Issa meni je termin 11.9. Ali mi na brojaču krivo stoji koliko sam trudna, a ne znam kako to ispraviti, u svakom slučaju smo 3-4 dana razlike 😊

Jutro 😁
Sretno s pregledima tko ide danas 😁
Mi jučer prespavali popodne, baš sam nekako krepana bila. Pa navečer malo do Crikvenice bili, baš je lijepo i krcato ljudi. Sad evo pijemo kavicu i uživamo još kratko jer nas je prije sat vremena zvao majstor da će on oko 2 doći postaviti nam pvc vrata 😠😠 sva sreća pa smo blizu doma.
Vidim da se biraju neki datumi za porod kod mojih terminuša 😂 evo ako može, ja bi 8.8 😂😂
Dobro jutro cure! Evo ja se vratila iz TA, skuhala se.. nalaz mi je isti ko u pon 2 prsta pa moram doc opet u utorak, na termin ak ne bu nis dotad. Ne da se van mala 😎 Sretno svima danas!

Issa meni je termin 11.9. Ali mi na brojaču krivo stoji koliko sam trudna, a ne znam kako to ispraviti, u svakom slučaju smo 3-4 dana razlike 😊
Meni je 5.09 termin, par dana gore-dolje 😀 tu smo si u svakom slučaju 😀
Sretno svima na pregledima 😀
Sitno brojimooooo 😀😀😀😀😀😀

Jutro cure. Evo pregled je dobro prošao. Ctg je uredan. Nisam se ništa jače otvorila,stanje je isto kao i prošli petak. Rekla mi je doktorica ako nebude ništa do 4.8 nek u ponedjeljak 6.8 ponovo dođem.
Ja sam isto cijelu noć imala te menstrualne bolove ali ono tek toliko da sam ih osjetila.
Mi smo danas ušli u 39.tjedan

💖 Nikol -12.08.2018💖
Curke moje,samo da se javim onako leteci.
Stigle smo doma i uhodavamo se jos tako da vas nazalost ne stignem pratiti ni tipkati. Kad ona spava uhvatim i ja vremena za odmor. Cim se uhodamo i priviknemo, nazad sam.
Ljubim vas sve 😘💗 I sretno svimaaa 🤗

💗Baby E💗
Nivami čestitke na ulasku u termin!!!! 🎉🎉🎉
Maja i ti jos cekas dan za dan,mozda ne docekas tak utorak za pregled🤗😍
Cokica super sta ste malo uzivali i promjenili lokaciju i to je dovoljno😘😘
Ovo za pranje robice budem vas poslusala nesto na 90 bijelo ostalo 60 bit ce sve ok

💙Bartol💙
Mateya1993 super izgledas, bušo se spustio, super za pregled 😍😍😍
Ami kako si fit, blago ti se za kupanje 😘😘😘😍
Bejb23 pozdrav tebi i tvojoj curici 😘
Čokice uzivaj i odmori se malo 😘
Majo jos malo 😘😘
Evo i nas

Nivami zvijezdiceee😍😍😍 preslatko!!! Kako su braco i seka? Uzbuđeni?? 😎
Mateya bas se buso spustio da 🤗🤗 bude to brzo nesto!! 😘

💙Bartol💙
ami25- lijepa,uživaj 😍😍 da baš sam skužila da se spustio,imam osjećaj da je do koljena već polako jedva čekam
nivami-lijepa bušica 😍

💖 Nikol -12.08.2018💖
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji