Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    02. Kolovoz 2018. 15:41

Joj ja ni ne znam dal se meni sta spustio trbuh, jedan dan kao da sam mislila da je al sad mi ne izgleda tako 🤔 valjda toliko zelim neki pomak da sam umislila 😂😂 al frendica rodila, njoj bio isti trbuh tako da opet ne znam dal se to mora dogodit

💙Bartol💙

Marijaa30
    02. Kolovoz 2018. 15:59

Ami, ja isto svojeg pogledavam i jedan mi se cini da je, drugi nista...
    Kad sjedim, tolko me lupa u rebra 😋 vise ne jedem za stolom nek na kaucu, onak naslonjena na bok kaj mi je trbuh rastegnuti. 

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    02. Kolovoz 2018. 16:00

Hahahah ja isto jedem stojeci vecinom 

💙Bartol💙

Arizona
    02. Kolovoz 2018. 16:01

Hej cure.. evo bila i ja na ctg-u dns.. uredan.. htjela sam "uvrebat" sefa ginekologije da mi napravi uzv zbog onog sa tezinom..ali me neki drugi doktor prije pozvao da ocita ctg..😏 pitala sam njega za to i on je potvrdio i ono kaj ste mi vi rekle.. da nek uzmem neku srednju vrijednost (koja bi bila cca 2800-2900) i da si tak racunam.. i druga doktorica je bila tu s njim i ona kaze isto..nema razloga za brigu.. ctg za 2-3 dana..opet bez uzv-a.. al ne da meni vrag mira.. izludit cu se.. i dalje mi je to nekak malo.. 😓 
    Btw.. Ami i Marijaa..ni ja jos nemam bolova nekih ni naznaka da se nesto dogadja..tu i tamo vrlo kratko me probode kao prije menstruacije..i to je sve.. isto se pitam kako ce i sta ce i kad ce.. 🤔 i Ami..nisi jedina..ja se jucer 3 puta rasplakala..mislim da hormoni divljaju na najjace..sve mi je za plakat se.. 😝
    Kaj se tice trbuha..meni se vidno spustio..skoro pa mogu manji tanjur odrzavati na njemu dok stojim 😂

url=https://lilypie.com]

Marijaa30
    02. Kolovoz 2018. 16:02

*jedan dan sam htela napisati 😋

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    02. Kolovoz 2018. 16:03

Cure,imate žgaravicu? Jel ta teorija s kosom točna? Ja je nisam uopce imala pa pretpostavljam da ce bit malac bez kosice

💙Bartol💙

Marijaa30
    02. Kolovoz 2018. 16:04

Arizona

Hej cure.. evo bila i ja na ctg-u dns.. uredan.. htjela sam "uvrebat" sefa ginekologije da mi napravi uzv zbog onog sa tezinom..ali me neki drugi doktor prije pozvao da ocita ctg..😏 pitala sam njega za to i on je potvrdio i ono kaj ste mi vi rekle.. da nek uzmem neku srednju vrijednost (koja bi bila cca 2800-2900) i da si tak racunam.. i druga doktorica je bila tu s njim i ona kaze isto..nema razloga za brigu.. ctg za 2-3 dana..opet bez uzv-a.. al ne da meni vrag mira.. izludit cu se.. i dalje mi je to nekak malo.. 😓
    Btw.. Ami i Marijaa..ni ja jos nemam bolova nekih ni naznaka da se nesto dogadja..tu i tamo vrlo kratko me probode kao prije menstruacije..i to je sve.. isto se pitam kako ce i sta ce i kad ce.. 🤔 i Ami..nisi jedina..ja se jucer 3 puta rasplakala..mislim da hormoni divljaju na najjace..sve mi je za plakat se.. 😝
    Kaj se tice trbuha..meni se vidno spustio..skoro pa mogu manji tanjur odrzavati na njemu dok stojim 😂

Opet sam zaboravila, kolko je tebi sad tocno tjedana?
    Dobro da si pitala doktora da te malo smiri jer fkt nema smisla se nervirati oko procjene jer uvijek skoro fulaju. 

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    02. Kolovoz 2018. 16:06

ami25

Cure,imate žgaravicu? Jel ta teorija s kosom točna? Ja je nisam uopce imala pa pretpostavljam da ce bit malac bez kosice

Ja nemam... pitala sam doktoricu u TA je li povezana zgaravica s kosom pa je rekla da nije. I da ce mi reci za 2, 3 tjedna kad mi gurne prst ima li bebac kosicu il ne 😋
    To kad sam s 34tt bila 😋

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    02. Kolovoz 2018. 16:07

Arizona,mozda taj nas termin jendostavno nema neke simptome i to je to  A to sta se tice kilaze, pa ja ne bi uopce bila zabrinuta na tvom mjestu,beba ce pri porodu imat sigurno oko 3 kile i preko sto je super,mene cak strah obrnutog scenarija, da ne bude prevelika pa kako cu tek onda ,sad me svaki dan druga panika lovi, đizs

💙Bartol💙

Rubia
    02. Kolovoz 2018. 16:09

Cestitam svim novim mamicama 💕💕💕💕 brz oporavak vam zelim 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.