U svakom slučaju nije dobro zadržavati urin jer se bakterije množe. Možda da naviješ budilicu po noći jednom da te probudi za wc ako se već sama ne probudiš.
Pokušala. Poslije toga ne mogu nikako zaspati…
Jooj Helga, tek sad vidim, imaš termin na moj rođendan 😀😀
Pitanje…
nikad nisam imala naviku buditi se po noći piškiti, nikad nikad. I sad kad sam trudna, naravno imam veću potrebu za toaletom, ali problem je taj što me ta sila NE PROBUDI tijekom noći, nego ujutro kad se probudim me toliko mjehur boli da skoro u suzama se dogegam do wc-a i onda desetak minuta mlaz ide taaaaako sporo.
Je li postoji mogućnost za nekom bakterijom kad toliko dugo u meni stoji urin?
Postoji mogućnost. Kupi nešto za izmokravanje na bazi brusnice, npr. cranActin kapi ili tablete, ili pitaj u ljekarni.
Kad ideš vaditi prve nalaze?
Eeej, sve je super, bejbi ima skoro 6cm. Nuhalni nabor 0.9 mm i nazalna kost unutar mjera. Otvorili trudnicku knjizicu, moram sad vadit kompletnu krvnu sliku i urin, pa krvnu grupu, RH, TPHA, HBsAg i indirektni coombs test. To cu kad se vratim. Zazelio mi je novu godinu i rekao da ne budem jedna od onih trudnica koje ne zele popit casu vina ili sampanjca 😂
I da...imam trudnicke migrene 🎉 opisivala sam mu glavobolje koje mi je daji mira u zadnje vrijeme, pa smo skuzili sto je 😯
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Čestitam na lijepim vijestima
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Eeej, sve je super, bejbi ima skoro 6cm. Nuhalni nabor 0.9 mm i nazalna kost unutar mjera. Otvorili trudnicku knjizicu, moram sad vadit kompletnu krvnu sliku i urin, pa krvnu grupu, RH, TPHA, HBsAg i indirektni coombs test. To cu kad se vratim. Zazelio mi je novu godinu i rekao da ne budem jedna od onih trudnica koje ne zele popit casu vina ili sampanjca 😂
I da…imam trudnicke migrene 🎉 opisivala sam mu glavobolje koje mi je daji mira u zadnje vrijeme, pa smo skuzili sto je 😯
Super😀 za bebicu, a migrene dođu i odu, i mene su mučile, srećom zadnje su bile samo 2 dana. Ha ha, dobar neki doktor 😂😂
Zadnje 3 godine je dobivao priznanje za najboljeg ginekologa u zupaniji. Samo je realan, mislim casa vina je zdrava, a generalno trudnice misle da ne smiju nista 😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Zadnje 3 godine je dobivao priznanje za najboljeg ginekologa u zupaniji. Samo je realan, mislim casa vina je zdrava, a generalno trudnice misle da ne smiju nista 😂
Evo bejbi glavonje…ova rukica na gornjoj slici je sve na svijetu 😂😂
Krasno!!! Krasna bebica i krasan i stručan doktor! Odlično za nuhalni nabor i za nosnu kost! Jeeeiii
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
😍💓💓💓💓
Krasno!!! Krasna bebica i krasan i stručan doktor! Odlično za nuhalni nabor i za nosnu kost! Jeeeiii
I jako divna bebica i njena ručica 😄
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji