Jutro
Mamica, Sunce, Firsttimemommy, Aknes lijepe buše, savska fit na svoj nacin😘😘😘😍
Issa sretan rođendan 🎂 😘
Marijaa30 pa je 90je previse ja sam sve na 60 prala
Sretno danas na pregledima ako tko ima
Nama je danas 37tj, stavim kasnije sliku
Jutro
Mene je nočas probudila jaka kao menstrualna bol, uspjela sam zaspati na kraju i sad osjetim bebici da se miče pa se ne brinem
Nivami čestitam na 37 tjedana, sad si u terminu 😁
Sve koje imaju pregled danas sretno
Jutro, cure!
Nivami, eto i tebe u terminu 🎉! Cestitam!
Ja moram priznat da tu baby obleku isto kuham na 90,naravno sve kaj je svijetle boje-ono dezinfekcija i te fore... Na 60 bas i ne krepavaju sve bestije. A mozda je to samo moja profesionalna deformacija pa previse razmisljam o bakterijama i ostalim zivinama 🤣.
Ako koja ima pregled danas, sretno!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Klokanice moje mah-mah 👋 da vam se napokon uspijem javiti...nisam vas stigla popratiti jer me moja mrvica zaokupi cijeli dan,a kad spava probam i ja odmoriti il malo pospremiti,skuhati..čestitke svim novopečenim mamama na malim prinčevima i princezama 💙❤️😘😘 nadam se da ste mi sve dobro i da se polako i sigurno bližite terminima 🤞
Mi se polako navikavamo na novi ritam, spavamo nekad vise nekad manje, cickamo po cijele dane 😁 danas nam dolazi patronažna da vidimo jel curka dobila na težini i odradimo prvi kupanac 😊
Puse svima 😘😘😘 nadam se da ću vas uspjeti vise pratiti kad se uhodamo ❤️
Jutro klokanice 😀
Mlada mama pa mi smo 1 dan razlike, koja će prije 😂
Nivami ušla si u termin, jupyyyyyy 🍼
Jutro curke
Nivami i ti si sve bliže, čestitke na ulasku u termin!
Mi danas u 12h na pregledu, jedva čekam.
Mlada mama i mene su sinoć hvatali menstrualni bolovi nekoliko puta, nikako mi ne odgovara ova vrućina.
Ja sam robicu prala na 60 većinom, sušenje u sušilici i dio peglala (tetre, ručnike i plahte).
Sretno i drugim curama na pregledima danas!
Issa meni je termin 11.9. Ali mi na brojaču krivo stoji koliko sam trudna, a ne znam kako to ispraviti, u svakom slučaju smo 3-4 dana razlike 😊
Jutro 😁
Sretno s pregledima tko ide danas 😁
Mi jučer prespavali popodne, baš sam nekako krepana bila. Pa navečer malo do Crikvenice bili, baš je lijepo i krcato ljudi. Sad evo pijemo kavicu i uživamo još kratko jer nas je prije sat vremena zvao majstor da će on oko 2 doći postaviti nam pvc vrata 😠😠 sva sreća pa smo blizu doma.
Vidim da se biraju neki datumi za porod kod mojih terminuša 😂 evo ako može, ja bi 8.8 😂😂
Dobro jutro cure! Evo ja se vratila iz TA, skuhala se.. nalaz mi je isti ko u pon 2 prsta pa moram doc opet u utorak, na termin ak ne bu nis dotad. Ne da se van mala 😎 Sretno svima danas!
Issa meni je termin 11.9. Ali mi na brojaču krivo stoji koliko sam trudna, a ne znam kako to ispraviti, u svakom slučaju smo 3-4 dana razlike 😊
Meni je 5.09 termin, par dana gore-dolje 😀 tu smo si u svakom slučaju 😀
Sretno svima na pregledima 😀
Sitno brojimooooo 😀😀😀😀😀😀
Sortiraj odgovore
Najstariji