Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    09. Prosinac 2017. 10:52

Dan curke evo i kod nas pada snijeg ali s kisom tako da nece to ostati...steta ja ga bas volim😊
    TeaC divna bebica 💓
    M.lady uuuu mene rastura vec jedno 10dana skoro stalno..sta god popijem pojedem uhvati me...neki dan mi je pomogla casa hladnog mlijeka al jedno sat vremena i opet evo i sad sam jela i odmah me uhvatilaa pila sam jogurt i mislila izbjeci cu....
    Andrija ja sam spol saznala sa sinom tek u 20tt zapravo sa 16tt je rekla moguce a sa 20 potvrdila...
    Jama a mene opet toliko bude strah pred kontrolu kao da idem na vjesala...panicar sam i bas mi bude tesko...

Jooooj neda mi se kuhati ni spremati hoce li netko umjesto mene 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    09. Prosinac 2017. 11:06

franovamamita

Dan curke evo i kod nas pada snijeg ali s kisom tako da nece to ostati…steta ja ga bas volim😊
    TeaC divna bebica 💓
    M.lady uuuu mene rastura vec jedno 10dana skoro stalno..sta god popijem pojedem uhvati me…neki dan mi je pomogla casa hladnog mlijeka al jedno sat vremena i opet evo i sad sam jela i odmah me uhvatilaa pila sam jogurt i mislila izbjeci cu….
    Andrija ja sam spol saznala sa sinom tek u 20tt zapravo sa 16tt je rekla moguce a sa 20 potvrdila…
    Jama a mene opet toliko bude strah pred kontrolu kao da idem na vjesala…panicar sam i bas mi bude tesko…

Mi imamo generalku u jednoj sobi i prerazmještaj pa te kužim 😂.

I ja se bojim prije pregleda ali kako jwe veća trudnoća sve mi je lakše.. i tebi će biti.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    09. Prosinac 2017. 11:20

ivymicek

franovamamita

Dan curke evo i kod nas pada snijeg ali s kisom tako da nece to ostati…steta ja ga bas volim😊
    TeaC divna bebica 💓
    M.lady uuuu mene rastura vec jedno 10dana skoro stalno..sta god popijem pojedem uhvati me…neki dan mi je pomogla casa hladnog mlijeka al jedno sat vremena i opet evo i sad sam jela i odmah me uhvatilaa pila sam jogurt i mislila izbjeci cu….
    Andrija ja sam spol saznala sa sinom tek u 20tt zapravo sa 16tt je rekla moguce a sa 20 potvrdila…
    Jama a mene opet toliko bude strah pred kontrolu kao da idem na vjesala…panicar sam i bas mi bude tesko…

Mi imamo generalku u jednoj sobi i prerazmještaj pa te kužim 😂.

I ja se bojim prije pregleda ali kako jwe veća trudnoća sve mi je lakše.. i tebi će biti.

Ma daj sve me sraamota mene same koliko bih samo spavala😂😂😂😂 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    09. Prosinac 2017. 11:22

E da htjela sam vas pitati za cice 😆 brinem se vise me ne bole ima par dana mada su i dalje napuhnute i teske jel to ok??

ivymicek
    09. Prosinac 2017. 11:31

franovamamita

E da htjela sam vas pitati za cice 😆 brinem se vise me ne bole ima par dana mada su i dalje napuhnute i teske jel to ok??

Meni se to non stop mijenja. Malo bole malo ne. Hormoni nisu uvijek isti pa bih rekla da je to ok. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Anovi vona
    09. Prosinac 2017. 11:55

Ćao curke, ljepe bebice velike. Nisam dugo bila tu uf. 
    Ja sve moram pitat vas nekako sam sigurnija, dali ste imale jake bolovd dole? (kao kad moras na wc), i to me držalo nekih 10min i stalo, ja sam se tolko uspaničila da sam već htijela na hitnu reko da nebi bilo sranje... od jutra me zezalo i isla na wc ali ne mogu puno na wc a imam filing da bi trebala, sad ležim jer sam se uspaničila. Ima li tko slicno iskustvo?    😱

09. Prosinac 2017. 12:19

Mene cice ne popustaju,bole konstantno i vece za broj,a to sta te boli ne mora biti nista nego se sve to dolje prilagodava bebi

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

09. Prosinac 2017. 12:47

franovamamita

I mene ti uopće više ne bole cicke već duže vrijeme, samo onak malo..mislim da je to normalno

10. Prosinac 2017. 08:56

Nedjelja..a ja ustanem u pola sedam

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

10. Prosinac 2017. 10:39

Jama

Nedjelja..a ja ustanem u pola sedam

Ajooj...a mene u 4 digla glavobolja ko nekad poslje pijanstva😨...malo sam zaspala i probudi me suprug i svekrva jer neznaju tiho pričat, to je ko na razglas navinuto..pa me pitaju zašto ne spavam😨😨😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.