu...
Curke moje,samo da vam mahnem brzinski 👋👋
Arizona,vidim da se brineš zbog procjene težine..kod mene ti je kao i kod aknes bila dijagnoza sumnje na zastoj u rastu,procjena s 38+6 malo manje od 2900,curka se rodila 2 tjedna kasnije potpuno zdrava s 3130g i 49cm 😊 iz bolnice izašle s 3000g i sad je s dva tjedna već imala 3350 samo s cicanjem..bitno je da su ti protoci dobri,znači da beba dobiva dovoljno 😉
Tnx Pharma na savjetu.. je pisalo je protoci uredni..il tak nesto.. bas sam se pitala kaj to znaci .. ali nisu nigdje napisali/rekli da je zastoj u tezini.. samo kao da je manja od onog kaj je meni moj govorio i da i dalje odgovara ipak tjednima i da stigne do poroda jos nabrati i da naravno uracunam 10% pogreske.. Ma sad sam vec mirnija..ali znas ..kopka me ko je od njih u pravu.. i tak..al saznat cemo brzo..☺
Puno ti ovisi i o uzv i dr koji mjeri...a i često se desi da pred sam porod procijene jedno,a rodi se beba i po pola kile lakša ili teža..zato se probaj čim manje opterećivati i veseli se trenu kad ćeš zagrliti svoju bebicu ❤️
Kakvo je ovo zatisje? Da nije jos koja beba na putu 🤗 da zazelimo klokama laku noc😘😘
💙Bartol💙
Zatišje pred buru
Kod nas malo puše iako je vruce, nadam se da cu bolje spavati nego sinoć
Laku noć klokanice 😴 😘😘
Vecer cure,
Samo da vam se javim kratko.. lagano sam počeka hodati do wc- a i nazad. Makar rez boli i imam osjećaj sa će se sve dolje raspasti ali
Moram hodati pomalo..
Ja nisam imala žgaravicu u trudnoći. A beba ima bas dosta kosice. Tako da su to bapske price.
Ako dr imaju dobar Uzv mogu vidjeti da li beba ima
kosicu ili me..
Laku noć i izdržite još malo 😘🤗❣️
Sortiraj odgovore
Najstariji