Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    02. Kolovoz 2018. 08:44

Maja - iskrene cestitke!!! Zelim ti brz oporavak, a malenoj dug i sretan zivot!!! 🎉🎉
    Mladamama - jeeej za odlazak doma 🎉, sad u horizontalu i do 37.tt ni makac 😘

mamica1985
    02. Kolovoz 2018. 08:49

Maja - iskrene cestitke na rodjenju male princeze, zelim ti brz oporavak, a malenoj dug i sretan zivot!!! 🎉🎉🎉
    Mladamama - jeeeej za odlazak doma 🎉🎉🎉 sad u horizontalu i ni makac do 37.tt 😙

02. Kolovoz 2018. 08:55

Jutro duplićke 😁😍😘🤗.Maja čestitke od srca😍😘🤗,brz oporavak tebi a bebici puno zdravlja i sreće 😘😘😘. Da vas malo pozdravim dok bebo pajki.  Sretno svima s pregledima i porodima ako još koji bebač odluči da je vrijeme😘. Ima dosta novih mamica ovdje ,ne stignem čitati popratiti,al ljubim i grlim vas sve😘😍🤗. 
    6xmama, Marija 😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😍😍😍,samo hrabro naprijed,još malo,brzo ćete i vi na temu mame u bebe pa da kukamo skupa😂😂

nivami
    02. Kolovoz 2018. 09:02

Firsttimemommy

Nivami- tek sad vidim da sam ti napisala sta si pitala za bebu dali ista treba a dojmove nisam… Moram ti rec da sam ugodno iznenadena i da na sve osoblje u radaoni imam samo rijeci hvale toliko su mi pomogli, bili oko mene dolazili pitali kako sam dali sta tribam jeli boli drip nasmijavali me a atmosferu drze na tij razini da pivaju po hodnicima isprid… Drip su mi dali loptu sam trazila i dobila, epiduralnu kao sto znas nemozes u st dobit jer nema anesteziologa par tako kazu … Ugl sad dali san ja naletila na tako dobri smjenu ili su sve takve neznan… Ma odjelu ovisi od smjene do smjene koje su tu ima svega i dobrih i ajmr meni…

Super za ovo sta si mi napisala, bez obzira sto je treci porod i ovo me malo ohrabri, za odjel se sjecam i od prije 8 godina da ima i dobrih i loših
    Zelim ti brz oporavak i da brzo ides kuci 😘😘😘
    Mladamama super za odlazak kuci, miruje i odmaraj da dogurate sto dulje 😘😘😘
    Sretno svima danas na pregledima i na punim tjednima 😘 😘 😘 😘 

mina04
    02. Kolovoz 2018. 09:06

Jutro! Evo ja kampiram u trudnickoj 😥
    Jedva sam dosla do bolnice koliko su me menstrualni bolovi u leđima i trbuhu prali. Mislila sam da cu se onesvijestiti. Sad se malo smirilo hvala Bogu. Jedva cekam doma leci.
    Maja cestitam od srca!! 😘💜
    Mladamama jeeee za odlazak doma, sad samo odmaraj i cuvaj se.

All of God’s grace in one tiny face 💟

Marijaa30
    02. Kolovoz 2018. 09:34

Ja se sama sebi cudim kolko nist ne osjecam, nikakve bolove niti kontrakcije, a mislila sam da kad se skinem s magnezija da bu to ludnica. Jos se i krecem dosta, cistim...
    Bas sam jucer prije nego sam isla na tecaj, stala u supernovi, kupila sam si novu krevetninu i obisla malo ducane s odjecom. Eh, kolko para bi vec potrosila da nisam okrugla... jeftinih majica, haljinica.. ma jos jedan ormar bi trebala 😋😋
    Naravno, al mi nije zao... drugu godinu bude Ivan sa mnom sopingiral 😋😋
    Ena, da, uskoro cemo vam se pridruziti...vi ste vec sad iskusne pa ce savjeti dobro doci 😊

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    02. Kolovoz 2018. 09:42

Marija nema ni kod nas kontrakcija i bolova, sad ne znamo dal je to za se zapitat za ove tjedne i dane 😂😂 kad imas ti pregled? I ja sam rekla da jedva cekam otic u shopping malo i probat nesto obuc i kupit 😂
    Mladamama super za odlazak domeka 💪💪💪 sad jos malo izdrzat i bude sve ok! 

