Ja pak prala prvih mj dana sve odvojeno , a bome od tad sve skupa 😁 i vidim da joj ne smeta pa sam nastavila :)

Ja pak prala prvih mj dana sve odvojeno , a bome od tad sve skupa 😁 i vidim da joj ne smeta pa sam nastavila :)

Meni isto mali zna u zadnje vrijeme dolje drbati, isto sam rekla da trazi izlaz 😋
Decko mi je inace danas dosta miran... ne znam kaj mu je doslo.

26.8. Ivan 💙💙
A joj Ami, ajde barem se temeljito oprala robica 😁
Danas primijetim i ja da mi je teško sjediti. Nabija li nabija mjehur. Nekakav poluležeći položaj mi najviše paše. Ali baš mi i svekrva komentirala da se nije još počeo spuštati trbuh. Čeka mali da završi čišćenje po kući 😂
Joj ja ni ne znam dal se meni sta spustio trbuh, jedan dan kao da sam mislila da je al sad mi ne izgleda tako 🤔 valjda toliko zelim neki pomak da sam umislila 😂😂 al frendica rodila, njoj bio isti trbuh tako da opet ne znam dal se to mora dogodit

💙Bartol💙
Ami, ja isto svojeg pogledavam i jedan mi se cini da je, drugi nista...
Kad sjedim, tolko me lupa u rebra 😋 vise ne jedem za stolom nek na kaucu, onak naslonjena na bok kaj mi je trbuh rastegnuti.

26.8. Ivan 💙💙
Hej cure.. evo bila i ja na ctg-u dns.. uredan.. htjela sam "uvrebat" sefa ginekologije da mi napravi uzv zbog onog sa tezinom..ali me neki drugi doktor prije pozvao da ocita ctg..😏 pitala sam njega za to i on je potvrdio i ono kaj ste mi vi rekle.. da nek uzmem neku srednju vrijednost (koja bi bila cca 2800-2900) i da si tak racunam.. i druga doktorica je bila tu s njim i ona kaze isto..nema razloga za brigu.. ctg za 2-3 dana..opet bez uzv-a.. al ne da meni vrag mira.. izludit cu se.. i dalje mi je to nekak malo.. 😓
Btw.. Ami i Marijaa..ni ja jos nemam bolova nekih ni naznaka da se nesto dogadja..tu i tamo vrlo kratko me probode kao prije menstruacije..i to je sve.. isto se pitam kako ce i sta ce i kad ce.. 🤔 i Ami..nisi jedina..ja se jucer 3 puta rasplakala..mislim da hormoni divljaju na najjace..sve mi je za plakat se.. 😝
Kaj se tice trbuha..meni se vidno spustio..skoro pa mogu manji tanjur odrzavati na njemu dok stojim 😂

url=https://lilypie.com]
Cure,imate žgaravicu? Jel ta teorija s kosom točna? Ja je nisam uopce imala pa pretpostavljam da ce bit malac bez kosice

💙Bartol💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji