Jutro cure. Evo pregled je dobro prošao. Ctg je uredan. Nisam se ništa jače otvorila,stanje je isto kao i prošli petak. Rekla mi je doktorica ako nebude ništa do 4.8 nek u ponedjeljak 6.8 ponovo dođem.
Ja sam isto cijelu noć imala te menstrualne bolove ali ono tek toliko da sam ih osjetila.
Mi smo danas ušli u 39.tjedan
💖 Nikol -12.08.2018💖
Curke moje,samo da se javim onako leteci.
Stigle smo doma i uhodavamo se jos tako da vas nazalost ne stignem pratiti ni tipkati. Kad ona spava uhvatim i ja vremena za odmor. Cim se uhodamo i priviknemo, nazad sam.
Ljubim vas sve 😘💗 I sretno svimaaa 🤗
💗Baby E💗
Nivami čestitke na ulasku u termin!!!! 🎉🎉🎉
Maja i ti jos cekas dan za dan,mozda ne docekas tak utorak za pregled🤗😍
Cokica super sta ste malo uzivali i promjenili lokaciju i to je dovoljno😘😘
Ovo za pranje robice budem vas poslusala nesto na 90 bijelo ostalo 60 bit ce sve ok
💙Bartol💙
Mateya1993 super izgledas, bušo se spustio, super za pregled 😍😍😍
Ami kako si fit, blago ti se za kupanje 😘😘😘😍
Bejb23 pozdrav tebi i tvojoj curici 😘
Čokice uzivaj i odmori se malo 😘
Majo jos malo 😘😘
Evo i nas
Nivami zvijezdiceee😍😍😍 preslatko!!! Kako su braco i seka? Uzbuđeni?? 😎
Mateya bas se buso spustio da 🤗🤗 bude to brzo nesto!! 😘
💙Bartol💙
ami25- lijepa,uživaj 😍😍 da baš sam skužila da se spustio,imam osjećaj da je do koljena već polako jedva čekam
nivami-lijepa bušica 😍
💖 Nikol -12.08.2018💖
Nivami, cestitke na punih 37, lijepi i veliki busko😍
Ami, fit, fit trudnic.. 😘 koliko si kg dobila? Za moju kokos. Kaže muž pa da imamo kuću možda bi ti i donio.. ovako nema šanse da ju u stanu koljemo 😂
Mateya, cestitke na velikih 39.. slatka si.. spustio se trbuh lijepo.
Issa, sretan ročkas sa zakašnjenjem 😘
Cokica, ja bi isto 8.8. To je naša želja 😊 Btw kineski najsretniji dan u go
Mladamama, meni se mens bol pojavila tek u 35 tj kad sam se počela otvarati.. reci dr ako ti bolovi budu svakodnevni a onom ti bude sam vidio kakva je situacija dolje..
mene kontrakcije danas soraju.. još pijem mg i mislim da ću ga piti još tj dana..
Maya82 , ti si nam onda sljedeća 😉 stepenice, sexic kao poguranac
Mlade mame. Veliki pozdrav 🤗.. uskoro cemo sve uživati sa svojim bebicama 😍
Ami25 uzivaj na kupanju..bas si fit trudnica 😊
Mateya veliki trbuscic jos malo i princeza stize 😍
Nivami slatki trbuscic 😊
Sto se mg tice meni je moja dr a i dr u bolnici rekao da pijem skroz da to uopce ne smeta tak da se ja drzim toga 😉
Kontrakcije su mi neki dan cesce neki dan ih manje osjetim a tako isto i menstrualna bol
12.08.2018. ❤
Evo ja ovu noć nisam ni oka sklopila.. grcilo mi je trbuh cijelu noć , od kičme prema naprijed.. bol je bila jaka kad me budilo i nije mi dalo zaspati , vec sam mislila da je to to ... uglavnom , čekala sam jos i stalo je pred jutro . Sad osjećam danas samo konstantno grčenje , ako bude danas se ponovilo ću ići provjeriti do bolnice jel sve ok jer mi je beba danas premirna.. vjerovatno umorna ona ko i ja..:/
21.08.💞🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji