Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • aknes
    02. Kolovoz 2018. 18:06

nisam imala žgaravicu. Rita ima kosicu ;) tak da mislim da prica ne drži baš vodu...

meni su isto za Ritu rekli da postoji mogućnost zaostatka rasta. (IUGR suspect u trudničkoj) u petak je na uzv mjerena i bila je 2900, znači na mojih 37 + 4.

jucer rođena sa 2900 i 38+2. sve super. :)

Arizona, samo bez živciranja :)

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

Arizona
    02. Kolovoz 2018. 18:19

Aknes😊..  
    Cekaj..jesam dobro zapamtila..ti imas macu i pesonju doma..?? Molim te moras nam poslat sliku prvog susreta ..😍 Jucer sam gledala na YT-u neke isjecke ..bas slatkooo..
    Zanima me jako kak ce moja maca reagirati na prinovu.. 🙄🙄

url=https://lilypie.com]

• aknes
    02. Kolovoz 2018. 19:03

Arizona

Aknes😊..
    Cekaj..jesam dobro zapamtila..ti imas macu i pesonju doma..?? Molim te moras nam poslat sliku prvog susreta ..😍 Jucer sam gledala na YT-u neke isjecke ..bas slatkooo..
    Zanima me jako kak ce moja maca reagirati na prinovu.. 🙄🙄

da da, imam :) vidjet cemo. dat cemo Ritu da ju ponjuše oboje čim dođem doma. iako ne sumnjam na veliku ljubav :) mačak možda i ne jer je karakterom flegma, ali pas će joj bit full zaštitnik. :)

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

Arizona
    02. Kolovoz 2018. 19:14

Slikaj /snimaj.. 🤗 i ja mislim svojoj dati da njuska i polako ih kasnije privikavati..samo da se ne ljuti jer nece smjeti vise k nama u sobu.. bar prvo neko vrijeme..  Pesonja ce ziher prihvatit..a macke znaju bit cudljive..da.. moja je do sada na tudju djecu gledala onim pogledom-ZASTO STVARAS BUKU U MOJOJ BLIZINI..? ODLAZI MALI COVJECE😂😂😂 Ali ipak se nadam da zavoljeti nasu bebicu...

pharmamma
    02. Kolovoz 2018. 19:28

Curke moje,samo da vam mahnem brzinski 👋👋
    Arizona,vidim da se brineš zbog procjene težine..kod mene ti je kao i kod aknes bila dijagnoza sumnje na zastoj u rastu,procjena s 38+6 malo manje od 2900,curka se rodila 2 tjedna kasnije potpuno zdrava s 3130g i 49cm 😊 iz bolnice izašle s 3000g i sad je s dva tjedna već imala 3350 samo s cicanjem..bitno je da su ti protoci dobri,znači da beba dobiva dovoljno 😉

Arizona
    02. Kolovoz 2018. 19:42

Tnx Pharma na savjetu.. je pisalo je protoci uredni..il tak nesto.. bas sam se pitala kaj to znaci .. ali nisu nigdje napisali/rekli da je zastoj u tezini.. samo kao da je manja od onog kaj je meni moj govorio i da i dalje odgovara ipak tjednima i da stigne do poroda jos nabrati i da naravno uracunam 10% pogreske.. Ma sad sam vec mirnija..ali znas ..kopka me ko je od njih u pravu.. i tak..al saznat cemo brzo..☺

pharmamma
    02. Kolovoz 2018. 20:37

Puno ti ovisi i o uzv i dr koji mjeri...a i često se desi da pred sam porod procijene jedno,a rodi se beba i po pola kile lakša ili teža..zato se probaj čim manje opterećivati i veseli se trenu kad ćeš zagrliti svoju bebicu ❤️

ami25
    02. Kolovoz 2018. 23:03

Kakvo je ovo zatisje? Da nije jos koja beba na putu 🤗 da zazelimo klokama laku noc😘😘

💙Bartol💙

nivami
    02. Kolovoz 2018. 23:24

Zatišje pred buru
    Kod nas malo puše iako je vruce, nadam se da cu bolje spavati nego sinoć
    Laku noć klokanice 😴 😘😘

Noemi
    03. Kolovoz 2018. 00:07

Vecer cure,
    Samo da vam se javim kratko.. lagano sam počeka hodati do wc- a i nazad. Makar rez boli i imam osjećaj sa će se sve dolje raspasti ali
    Moram hodati pomalo..
    Ja nisam imala žgaravicu u trudnoći. A beba ima bas dosta kosice. Tako da su to bapske price.
    Ako dr imaju dobar Uzv mogu vidjeti da li beba ima
    kosicu ili me..
    Laku noć i izdržite još malo 😘🤗❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.