Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Prosinac 2017. 18:14

Aha pa to mi je promaklo!tnx

ivymicek
    07. Prosinac 2017. 19:14

Baš i nisam majstor za kolače, obično završe u smeću pa ne mogu pomoć.

Što se tiče poroda zadnja od mene: kako je tijelo stvoreno za trudnoću isto tako je stvoreno i za porod. Možda traje dulje ali tijelo zna što radi pa onda kad dođe trenutak samo hrabro!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

07. Prosinac 2017. 19:27

Kod nas u bolnici znam glavnu odjela i ja sam joj rekla ne trazim,ne trebam nista,nikakav poseban tretman samo nemoj da me muce,da na kraju odluce se za nesto sta su mogli puno prije..od frendice seka,cura 20godina,sta je prosla,cijeli dan i pala u postporodajnu depresiju,upalile se grudi,to su rane bile,necu vam ni pricat jer prica je takva da ne vjerujes kako je sve izdržala i ne bi htjela strasit ikoga.treba ici bez straha,van mora,moje je prvi put sam tu recite sta i kako da radim da olaksam vama i sebi

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

franovamamita
    07. Prosinac 2017. 20:18

Vecer cure
    dobrodoslica novima 
    Jama sve najbolje ti zelim 
    Nije me bilo par dana jer sam cekala kontrolu i strah koji sam osjecala bio je uzas da sam se skroz povukla i nisam imalz volje javiti se...nego obavili smo pregled nema hematoma ni polipa iscjedak je stao beba je dobro sex zabranjen i dalje...sretna sam i nadam se da ce biti sve ok mada postoji u meni kocnica koja mi neda da se jos opustim i bojim se 
    netko je pitao za porod e pa moj je bio horor od 17h zadnjih 7h na dripu ali djete je zivo i zdravo tsko da prosla bih to odmah ponovno samo da je beba ok...drugi porod tj ljetos kada sam morala roditi u 17tt uh 15h tablete pod jezik svakih 4h nuspojave krenule odmah..povracanje buncanje krvarenje temperatura drhtavica gubila se puls otisao na 150 neponovilo se nikada nikome...tako da cure pozelite si samo da s bebama bude sve ok a sve ostalo mi izdrzimo i vjerujte puno znaci kako si mi to poslozimo u glavi...netko ima lakse porode netko teze...probajte se pripremiti da ce boliti ali ne vjecno jer nakon boli stize ljubav zivota❤ 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    07. Prosinac 2017. 22:45

franovamamita

Vecer cure
    dobrodoslica novimaJamasve najbolje ti zelim
    Nije me bilo par dana jer sam cekala kontrolu i strah koji sam osjecala bio je uzas da sam se skroz povukla i nisam imalz volje javiti se…nego obavili smo pregled nema hematoma ni polipa iscjedak je stao beba je dobro sex zabranjen i dalje…sretna sam i nadam se da ce biti sve ok mada postoji u meni kocnica koja mi neda da se jos opustim i bojim se
    netko je pitao za porod e pa moj je bio horor od 17h zadnjih 7h na dripu ali djete je zivo i zdravo tsko da prosla bih to odmah ponovno samo da je beba ok…drugi porod tj ljetos kada sam morala roditi u 17tt uh 15h tablete pod jezik svakih 4h nuspojave krenule odmah..povracanje buncanje krvarenje temperatura drhtavica gubila se puls otisao na 150 neponovilo se nikada nikome…tako da cure pozelite si samo da s bebama bude sve ok a sve ostalo mi izdrzimo i vjerujte puno znaci kako si mi to poslozimo u glavi…netko ima lakse porode netko teze…probajte se pripremiti da ce boliti ali ne vjecno jer nakon boli stize ljubav zivota❤

Naravno da se bojiš, bojim se i ja a nisam imala loših iskustava niti sam prošla što si ti prošla.

Znam da ti je teško i da se ne možeš opustiti ali nema druge nego vjerovati u sebe i u svoju bebu.

Nikada, barem ne do trenutka kada rodiš, nije 100% da će sve biti ok ali nema druge nego nadati se. 

Drži se i vjeruj.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    07. Prosinac 2017. 22:48

Jama

Kod nas u bolnici znam glavnu odjela i ja sam joj rekla ne trazim,ne trebam nista,nikakav poseban tretman samo nemoj da me muce,da na kraju odluce se za nesto sta su mogli puno prije..od frendice seka,cura 20godina,sta je prosla,cijeli dan i pala u postporodajnu depresiju,upalile se grudi,to su rane bile,necu vam ni pricat jer prica je takva da ne vjerujes kako je sve izdržala i ne bi htjela strasit ikoga.treba ici bez straha,van mora,moje je prvi put sam tu recite sta i kako da radim da olaksam vama i sebi

Postoji mnogo horor priča i situacija ali ja vjerujem da ima više lijepih nego tih težih situacija.
    Ali kako i sama kažeš slušat i sve će to biti ok a piše ti osoba koja se 3 tj prije svog prvog poroda plakala od straha.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tinchyca
    08. Prosinac 2017. 05:06

Curke moje.. ja se već treću noć zaredom budim oko 3 i ne mogu spavati. 😣😣😣 ne znam jel neka prolazila isto i što mi je činiti 🙈

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ivymicek
    08. Prosinac 2017. 07:43

Tinchyca

Curke moje.. ja se već treću noć zaredom budim oko 3 i ne mogu spavati. 😣😣😣 ne znam jel neka prolazila isto i što mi je činiti 🙈

I mene je ta nesanica mučila.. vrtila sam se po sat dva u krevetu i nekako zaspala. Proći će...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

08. Prosinac 2017. 08:42

Mene je to pustilo,ali sad spavanje do 7,pola 8 ujutro,ne da vise od toga

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

Tea👶
    08. Prosinac 2017. 08:51

Jutro djevojke, evo mi se spremamo za pregled pa se cujemo kasnijee. Drzite fige ❤

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.