cure moje, podrško moja <3 danas su mi stigli nalazi. vjerojatno imam trombofiliju. nemam pojma šta je to, sutra popodne idem kod dr. strašno sam uplašena.
37 + 3 sam :(
Trombofilija ti je gušća krv, šogorica ima stečenu (u trudnoći) i nasljednu, od početka trudnoće se morala pikati heparinima, u lakšim slučajevima samo Andol protekt, ona je stvarno ekstrem bila, rodila je u terminu i sve super prošlo, a ti si u terminu tako da nema straha nikakvog. Frendica ima blaži puno oblik, otkriveno joj je u početku trudnoće i isto samo aspirin protekt da se krv razrijedi. Kod šogorice je trombofilija radila probleme u prve 2 trudnoće jer nije znala da ima pa je nažalost u 8 tjednu trudnoće 2 puta izgubila bebu. Uglavnom nemoj se bojati, kod nekih žena radi probleme ali odmah u početku trudnoće, a ti si u terminu i sve je to super 😀, navodno kod nekih žena prakticiraju raniji porod ali nije pravilo nikakvo. Šogorica je prenijela 3 dana i prirodno rodila 😀, nakon 1 godine je opet ostala trudna i opet je sve ok bilo uz heparine

Firsttimemommy, tak sam ja izgledala s 20tt 🤣🤣 lijepa, fit trudnica si 😁
Aknes, ne znam nista o trombofiliji, ali nadam se da ce biti sve u redu. Ipak si pri kraju!

26.8. Ivan 💙💙
Firsttimemommy, tak sam ja izgledala s 20tt 🤣🤣 lijepa, fit trudnica si 😁
Aknes, ne znam nista o trombofiliji, ali nadam se da ce biti sve u redu. Ipak si pri kraju!
Dobra si ako si u 20tt, ja sam možda u 12tt bila takva 😂, sad sam nasukani KIT 😂

Firsttimemommy tak ja izgledam ne trudna nakon malo boljeg rucka!!🍖🍗🍔🍟😂
Aknes nadam se da ce sve biti u redu! 🙏🙏Mislim na tebe a i to sta cure kazu vec si pred kraj doktori znaju sto treba pa mogu i inducirat ak je hitnoca. Meni frendica s terminom dan prije mene ide na inducirani drugi tjedan. Bjutifuul

💙Bartol💙
hvala vam mile moje <3 gadno je kad to saznaš 18 dana prije termina. cijela trudnoća sve super i sad ovo... full sam se uzrujala. nadam se da cu biti ok sutra na pregledu i da me nece prije reda hospitalizirati.
bogu hvala pa imam vas <3
p.s. dugujem fotkicu. zadnji put sam za polufinale stavila.

🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Cokica, super za pregled 🤞
Nivami dobro možeš izdrzati da ne znaš spol mene bi znatiželja ubila 😁
Ami.. suosjećam za gledanje na plazi.. ali samo imaš okrugli lijepi trbuh pa nek gledaju 😉
Firstmomy .. moj trbuh je mali ali tvoje je stvarno malecki.. pa di je ta bebica stala? Moj je takav bio u 26 tj 😉
Cure nastavak price o živim kokošima 😂
Ja sam Hercegovka i dan pričam s majkom preko tel i počela priču kako je naša baka donijela po živu kokos kad smo se seka i ja rodile.. e opala sam sa stolice od smijeha.. pitam ju i sta si onda s njom kaže pa zaklala je 😂

Sunce25 termin mi je 12.8. iako isto mislimo da će biti 15.08. na Gospu … veliki trbuščić, baš se spustio, meni nije još tako
barbara29 uživaj sa svojim malim buntovnikom
mamica1110 ja pijem kendural c 2x1 i ok mi je. Baš mali trbuščić imaš ne bi nikad rekla da si u 38, tjednu.
Super za dobre preglede. Mi smo isto danas bili, ultrazvuk ok, ctg mi nije radio a ni vaginalno gledao.
Issa sretan ti rođendan!! A za OGGT sad pred kraj ćeš malo pazit šta jedeš i brzo će to proći, sve će biti ok
6x mama baš ti je tata imao rođendan na lijepi datum, žao mi je da je tako rano umro ali kao što cure kažu čuva vas sada s neba
Firsttimemommy ekstra mali trbuščić, baš si fit
Aknes bit će sve ok, evo Issa je lijepo objasnila, veliki trbuščić
Što se tiče spavanja i kretanja i meni je već teško, sva sam si smiješna kako se gegam

12.08.2018. ❤
Noemi pa jel moguce 😂😂😂😂moramo vratit taj trend nekako, netko prvi opet treba krenut s tim😂😂

💙Bartol💙
Ami, zasto ti frendica ide na inducirani??
Aknes, pravi busko 😁

26.8. Ivan 💙💙
Pozdrav curke, morala sam brzinski sve procitati dok maleni spava, dosta je nervozan, stalno bi cicu. Izgleda da je rijec o skoki u razvoju i jos ove vrucine. Ugl novim mamama Rubia i Photoartgirl cestitam na malenim srecama 🎉🎉😘😘
Vidjela sam puno trbuscica, neke vece neke manje 😊 i bome sve ste blize finisu. Vama koje ste blizu termina zelim sto laksi i brzi porod i da izdrzite po ovom vrucinama, jer je meni strasno vruce a kako je tek vama 😵😵 a vi koje se morate paziti drzim fige da izdrzite do sigurnih tjedana 😊
Jako ste me nasmijale s pricama o muzevima i kokosima 😂😂 puse od Matije i mene, cujemo se kad uhvatimo vremena, tj kad Matija dopusti 😘😘😘

04.07. Matija 💜
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji