Ja jos vikend čekam da proleti i u ponedjeljak pregled,odbrojavanje svaki dan..docekat ne mogu..ja bi svaki dan isla,ova četiri tjedna vječnost
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Tea krasna slicica ❤ cure ima li koja od vas problema sa zgaravicom? Mene zadnja 4 dana ubija, svaku vecer u isto vrime pocne. Kako ublazit? Neko kaze bademi neko jabuka??
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Hvala drage moje 💛
Bademe, jabuke imaju svoju kiselinu. I probaj sode popit.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Tea krasna slicica ❤ cure ima li koja od vas problema sa zgaravicom? Mene zadnja 4 dana ubija, svaku vecer u isto vrime pocne. Kako ublazit? Neko kaze bademi neko jabuka??
Meni pomogne mlijeko
Hej, ja sam jucer bila na pregledu... Sada sam 11+3...Sve je ok, hvala Bogu. Doktorica je rekla da joj se cini da je opet decko 😂😂😂 Jel itko ovak rano dobio prognozu za spol? U zadnjoj trudnoci sam saznala tek u 18.tjednu.
Hej, ja sam jucer bila na pregledu… Sada sam 11+3…Sve je ok, hvala Bogu. Doktorica je rekla da joj se cini da je opet decko 😂😂😂 Jel itko ovak rano dobio prognozu za spol? U zadnjoj trudnoci sam saznala tek u 18.tjednu.
Ooo lijepi je to već tjedan 😊! Bravo za bebicu. Nama je doktor (s drugom bebom) pokušao predvidjeti spol tako rano ali je na sljedećem pregledu bilo drugačije. Ali je dečkića lakše prepoznati nego curicu.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro vam jutro svima. Zaprešić prijavljuje snijeg (malo snijega) 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro vam jutro svima. Zaprešić prijavljuje snijeg (malo snijega) 😂
I Veliko Trgovišće bijelo...i još pada
Sortiraj odgovore
Najstariji