Nivami, cestitke na punih 37, lijepi i veliki busko😍
Ami, fit, fit trudnic.. 😘 koliko si kg dobila? Za moju kokos. Kaže muž pa da imamo kuću možda bi ti i donio.. ovako nema šanse da ju u stanu koljemo 😂
Mateya, cestitke na velikih 39.. slatka si.. spustio se trbuh lijepo.
Issa, sretan ročkas sa zakašnjenjem 😘
Cokica, ja bi isto 8.8. To je naša želja 😊 Btw kineski najsretniji dan u go
Mladamama, meni se mens bol pojavila tek u 35 tj kad sam se počela otvarati.. reci dr ako ti bolovi budu svakodnevni a onom ti bude sam vidio kakva je situacija dolje..
mene kontrakcije danas soraju.. još pijem mg i mislim da ću ga piti još tj dana..
Maya82 , ti si nam onda sljedeća 😉 stepenice, sexic kao poguranac
Mlade mame. Veliki pozdrav 🤗.. uskoro cemo sve uživati sa svojim bebicama 😍

Ami25 uzivaj na kupanju..bas si fit trudnica 😊
Mateya veliki trbuscic jos malo i princeza stize 😍
Nivami slatki trbuscic 😊
Sto se mg tice meni je moja dr a i dr u bolnici rekao da pijem skroz da to uopce ne smeta tak da se ja drzim toga 😉
Kontrakcije su mi neki dan cesce neki dan ih manje osjetim a tako isto i menstrualna bol

12.08.2018. ❤
Evo ja ovu noć nisam ni oka sklopila.. grcilo mi je trbuh cijelu noć , od kičme prema naprijed.. bol je bila jaka kad me budilo i nije mi dalo zaspati , vec sam mislila da je to to ... uglavnom , čekala sam jos i stalo je pred jutro . Sad osjećam danas samo konstantno grčenje , ako bude danas se ponovilo ću ići provjeriti do bolnice jel sve ok jer mi je beba danas premirna.. vjerovatno umorna ona ko i ja..:/

21.08.💞🎀
Sunce, takva je situacija i kod mene.. zaspala sam tek u 4h, a jučer sam spavala 2h po danu pa možda i zbog toga.. sad isto imam ta grcenja. Meni su rekli da tad popijem normabel i mg i da dolazim u bolnicu tek ako se nakon toga ne smiri..
da i moja se beba tad umiri, sad ih manje osjetimo al bitno je svaki dan.. to su mi rekli da pratim.. još pratim ne bi li se okrenula.. to ce me navodno jako zaboljeti..
Anamaria, tnx onda ću i ja piti mg do kraja.. već kad se rokam sa normabelom mogu i sa mineralom 😁

Mateya, fakat se buskica spustila.. uskoro cete se druziti!
Nivami, cestitke na ulasku u termin... ja isto jedva cekam, 1.8. 😁
Ami, fit trudnica... more... uf, zavidna sam 😉 al bit ce druge godine.
Sunce, ak se ponovi, svakako idi u bolnicu da pogledaju.
Sad sam stavila prvu turu susit, sutra drugu i onda peglanje polako drugi tjedan i slaganje robice... ima da do 1.8.slozim. jedino ce ostati krevetnina, al to ce mama oprati i sloziti kad bum u bolnici.

26.8. Ivan 💙💙
Cure ja i dalje pijem mg iako nemam jake kontrakcije al mislim da ne moze bas toliko skodit☺️☺️
Marija druge godine se druzimo u istri😂😂😂😎

💙Bartol💙
Jaoooo koliko lijepih trbuscica! Ami fakat si fit i super je badic! I plazica 😍
Mene isto po noci najvise grci.. po danu ne znam jel nema il je rijetko il ne skuzim. A po noci ne spavam po 2 sata isto!

Bok mamice .. 😉 vidim jos su kokosi aktualne😂
Evo i mene 1.put sa pregleda u TA.. bile ste u pravu.. nakon 2 i pol sata kad mi je doktorica konacno pogledala nalaz ctg-a samo kaj me nije napala da zasto sam ja tu ako sam bila kod ginekologa prije 2 dana! Ja kazem -pa sta cu..rekao mi je da moram svaka 2 dana.. ni meni nije jasno..jos i zatvorena..
Tako da mi je rekla da su to gluposti.. da nema potrebe.. ctg u redu..trudnoca uredna i neka dodjem u utorak pa ce i uzv napraviti uz ctg.. Odmah mi je laknulo..zbilja mi se ne da svaka 2 dana ..jos su i guzve.. ovaj moj mi kaze da moram do 9 doc.. a sve koje dodju do 9 cekaju do podne.. tako da mi je i to krivo rekao😤
Btw..i mi smo dns usli u 37.tjedan😄 pa evo i moje slikice..nisam jos ni jednu stavila..da se i ja pohvalim da svojim trbuscicem.. iako slika je od nedjelje..sad sam na kavi zapela jer kisa pada pa mi je glupo slikavat se tu😁

url=https://lilypie.com]
Arizona, i tebi zavidim... i na moru i sto si fit 😁 lijepa 😁 super da ne moras svaka 2 dana jer fkt nema smisla. Svaki doktor svoje lupa.
Ami, jedva cekam drugu godinu 😁 bas sam rekla, moj voli vise u hladu biti, a ja obozavam vodu.. hodamo se kupat u Cervar Porat na one divlje plaze di nema puno ljudi. On i mali ce biti u hladu, a ja u vodi 😉

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji