Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    08. Prosinac 2017. 09:00

jutro
    hvala ti ivymicek 
    Tinchyca ja bih opet mogla spavati stalno,budim se po noci samo za pipi a sad i to rijede ali normalno je to da te uhvati povremeno☺
    TeaC sretno 😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

08. Prosinac 2017. 09:06

TeaC

Jutro djevojke, evo mi se spremamo za pregled pa se cujemo kasnijee. Drzite fige ❤

Sretnooooooo

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

08. Prosinac 2017. 09:41

TeaC

Jutro djevojke, evo mi se spremamo za pregled pa se cujemo kasnijee. Drzite fige ❤

Sretno draga. Čekamo vijesti 😀

ivymicek
    08. Prosinac 2017. 09:47

TeaC

Super!!! Čekamo super lijepe vijesti!!!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tinchyca
    08. Prosinac 2017. 09:48

TeaC sretno! Javi lijepe vijesti 😊
    Kaj se tiče nespavanja ak to potraje još koji dan morat ću se savjetovat sa dr. za neke tablete. Problem je što spavam dnevno max 3h i sljedeći dan se osjećam ko zombi. Nemrem takva ni raditi a nije zdravo ni za bebicu da sam tako nenaspavana... Nikad nisam imala problema sa manjkom sna uvijek sa viškom 🙈

💙30.06.2018 💙 Noa💙

bejb23
    08. Prosinac 2017. 09:55

TeaC sreeetno 😘

💗Baby E💗

Helga1905
    08. Prosinac 2017. 13:07

Tinchyca

Curke moje.. ja se već treću noć zaredom budim oko 3 i ne mogu spavati. 😣😣😣 ne znam jel neka prolazila isto i što mi je činiti 🙈

Meni je prvo bilo to da se oko 3.30/4.00h budim tjedan dana svaki dan, bez obzira kad legla u krevet. Onda sada evo zadnja 2 tjedna cijelo vrijeme 6.30/7.00h ujutro. Ali kako kažu proći će.. ja volim čitati knjige pa sam to radila taj  tjedan dana kad sam se k'o zombi u sred noći budila. :)

Roko💙 2.8.2018. 💙

Helga1905
    08. Prosinac 2017. 13:11

Pitanje...
    nikad nisam imala naviku buditi se po noći piškiti, nikad nikad. I sad kad sam trudna, naravno imam veću potrebu za toaletom, ali problem je taj što me ta sila NE PROBUDI tijekom noći, nego ujutro kad se probudim me toliko mjehur boli da skoro u suzama se dogegam do wc-a i onda desetak minuta mlaz ide taaaaako sporo.
    Je li postoji mogućnost za nekom bakterijom kad toliko dugo u meni stoji urin?

Roko💙 2.8.2018. 💙

Tinchyca
    08. Prosinac 2017. 13:29

U svakom slučaju nije dobro zadržavati urin jer se bakterije množe. Možda da naviješ budilicu po noći jednom da te probudi za wc ako se već sama ne probudiš.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Helga1905
    08. Prosinac 2017. 14:01

Tinchyca

U svakom slučaju nije dobro zadržavati urin jer se bakterije množe. Možda da naviješ budilicu po noći jednom da te probudi za wc ako se već sama ne probudiš.

Pokušala. Poslije toga ne mogu nikako zaspati...

Roko💙 2.8.2018. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.