PhotoArtGirl čestitke❤️❤️❤️❤️🎉🎉🎉🎉❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Brz vam oporavak želim!!!! Sretno svima na pregledima!!!😘😘😘😘
Duplicke moje!
Kako po forumima na kraju postova pisu "oprostite na dugom postu" tak cu i ja, ali na pocetku jer znam da ce bit citaba, ali stvarno ne stignem cesto tipkat.
Ajme toliko se trudim bit u toku, ali sam rodila malog buntovnika koji probdije svaku noc, skoro cijelu noc.
Sve procitam, ali me doceka puno stranica i dok popamtim nove bebice ostalo ne znam.
Vidim da je dobra atmosfera! 😊
Rubia, PhotoArtGirl cestitke! Dobro nam dosli novi mali sisavci 🤗🤗
Marijaa30 i Cokica hvala na pitanju, dobro smo samo evo iscrpljeni. Izgleda i ove vjezbice utjecu na njega. Tj.sigurno.
Sad mi bila babica pa kaze sisa, mazenje..druge nema, a i tako je vec ko cicak na meni, ali izdrzat cemo.
Ami25 ono sa skarama je komedija 😂😂 Moj je prerezao pupcanu, ali nije htio pogledat kad se glavica vidjela😄 Meni su naredili ruku da ga popipam pa sam rekla aaa mekano pa su se smijale!
Cokice da kazu bolje da oni zarezu, ali nemoj se s tim opterecivat. Kak bude proci ce. Ja savove i iznutra i izvana imam. Znam da su me rezali, ali mislim da sam i pukla. Nisu bili bas rjeciti, a i ja sam kroz par minuta nakon poroda osla baj baj zbog krvarenja pa je bilo bitnije da me vrate, a evo danas 2 tj.i vise ne razmisljam kak sjedam i ustajem. Na wcu bila sljedeci dan odma, ali mi je dr.prilikom sivanja stavila 4 cepica bas zbog tog svega. Onda sam 3 dana trpila, tj.mislila da ne mogu i sestra mi dala neki gel, al kaze to sutra napravi mozda psiha sad proradi pa uspijes sama 😂 i tak je i bilo. Kaze kad je demon vec jednom izasao i drugi put ce 🤣🤣 Luda neka!
Prekjucer sam isla na kontrolu vadit krv zbog zeljeza i mjerit tlak i mislila to ce bit to, ALI.. Dobila sam pravi pregled. Iznutrs i izvana. Onim zeljezom! Ali nije bilo nis strasno! Kad sam vidila da uzima aparaturu reko Barbara sad si naje..la 🙈 ali bila je njezna, tak da..svasta se prezivi!
Sta jos? 🤔
Mina04, Arizona zao mi je zbog gubitaka vasih najblizih. Budite uz njih koliko same traze. Na raspolaganju, ali nenametljivo. Vjerujem da je to nekako najbolja kombinacija osim ak se ne izjasnjavaju za drugacije.
Puse svim mamama ljepoticama! I onima sto srca nose jos ispod svog srca i onima cija vec nanaju na prsima slusajuc mamino srce!
Tipkamo se opet prvom prilikom!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Cure imam pitanje za uzimanje željeza u trudnoći. Naime dr je htio da pijem heferol ili ferum ali meni je to zaista teško padalo na organizam,da ne spominjem zatvor koji je bio nemoguć a ioanko imam problema sa hemeroidima cijelo vrijeme. Uzela sam Floradix tonik sa željezom i sad to pijem jer je laganiji i ne stvara mi probleme toliko. Inače nisam bila anemična i krvna slika mi je bila ok,ali sad se pitam jesam li pogriješila u slučaju jačeg krvarenja u porodu. Kakva su vaša iskustva, pijete li nadomjestak željeza?
Cure imam pitanje za uzimanje željeza u trudnoći. Naime dr je htio da pijem heferol ili ferum ali meni je to zaista teško padalo na organizam,da ne spominjem zatvor koji je bio nemoguć a ioanko imam problema sa hemeroidima cijelo vrijeme. Uzela sam Floradix tonik sa željezom i sad to pijem jer je laganiji i ne stvara mi probleme toliko. Inače nisam bila anemična i krvna slika mi je bila ok,ali sad se pitam jesam li pogriješila u slučaju jačeg krvarenja u porodu. Kakva su vaša iskustva, pijete li nadomjestak željeza?
Moje iskustvo je ako si na granici piji ga kako god. Koji ti odgovara. Bolje imat "viska" nego manjka ili na granici jer upravo to sto spominjes, krvarenje, se meni dogodilo i nije bas fino! Onesposobi te nanajjace!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
evo da se i mi pokažemo sa punih 38 😄
Lijepa mala busika 😁
Barbara, znaci Sebastian je pravi mali becar. Nema spavanja! Bude proslo valjda, izmucit ce se i on pa ce spavati 😁 drago mi je da si ti bolje.
Cokica, javi izvjestaj 😁
26.8. Ivan 💙💙
Dobar dan ljepotice..
mamice cestitke na punih 38. Lijepi ste 😍 sto se tice željeza ono je bilo ok, al hemoglobin sad na zadnjem pregledu nizak. Pa sam dobila kednural s vitaminom C, njemački proizvodjac.. nemam nuspojava osim tamne stolice.. a nemam pojma da li bi radi toga mogla vise krvarit na porodu 😏 dr je rekla da mi je beba sav hemoglobin uzela i da ga moram sad pojačati a i da će me dojenje iscrpiti pa bolje da pijem mjesec- dva.
Cokica sretno na pregledu.. 😊👍
Barbara..glavno da je najgore prošlo i da sad uživate.. pozdrav tebi i tvom bebacu 😘🤗
Moja bebica se jučer malo jače protezala pa sam se ponadala da je možda napravila salto..😁 al nisam sigurna😏
Nivami.. sretno na pregledu ..
Ostale cure pozdrav i ugodan dan.. kad se sjetim škara i žive kokoši dobijem opet napadaj smijeha 😂🤣
Evo nas s pregleda beba je super, ima 3150g, ctg je u redu, vaginalno me nije gledao
Barbara, prifale te tvoje čitabe 😂 lijepo ti uživaj sa Sebastianom 💙💙 ah, kažeš krenulo ono metalno prema tebi 😂😂 treba se psihički pripremiti za takav pregled
Mamica lijepa bušica 😍😍
Noemi, možda se okrenula bebica 🤞🤞
Evo ja maloprije došla doma, sve je super i rekla je ova doktorica da se njoj to više ne čini kao manja trudnoća. A zaboravila sam koliko mi je zapravo po zm sada, moram si izračunati. Tako da nemam pojma kad će krenut 😂 kaže da je aktivan ful i ono što me zabolilo i iskoči mi s desne strane, to su leđa kako sam i mislila. Kad sam pitala za kile rekla je da se to lako izračuna pa je išla mobitelom, kaže oko 3 i nešto. A doktorica tako neka divna, ful mlada. I da, nije bilo vaginalnog pregleda pa opet ne mogu reć jel boli.
Sortiraj odgovore
Najstariji