Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunce25
    26. Srpanj 2018. 15:52

Ma nije samo do kuta jer kad sjednem trbuh mi vec bude ono kako bi rekla položen na bedra . 
    Sto se tiče spavanja sa boka na bok , uzaaaasno me kukovi bole . A kad se trebam okrenut u krevetu, koprcam se ko prase 🐷i zateže me jako trbuh onda ... evo sad sam usisala i oprala pod i odma moram prileći jer me krenu zatezati kontrakcije . 

21.08.💞🎀

Marijaa30
    26. Srpanj 2018. 16:04

Issa sretan rođendan 😁 a kaj su ti rekli? Mirovati ili ne? Ja sam uloziva za prst, a to znaci da je vanjsko usce samo ulozivo, a unutarnje zatvoreno. A po mojem ak ti je prohodno za prst do glavice je u pitanju unutarnje usce. Al da ne govorim bzvz, mozda ko vise zna.
    Ami, to ti je samo moja prognoza za 10.8., al i tebi je ulozivo vanjsko usce pa moda bude i tvoje ranije 😁
    Sunce, pravi busko, tj visuljak 😊
    Mislim da se meni jos nije trbuh spustio.

26.8. Ivan 💙💙

Isssa
    26. Srpanj 2018. 16:09

Marijaa30

Issa sretan rođendan 😁 a kaj su ti rekli? Mirovati ili ne? Ja sam uloziva za prst, a to znaci da je vanjsko usce samo ulozivo, a unutarnje zatvoreno. A po mojem ak ti je prohodno za prst do glavice je u pitanju unutarnje usce. Al da ne govorim bzvz, mozda ko vise zna.
    Ami, to ti je samo moja prognoza za 10.8., al i tebi je ulozivo vanjsko usce pa moda bude i tvoje ranije 😁
    Sunce, pravi busko, tj visuljak 😊
    Mislim da se meni jos nije trbuh spustio.

Do jučer je bilo strogo mirovanje (wc-krevet) a sad smijem malo prošetati i pola sata sjediti čak 😀

6xmama
    26. Srpanj 2018. 16:10

Isssa, prohodan za prst do ovoja i glavice znaci da si otvorena 1 prst skroz do bebe, doktor ju pipa prstom. Cervix 1 clanak ti je normalna duljina. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    26. Srpanj 2018. 16:14

Kad je cervix uloziv, znaci da prst ige do odredjene dubine al nejde skroz do unutrasnjosti maternice tj.u unutarnje usce je zatvoreno. Kad je prohodan, prst ide skroz do ovoja i bebe, usce nije vise skroz zatvoreno. 

ami25
    26. Srpanj 2018. 16:30

E tnx 6xmama na objasnjenju onda ova ulozivost koliko sam ja skuzila mog doktora nije bas jako strasno,bitno da nije prohodno! Sunce i meni je isto,kukovi me ubijaju zato se budim svako malo i okrecem se ko prase. Marija ja sam rekla da mi je 15.8 lijep datum na Gospu  6xmama kako si ti,kad imas opet pregled? 

💙Bartol💙

Isssa
    26. Srpanj 2018. 16:48

6xmama

Kad je cervix uloziv, znaci da prst ige do odredjene dubine al nejde skroz do unutrasnjosti maternice tj.u unutarnje usce je zatvoreno. Kad je prohodan, prst ide skroz do ovoja i bebe, usce nije vise skroz zatvoreno.

Svaka čast big mama 😀, baš si lijepo objasnila, to mi je trebalo😘😘😘😘😘, znači nisam pretjerala kad sam rekla da imam osjećaj da će mi mahnuti jedan dan kroz pičić🤣😊

6xmama
    26. Srpanj 2018. 18:15

ami25

E tnx 6xmama na objasnjenju onda ova ulozivost koliko sam ja skuzila mog doktora nije bas jako strasno,bitno da nije prohodno! Sunce i meni je isto,kukovi me ubijaju zato se budim svako malo i okrecem se ko prase. Marija ja sam rekla da mi je 15.8 lijep datum na Gospu6xmama kako si ti,kad imas opet pregled?

Svaki dan standardno, tablete, s boka na bok i brzinsko pranje ujutro... Ja sam u srijedu u trudnickoj u Vinogradskoj, nadam se da cu se uspjet ugurat da me uzmu odma. Imam i uzv. 
    15.8.je mom tati bio rodjendan(umro je prije 16 god), bas sam i ja mami govorila "kaj mislis da rodim taj dan"... Bila bi taman 36 tj. 😅

ami25
    26. Srpanj 2018. 18:28

Ma da probaj nekako iskemijat da si odmah na redu jer zaista nema smisla u tom stanju čekati, a 15.8 je jako brzo i 36 tjedana zvuči jako jako dobro u tom tvom slučaju  Divan datum, bas bi bilo lijepo da dođe bas taj dan!! Prije 16 godina? Pa to je davno bilo,mlad jako joooj

💙Bartol💙

6xmama
    26. Srpanj 2018. 18:34

ami25

Ma da probaj nekako iskemijat da si odmah na redu jer zaista nema smisla u tom stanju čekati, a 15.8 je jako brzo i 36 tjedana zvuči jako jako dobro u tom tvom slučajuDivan datum, basbi bilo lijepo da dođe bas taj dan!! Prije 16 godina? Pa to je davno bilo,mlad jako joooj

59 god... Infarkt, dva prije toga sudbonosnog...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.