Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nivami
    27. Srpanj 2018. 07:38

Jutro
    Mamica, Sunce, Firsttimemommy, Aknes lijepe buše, savska fit na svoj nacin😘😘😘😍
    Issa sretan rođendan 🎂 😘 
    Marijaa30 pa je 90je previse ja sam sve na 60 prala
    Sretno danas na pregledima ako tko ima
    Nama je danas 37tj, stavim kasnije sliku

Mladamama98
    27. Srpanj 2018. 07:45

Jutro
    Mene je nočas probudila jaka kao menstrualna bol, uspjela sam zaspati na kraju i sad osjetim bebici da se miče pa se ne brinem 
    Nivami čestitam na 37 tjedana, sad si u terminu 😁
    Sve koje imaju pregled danas sretno

6xmama
    27. Srpanj 2018. 07:54

Jutro, cure! 
    Nivami, eto i tebe u terminu 🎉! Cestitam! 
    Ja moram priznat da tu baby obleku isto kuham na 90,naravno sve kaj je svijetle boje-ono dezinfekcija i te fore... Na 60 bas i ne krepavaju sve bestije. A mozda je to samo moja profesionalna deformacija pa previse razmisljam o bakterijama i ostalim zivinama 🤣. 
    Ako koja ima pregled danas, sretno! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

pharmamma
    27. Srpanj 2018. 08:46

Klokanice moje mah-mah 👋 da vam se napokon uspijem javiti...nisam vas stigla popratiti jer me moja mrvica zaokupi cijeli dan,a kad spava probam i ja odmoriti il malo pospremiti,skuhati..čestitke svim novopečenim mamama na malim prinčevima i princezama 💙❤️😘😘 nadam se da ste mi sve dobro i  da se polako i sigurno bližite terminima 🤞
    Mi se polako navikavamo na novi ritam, spavamo nekad vise nekad manje, cickamo po cijele dane 😁 danas nam dolazi patronažna da vidimo jel curka dobila na težini i odradimo prvi kupanac 😊
    Puse svima 😘😘😘 nadam se da ću vas uspjeti vise pratiti kad se uhodamo ❤️

Isssa
    27. Srpanj 2018. 09:03

Jutro klokanice 😀
    Mlada mama pa mi smo 1 dan razlike, koja će prije 😂
    Nivami ušla si u termin, jupyyyyyy 🍼

mamica1110
    27. Srpanj 2018. 09:21

Jutro curke
    Nivami i ti si sve bliže, čestitke na ulasku u termin!
    Mi danas u 12h na pregledu, jedva čekam. 
    Mlada mama i mene su sinoć hvatali menstrualni bolovi nekoliko puta, nikako mi ne odgovara ova vrućina.
    Ja sam robicu prala na 60 većinom, sušenje u sušilici i dio peglala (tetre, ručnike i plahte).
    Sretno i drugim curama na pregledima danas!

Mladamama98
    27. Srpanj 2018. 09:23

Issa meni je termin 11.9. Ali mi na brojaču krivo stoji koliko sam trudna, a ne znam kako to ispraviti, u svakom slučaju smo 3-4 dana razlike 😊

27. Srpanj 2018. 09:28

Jutro 😁 
    Sretno s pregledima tko ide danas 😁
    Mi jučer prespavali popodne, baš sam nekako krepana bila. Pa navečer malo do Crikvenice bili, baš je lijepo i krcato ljudi. Sad evo pijemo kavicu i uživamo još kratko jer nas je prije sat vremena zvao majstor da će on oko 2 doći postaviti nam pvc vrata 😠😠 sva sreća pa smo blizu doma. 
    Vidim da se biraju neki datumi za porod kod mojih terminuša 😂 evo ako može, ja bi 8.8 😂😂

• Maja82
    27. Srpanj 2018. 10:04

Dobro jutro cure! Evo ja se vratila iz TA, skuhala se.. nalaz mi je isti ko u pon 2 prsta pa moram doc opet u utorak, na termin ak ne bu nis dotad. Ne da se van mala 😎 Sretno svima danas!

Isssa
    27. Srpanj 2018. 10:27

Mladamama98

Issa meni je termin 11.9. Ali mi na brojaču krivo stoji koliko sam trudna, a ne znam kako to ispraviti, u svakom slučaju smo 3-4 dana razlike 😊

Meni je 5.09 termin, par dana gore-dolje 😀 tu smo si u svakom slučaju 😀
    Sretno svima na pregledima 😀
    Sitno brojimooooo 😀😀😀😀😀😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.