Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Kolovoz 2018. 12:38

Pozdrav i od mene 🙂ne mogu više napisati dobro jutro 😂 danas se izležavala do 10, kad je došla svekrva pa sam se morala dignuti. Inače, zadnje 2/3 noći skoro ništa ne spavam koliko je vruće i bez zraka, užas. A jučer i evo sad maloprije me toliko ovaj u trbuhu nabijao da je baš zabolilo. I na mjehur se bio nasadio nakratko. Pa sam se sjetila kad je Proud bila pisala da ima osjećaj kao da si kanal kopa za van 😂😂 eto, raspisala sam se.
    Jučer oprala mašinu svojih plišanih igrački, preživjele su sve 😂 sad se pere posteljina, a kupaona tako lijepo miriši po becutanu 😍
    Mladamama98 super za izlazak iz bolnice, sad nastaviti odmarati doma gdje će biti lakše dočekati sigurnije tjedne 🤞🤞😘😘

Marijaa30
    02. Kolovoz 2018. 12:48

Cokica

Pozdrav i od mene 🙂ne mogu više napisati dobro jutro 😂 danas se izležavala do 10, kad je došla svekrva pa sam se morala dignuti. Inače, zadnje 2/3 noći skoro ništa ne spavam koliko je vruće i bez zraka, užas. A jučer i evo sad maloprije me toliko ovaj u trbuhu nabijao da je baš zabolilo. I na mjehur se bio nasadio nakratko. Pa sam se sjetila kad je Proud bila pisala da ima osjećaj kao da si kanal kopa za van 😂😂 eto, raspisala sam se.
    Jučer oprala mašinu svojih plišanih igrački, preživjele su sve 😂 sad se pere posteljina, a kupaona tako lijepo miriši po becutanu 😍
    Mladamama98 super za izlazak iz bolnice, sad nastaviti odmarati doma gdje će biti lakše dočekati sigurnije tjedne 🤞🤞😘😘

Meni je isto miris becutana predivan.. cak bi i svoju odjecu s njim prala, al je malo preskupi za to. 
    A mozda si i mali kopa izlaz za van 😋

26.8. Ivan 💙💙

02. Kolovoz 2018. 13:05

Marijaa30

Cokica

Meni je isto miris becutana predivan.. cak bi i svoju odjecu s njim prala, al je malo preskupi za to.
    A mozda si i mali kopa izlaz za van 😋

Baš to za pranje sam si i ja pomislila. Najrađe bi sve s njim koliko lijepo miriši. Ali preskupo je to 😣
    Muž kaže da mali može nedjelju ili srijedu van 😂

nivami
    02. Kolovoz 2018. 13:12

Morat cu probati Becutan, sve mi sad mirise samo od vas price, ja uzela persil sensitive i chicco omekšivač.
    Cokice ja vec danima ne mogu normalno sjediti, stomak mi smeta, skroz dole spusten a beba kopa punom parom 😂😂😂😂

ami25
    02. Kolovoz 2018. 13:56

Bebe kopačice😂😂😂meni jucer bili gosti svi sjede ja stojim!!!! Ne mogu sjedit imam osjecaj da zna da sjednem i da ima nozic neki dole i namjerno bocka😂😂😂 ja jucer oprala lijepo robicu dva strika stavila vani susit i valjda kako je bura malo pocela palo na pod a ja u plač 😂😂 Muz gleda i ne vjeruje, kao pa oprat cemo opet kao sta je i bilo al ponasanje ovih dana mi je no comment! 🤔

💙Bartol💙

ami25
    02. Kolovoz 2018. 13:57

Becutan je u Bipi na 25%trenutno😎 ako kome treba 

💙Bartol💙

bojana27
    02. Kolovoz 2018. 14:12

Ja pak prala prvih mj dana sve odvojeno , a bome od tad sve skupa 😁 i vidim da joj ne smeta pa sam nastavila :)

bojana27
    02. Kolovoz 2018. 14:25

Ja pak prala prvih mj dana sve odvojeno , a bome od tad sve skupa 😁 i vidim da joj ne smeta pa sam nastavila :)

Marijaa30
    02. Kolovoz 2018. 15:34

Meni isto mali zna u zadnje vrijeme dolje drbati, isto sam rekla da trazi izlaz 😋
    Decko mi je inace danas dosta miran... ne znam kaj mu je doslo.

26.8. Ivan 💙💙

02. Kolovoz 2018. 15:35

A joj Ami, ajde barem se temeljito oprala robica 😁
    Danas primijetim i ja da mi je teško sjediti. Nabija li nabija mjehur. Nekakav poluležeći položaj mi najviše paše. Ali baš mi i svekrva komentirala da se nije još počeo spuštati trbuh. Čeka mali da završi čišćenje po kući 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.