Dobar dan ljepotice..
mamice cestitke na punih 38. Lijepi ste 😍 sto se tice željeza ono je bilo ok, al hemoglobin sad na zadnjem pregledu nizak. Pa sam dobila kednural s vitaminom C, njemački proizvodjac.. nemam nuspojava osim tamne stolice.. a nemam pojma da li bi radi toga mogla vise krvarit na porodu 😏 dr je rekla da mi je beba sav hemoglobin uzela i da ga moram sad pojačati a i da će me dojenje iscrpiti pa bolje da pijem mjesec- dva.
Cokica sretno na pregledu.. 😊👍
Barbara..glavno da je najgore prošlo i da sad uživate.. pozdrav tebi i tvom bebacu 😘🤗
Moja bebica se jučer malo jače protezala pa sam se ponadala da je možda napravila salto..😁 al nisam sigurna😏
Nivami.. sretno na pregledu ..
Ostale cure pozdrav i ugodan dan.. kad se sjetim škara i žive kokoši dobijem opet napadaj smijeha 😂🤣

Evo nas s pregleda beba je super, ima 3150g, ctg je u redu, vaginalno me nije gledao

Barbara, prifale te tvoje čitabe 😂 lijepo ti uživaj sa Sebastianom 💙💙 ah, kažeš krenulo ono metalno prema tebi 😂😂 treba se psihički pripremiti za takav pregled
Mamica lijepa bušica 😍😍
Noemi, možda se okrenula bebica 🤞🤞
Evo ja maloprije došla doma, sve je super i rekla je ova doktorica da se njoj to više ne čini kao manja trudnoća. A zaboravila sam koliko mi je zapravo po zm sada, moram si izračunati. Tako da nemam pojma kad će krenut 😂 kaže da je aktivan ful i ono što me zabolilo i iskoči mi s desne strane, to su leđa kako sam i mislila. Kad sam pitala za kile rekla je da se to lako izračuna pa je išla mobitelom, kaže oko 3 i nešto. A doktorica tako neka divna, ful mlada. I da, nije bilo vaginalnog pregleda pa opet ne mogu reć jel boli.
Nivami i Cokica, super za preglede! Drago mi je da je sve u redu s kikacima, a i vama 😁🙂
Sve imamo prave bebace od 3 kile i nesto 💪💪

26.8. Ivan 💙💙
Evo sad sam išla gledati točno koliko bi mi bilo po zm, danas točno 38tt, to mi je onaj termin koji ja nisam ni uzimala u obzir, 9.8. Ma moja se vraća s go 6.8 pa ću onda njoj ako prije ne krene. Bitno da je sve ok, a što se mene tiče može i idući tjedan. Taman da se za vikend malo iskupam i odmorim 😂😂
Marija, da, velike bebe 😁
A išla sam čak računat okvirno duljinu prema duljini femura, ispada da je dug oko 48cm. Zato on mene bode na sve strane, sve manje i manje mjesta ima 😂
Cokica super za pregled
Noemi kod nas je iznenađenje nismo pitali spol
Barbara pozdrav tebi i tvom sisoljupcu😘😘😘
Marija bome sve mali sumoborci

Evo sad sam išla gledati točno koliko bi mi bilo po zm, danas točno 38tt, to mi je onaj termin koji ja nisam ni uzimala u obzir, 9.8. Ma moja se vraća s go 6.8 pa ću onda njoj ako prije ne krene. Bitno da je sve ok, a što se mene tiče može i idući tjedan. Taman da se za vikend malo iskupam i odmorim 😂😂
Marija, da, velike bebe 😁
A išla sam čak računat okvirno duljinu prema duljini femura, ispada da je dug oko 48cm. Zato on mene bode na sve strane, sve manje i manje mjesta ima 😂
E Cokica znam kako ti je moje je 49 cm

Barbara i Noemi hvala na savjetu, sutra ću još u trudnićkoj vidjeti preporuku ali definitivno se napunit nećim.
Cokica ako je po ZM onda imate termin kad i mi 9.8. 😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji