Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    26. Srpanj 2018. 11:51

Nivami i Cokica, super za preglede! Drago mi je da je sve u redu s kikacima, a i vama 😁🙂
    Sve imamo prave bebace od 3 kile i nesto 💪💪

26.8. Ivan 💙💙

26. Srpanj 2018. 11:59

Evo sad sam išla gledati točno koliko bi mi bilo po zm, danas točno 38tt, to mi je onaj termin koji ja nisam ni uzimala u obzir, 9.8. Ma moja se vraća s go 6.8 pa ću onda njoj ako prije ne krene. Bitno da je sve ok, a što se mene tiče može i idući tjedan. Taman da se za vikend malo iskupam i odmorim 😂😂
    Marija, da, velike bebe 😁
    A išla sam čak računat okvirno duljinu prema duljini femura, ispada da je dug oko 48cm. Zato on mene bode na sve strane, sve manje i manje mjesta ima 😂

nivami
    26. Srpanj 2018. 11:59

Cokica super za pregled 
    Noemi kod nas je iznenađenje nismo pitali spol 
    Barbara pozdrav tebi i tvom sisoljupcu😘😘😘
    Marija bome sve mali sumoborci 

nivami
    26. Srpanj 2018. 12:00

Cokica

Evo sad sam išla gledati točno koliko bi mi bilo po zm, danas točno 38tt, to mi je onaj termin koji ja nisam ni uzimala u obzir, 9.8. Ma moja se vraća s go 6.8 pa ću onda njoj ako prije ne krene. Bitno da je sve ok, a što se mene tiče može i idući tjedan. Taman da se za vikend malo iskupam i odmorim 😂😂
    Marija, da, velike bebe 😁
    A išla sam čak računat okvirno duljinu prema duljini femura, ispada da je dug oko 48cm. Zato on mene bode na sve strane, sve manje i manje mjesta ima 😂

E Cokica znam kako ti je moje je 49 cm

Marijaa30
    26. Srpanj 2018. 12:29

Cokica, kak si to racunala?

26.8. Ivan 💙💙

mamica1110
    26. Srpanj 2018. 12:40

Barbara i Noemi hvala na savjetu, sutra ću još u trudnićkoj vidjeti preporuku ali definitivno se napunit nećim.
    Cokica ako je po ZM onda imate termin kad i mi 9.8. 😁 

26. Srpanj 2018. 12:42

Marijaa30

Ako misliš na duljinu djeteta, tražila sam na netu online kalkulator da mi prema duljini femura izračuna. Ima i neka formula, ali moj matematički mozak je na porodiljnom i ne funkcionira 😂😂 iako se sjećam da čak negdje i ja imam doma baš nešto što povezuje matematiku i forenziku i po svemu i svačemu da se može izračunati visina bilo kojeg čovjeka. Al pojma nemam di mi je to 😣
    Iako naravno, ovo uzimam isto s rezervom, ovisno koliko je doktorica točno izračunala preko uzv. 
    Nivami, tu smo negdje po mjerama 😁

26. Srpanj 2018. 12:44

mamica1110

Barbara i Noemi hvala na savjetu, sutra ću još u trudnićkoj vidjeti preporuku ali definitivno se napunit nećim.
    Cokica ako je po ZM onda imate termin kad i mi 9.8. 😁

Da da, 9.8 koji ja ignoriram od početka 😂😂

Evo ovdje sam računala Marija 

nivami
    26. Srpanj 2018. 12:45

Marijaa30

Upisi na Google izracun bebine tezine i duzine i izbaci ce ti od ringeraje forum udi na taj link i prati na talijanskom jeziku je upisujes mjere 

Marijaa30
    26. Srpanj 2018. 12:45

Idem ja to probam pronaci, makar imam duljinu bedrene kosti iz 33+5, al otprilike da vidim.

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.