Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnaMaria
    02. Kolovoz 2018. 16:20

Ni ja ne kuzim jel mi se trbuh spustio ili ne 🙄 a sjedit mi je tesko pa mislim spustio se a onda kad se pogl u ogledalo cini mi se da nije 🙄 meni je dr na ultrazvuku pokazala kosicu 😍 ali zgaravicu imam samo ako kasno navecer jedem..tako da mislim da sve to zavisi od osobe do osobe...Arizona nemoj se zamarat s tim..sve je ok sa bebom..nemoj se opterecivat s tim...vidis tebi opet ctg rade za par dana a kod nas u bolnici tek od 39 tjedna i to jednom tjedno ak je sve ok...stvarno svagdje drugacije..

12.08.2018. ❤

Arizona
    02. Kolovoz 2018. 16:25

17.08. je po ZM termin..znaci 37+6 sam dns.. Hahaha... ova ti je dobra..da mozda nas termin nema  bas simptoma 😁🤗
    I znam da ne bi trebala ludovat oko toga sa tezinom ali vidis da sam luda.. kad ja moram znati iako nije sigurno..al barem 3.misljenje da imam mozda bi mi bilo lakse.. iako sam na pocetku mislila da je bolje manja beba jer sam ja mala i kako ce van..al znas..kad ti dr. cijelu trudnocu govori da je veci..da fino napreduje..pa se veselis..ponosna si... da..bojala sam se da ne bude prevelik..al opet..ovo sad mi je ko hladan tus.. 😑 al ajde...vidjet cemo skoro ko je bio u pravu..samo nek bude ziv i zdrav i sve da bude dobro.. ❤  A kaj se tice zgaravice.. vrlo rijetko ..skuzila sam da mi se javi od paprike..majoneze i 2 puta kad sam se jaaako nazivcirala .. od kad izbjegavam navedeno sve je ok.. i mislim da nema veze s kosicom.. nadam se bar..ja imam grivu... tatica je malo "kratak" 😅..al valjda bude na mene😉 btw.. evo jedna brzinska sa tanjuricem 😂😂 ne znam kak se vama cini ali definitivno je bio vise prije... 

url=https://lilypie.com]

6xmama
    02. Kolovoz 2018. 16:39

Arizona, jako si zgodna fit trudnica 😍... Ne cini mi se da ti je bas nekaj nisko trbuh... 
    Kaj se tice zgaravice-mene je prala u svakoj trudnoci od 5.mj do kraja, jos sad u ovoj najmanje, a klinci su mi se svi doslovno rodili sa tri dlake u dva reda, tak da...bapske gluposti

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• AnaMaria
    02. Kolovoz 2018. 16:44

Arizona s tanjuricem 🤣 slatki trbuscic 
    Isto je i kod mene sto se tice tezine..isto su mi tako govorili..i sad mi ovaj zadnji izracun ne stima al ne zelim se opterecivati sa tim ..sta imam od toga..bitno da je ona meni dobro i da sve bude ok 😊

12.08.2018. ❤

baarbaraa29
    02. Kolovoz 2018. 16:45

E dok moj coekic pusti da tipkam prodje baba s 'komentarima' 😏 Cak i uz vise tabova!
    Firsttinemomy, aknes, Maja82 🍿 CESTITKE🤗
    Maja ti si i mene presisala sa duzinom poroda 😒, ali isplati se i bitno da je proslo!
    Mladamama98 super za poboljsanje situacije!!
    Arizona i ja sam u Njem.i imala sam uzv svaki puta samo sto su ti 3 besplatna, ostale placas..iako to ovisi o puno toga!
    Joj uz najvise truda dalje ne znam vise nis.
    😚 duplicke! Jos malo i sve drzite svoje struce u rukama!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

bojana27
    02. Kolovoz 2018. 17:00

Arizona to je ok tezina , moja curica u 36 tjednu se rodila sa 2020 :) 

ami25
    02. Kolovoz 2018. 17:35

Arizona bas slatki trbuscic 🤗al ni meninse ne cini jako nisko, tako je negdje i moj al to mi nekako sve spada pod kao i inače. Zene evo bas gledam od sljedeceg cetvrtka u lidlu sve za bebe pa ako kome sta jos fali za zadnju nabavku ako bude u komadu do tad 😂 6xmama ako je kod tebe tako bilo za zgaravicu onda bome babska prica. A i nisam znala da se kroz uzv moze vidjet bas koliko kose ima beba, prvi glas 😋super

💙Bartol💙

• AnaMaria
    02. Kolovoz 2018. 17:37

ami25

Arizona bas slatki trbuscic 🤗al ni meninse ne cini jako nisko, tako je negdje i moj al to mi nekako sve spada pod kao i inače. Zene evo bas gledam od sljedeceg cetvrtka u lidlu sve za bebe pa ako kome sta jos fali za zadnju nabavku ako bude u komadu do tad 😂 6xmama ako je kod tebe tako bilo za zgaravicu onda bome babska prica. A i nisam znala da se kroz uzv moze vidjet bas koliko kose ima beba, prvi glas 😋super

Hvala za info..i mi smo se iznenadili..kaze doktorica ovo sto izgleda ko travica to vam je kosica 😍 

12.08.2018. ❤

ami25
    02. Kolovoz 2018. 17:51

AnaMaria super, onda vi cekate malog čupkaaa, preslatko 

💙Bartol💙

Arizona
    02. Kolovoz 2018. 18:06

Evo me...malo mljela bas sa ovom frendicom iz Njemacke.. je..veli ona da je isla na 4 uzv-a samo.. da se moglo i cesce ako platis ali ona je tak flegma i opustena da kaze da kaj bi isla kad je sve bilo ok.. to joj je bila 2.beba.. stalno me špota kad ja ludujem da se opustim😅 
    Tnx za trbuscic😄.. a ne znam kak vama ispada pod ovim kutem slika al definitivno je bio vise gore.. bas mi je od cicki isao.. rekao i doktor da se beba spustila nize .. a i ova doktorica neki dan.. ma kao sto govorim..samo nek je sve ok.. 
    Znaci ..moze se vidjeti kosica na uzv-u?🤗 Moram onda i to pitati kad nadjem nekoga ko ce mi ga htjet napravit 😅

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.