Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    06. Prosinac 2017. 22:28

baarbaraa29

Ena31

baarbaraa29

Aka dobrodosla u veselu druzinu! 💃😉
    Ja sam od sljedece nedjelje u klubu 31! Manje vise smo sve oko 30!
    Ajme kako ste sladjusne 😆 s tim stomacicima! Ja mislim da moj skoro nece pocet rast! Pomislit ce ljudi da muljam! 😄

Ma hoće sigurno, kroz tjedan maximum 2 ćeš već primjetiti kako bušica raste😀

Drzim te za rijec!!
    Vi o jelu, a mene takva mzcnina veceras uhvatila! Uh, dugo nije tako!

Još malo pa ćeš i ti kao i ja samo o papici razmišljati 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tea👶
    06. Prosinac 2017. 22:33

Jao, dobro da duze ostajem, pa mogu rasporedit to sve hahahah 
    Dobrodosla nova mama, mirnu trudnocu zelim ☺

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

06. Prosinac 2017. 22:35

Uuuu..mislim da ću riješiti sendvič neki sad..baš me glad ulovio..a i moram nadoknadit, doktorica nije bila zadovoljna kad je vidjela jučer da sam na -2kg 😨

Lunaa
    06. Prosinac 2017. 22:36

Evo mene nakon sto godina . Baš sam bila maloprije na pregledu veliki smo 4,5 cm nuhalni 1,0mm nosna kost je tu . Bacakamo se i bas nam je lijepo sad dok jos ima puno mjesta. Vidjela sam da je hrana na tapeti kad smo kod tog ja gladna non stop barem mi se tako čini . Jela bi samo nešto kuhano ne prejako začinjeno. A što se godina tiče malo prije nego rodim ću navršit 29. Znači tu sam negdje u klubu. 

Honey
    07. Prosinac 2017. 06:37

Jutro!!! Lunaa ti i ja smo generacija 😎✌ Super za bebaca 😍 sve bas savrseno! Ja jedva cekam 20.12., em pregled em je predzadnji dan na poslu 😃 Kraj godine uvijek puno toga za porjesavati pa mi bar vrijeme brze prolazi. Bas pisem na proljetnim, kako ovi kinezi ili koji je to klinac lako hakiraju klokanicu, zapitas se za svoje osobne podatke 😑 

kleopatra1606
    07. Prosinac 2017. 08:02

Jutro! Evo pridruzujem se i ja opet klokanici. Druga trudnoca po redu, termin 25.7.

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

ivymicek
    07. Prosinac 2017. 08:13

Lunaa

Evo mene nakon sto godina. Baš sam bila maloprije na pregledu veliki smo 4,5 cm nuhalni 1,0mm nosna kost je tu. Bacakamo se i bas nam je lijepo sad dok jos ima puno mjesta. Vidjela sam da je hrana na tapeti kad smo kod tog ja gladna non stop barem mi se tako čini. Jela bi samo nešto kuhano ne prejako začinjeno. A što se godina tiče malo prije nego rodim ću navršit 29. Znači tu sam negdje u klubu.

Supach za malog miša i za super nuhalni nabor!!! 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    07. Prosinac 2017. 08:14

kleopatra1606

Jutro! Evo pridruzujem se i ja opet klokanici. Druga trudnoca po redu, termin 25.7.

Dobrodošla kleopatra!! 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    07. Prosinac 2017. 08:17

Honey

Jutro!!! Lunaa ti i ja smo generacija 😎✌ Super za bebaca 😍 sve bas savrseno! Ja jedva cekam 20.12., em pregled em je predzadnji dan na poslu 😃 Kraj godine uvijek puno toga za porjesavati pa mi bar vrijeme brze prolazi. Bas pisem na proljetnim, kako ovi kinezi ili koji je to klinac lako hakiraju klokanicu, zapitas se za svoje osobne podatke 😑

Neka si uzmu štogod žele jer se neće baš obogatiti na mojim podacima. Nek si uzmu kredite (i njih imam online) i nek nose 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

kleopatra1606
    07. Prosinac 2017. 08:25

Jel imate mucnine? Ja imam samo po noci 😫.
    Od jucer me temp uhvatila i umirem vec drugi dan u krevetu. Sva sreca pa je muz ujutro doma pa je malog uspio u jaslice odvesti.

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.