💙Bartol💙

• aknes
    02. Kolovoz 2018. 09:52

hvala svima na čestitkama. čestitam Noemi i firsttimemommy. posebno čestitam Maja82 na imenjakinji i "kradljivici" datuma rođenja. :)

znači ovako: u utorak predvečer u 19h trudovi bili na 45 minuta, u 22h na 15. dosla u bolnicu, ctg ne pokazuje ni jedan trud. otvorena 4 prstiju. čitavu noć nepravilni trudovi najduže na 10, najkraće na 5 min. probdjela noć u trudovima. ujutro u 8 pregled i 7 prstiju otvorena, klistir, rađaona. buduci da je u bolnici bila ogromna guzva, umjesto sat, čekala sam 2 do ulaza u box. trudovi na minutu i pol. došla dr, ja 9 prstiju. zbog mojih očiju i urođenih očnih mana mogla sam tražiti carski, ali to nisam nikako htjela. lijepo sam se prirodno otvarala i imala trudove i željela sam to odradit bez carskog. preporuka je bila epiduralna zbog naprezanja i mogućeg razvoja očnog tlaka. epiduralnu sam primila oko 12. muž je ušao u pola 1. dr. i primalja su mi pokazale što mi je činiti. od pola 13 do nekih 14:45 muž me je bukvalno vodio. pratio ctg, brojao tiskaje, pomagao oko disanje. u 14:45 došle su opet dr. i primalja, a u 15 i 10 je moja princeza Rita zaplakala :)

svima od sveg srca preporučam epiduralnu. izgon će svakako bolit, ali epiduralna smanji bolove trudova :)

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

• AnaMaria
    02. Kolovoz 2018. 11:14

Maja82  iskrene cestitke😊😊😊..imala si dug porod al vjerujem kad si je ugledala da si sve zaboravila😍😍😍😍..bas je bio baby boom😍 ..a ja stalno cmoljim ne mogu vjerovat da cu ja uskoro biti na vasem mjestu ..
    Mina04 nadam se da si ubrzo gotova s pregledom i polako samo...
    Mladamsma super sto ides doma sad samo miruj i neka te decko mazi i pazi 😊
    Marijaa i Ami25 iskoristite to sto nemate nikakve bolove..ja bi sad svagdje isla al mi je tesko i bojim se hodat po ovim vrucinama..
    Sto se tice magnezija svi doktori su mi rekli da su to gluposti da on zaustavlja trudove i kontrakcije...
    Meni je nocas bilo uzasno vruceeee..preznojila sam se 100 puta...
    Wonttobemom..stvarno ti ne znam...znam da je mene negdje na sredini trudnoce tako ulovilo kod rebra da nisam mogla disati normalno..nakon nekog vremena je proslo..moje cure su mi rekle da si beba radi mjesta...mozda ti je neki zivac pritisnula...il si se nekako zalezala..

12.08.2018. ❤

Marijaa30
    02. Kolovoz 2018. 11:40

Aknes, imas super muza 😊  jesi se namucila, al sve si zaboravila kad je dosla Rita 😊 uzivajte sad!
    Ami, idem drugi tjedan u TA, mogu koji dan hocu... vidjet cu, ici cu il u ponedjeljak ili srijedu.
    AnaMaria, a meni ti je moja doktorica bas predlozila magnezij za smanjenje kontrakcija.. i jos jedan ginekolog mi ga preporucio.. svako svoje 😋

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.