Jutro cure 😊
Ja sam cak cijelu noc prespavala 💪💪
Mladamama, drago mi je da ides doma. Cuvajte se jos i drzim fige da budete jos neko vrijeme 2 u 1 😉
Ako koja ima danas pregled, sretno 😊

26.8. Ivan 💙💙
Mladamama, super vijesti 😊🎉! Samo se doma drzi kreveta jos to malo, nemoj sad da bus hodala

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Cure moje, vec 2 dana me boli desno rebro tj tu u predjelu rebra, tesko mi se namjestiti za spavati, okrenuti, ustati bas zaboli čim se mičem. Je li koja od vas imala mozda slicnu situaciju?

Maja - iskrene cestitke!!! Zelim ti brz oporavak, a malenoj dug i sretan zivot!!! 🎉🎉
Mladamama - jeeej za odlazak doma 🎉, sad u horizontalu i do 37.tt ni makac 😘

Maja - iskrene cestitke na rodjenju male princeze, zelim ti brz oporavak, a malenoj dug i sretan zivot!!! 🎉🎉🎉
Mladamama - jeeeej za odlazak doma 🎉🎉🎉 sad u horizontalu i ni makac do 37.tt 😙

Jutro duplićke 😁😍😘🤗.Maja čestitke od srca😍😘🤗,brz oporavak tebi a bebici puno zdravlja i sreće 😘😘😘. Da vas malo pozdravim dok bebo pajki. Sretno svima s pregledima i porodima ako još koji bebač odluči da je vrijeme😘. Ima dosta novih mamica ovdje ,ne stignem čitati popratiti,al ljubim i grlim vas sve😘😍🤗.
6xmama, Marija 😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😍😍😍,samo hrabro naprijed,još malo,brzo ćete i vi na temu mame u bebe pa da kukamo skupa😂😂
Nivami- tek sad vidim da sam ti napisala sta si pitala za bebu dali ista treba a dojmove nisam… Moram ti rec da sam ugodno iznenadena i da na sve osoblje u radaoni imam samo rijeci hvale toliko su mi pomogli, bili oko mene dolazili pitali kako sam dali sta tribam jeli boli drip nasmijavali me a atmosferu drze na tij razini da pivaju po hodnicima isprid… Drip su mi dali loptu sam trazila i dobila, epiduralnu kao sto znas nemozes u st dobit jer nema anesteziologa par tako kazu … Ugl sad dali san ja naletila na tako dobri smjenu ili su sve takve neznan… Ma odjelu ovisi od smjene do smjene koje su tu ima svega i dobrih i ajmr meni…
Super za ovo sta si mi napisala, bez obzira sto je treci porod i ovo me malo ohrabri, za odjel se sjecam i od prije 8 godina da ima i dobrih i loših
Zelim ti brz oporavak i da brzo ides kuci 😘😘😘
Mladamama super za odlazak kuci, miruje i odmaraj da dogurate sto dulje 😘😘😘
Sretno svima danas na pregledima i na punim tjednima 😘 😘 😘 😘

Jutro! Evo ja kampiram u trudnickoj 😥
Jedva sam dosla do bolnice koliko su me menstrualni bolovi u leđima i trbuhu prali. Mislila sam da cu se onesvijestiti. Sad se malo smirilo hvala Bogu. Jedva cekam doma leci.
Maja cestitam od srca!! 😘💜
Mladamama jeeee za odlazak doma, sad samo odmaraj i cuvaj se.

All of God’s grace in one tiny face 💟
Ja se sama sebi cudim kolko nist ne osjecam, nikakve bolove niti kontrakcije, a mislila sam da kad se skinem s magnezija da bu to ludnica. Jos se i krecem dosta, cistim...
Bas sam jucer prije nego sam isla na tecaj, stala u supernovi, kupila sam si novu krevetninu i obisla malo ducane s odjecom. Eh, kolko para bi vec potrosila da nisam okrugla... jeftinih majica, haljinica.. ma jos jedan ormar bi trebala 😋😋
Naravno, al mi nije zao... drugu godinu bude Ivan sa mnom sopingiral 😋😋
Ena, da, uskoro cemo vam se pridruziti...vi ste vec sad iskusne pa ce savjeti dobro doci 😊

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji