Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    07. Prosinac 2017. 15:53

To si i ja kazem😊
    Curke, imate neki recept za brzinski kolac bez puno muke? Po mogucnosti da je cokoladni 😂 
    Trazim i sve mi je mmmmm pa sam jos i neodlucna a nije da mi se puno mota po kuhinji. 
    Kad pogledam danasnji dan, znam da nisam stala otkad sam se ustala a sto sam radila...🤔😂

💗Baby E💗

07. Prosinac 2017. 16:42

Meni je 17.7(do 21)ne mogu ni oni tocno znat.
    A od cokoladnih kolaca mi je odlican-cudo od cokolade-pronadi recept na coolinarika.jednostavan je a fin

07. Prosinac 2017. 16:48

Honey

Jama sretan ročkass!!!!! Puno svega finoga i lijepoga!
    Kleopatra dobro došla!
    Ja neću o porodu, znam da beba mora van i nema druge. Kako su sve žene tako ću i ja!

Bas tako kako su sve tako cu i ja,van mora

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

bejb23
    07. Prosinac 2017. 16:56

Aka

Meni je 17.7(do 21)ne mogu ni oni tocno znat.
    A od cokoladnih kolaca mi je odlican-cudo od cokolade-pronadi recept na coolinarika.jednostavan je a fin

Dan prije mog rockasa 🤗 
    Sad cu pogledati pa se bacam na pravljenje. Dragi ima (ne)trudnicke zelje, njemu se papaju fritule pa cu i to 😂 

💗Baby E💗

07. Prosinac 2017. 16:59

Bit ce fino i slatko.Moram se pohvalit da sam za kolace maher ali te fritule nisam nikad posteno naucila napravit

07. Prosinac 2017. 17:05

Moram li ovaj [lilypie.com] svaki put(svoj kod)priljepit uz komenar da se vidi ili...kako to ide?

07. Prosinac 2017. 17:07

Aka

Moram li ovaj [lilypie.com] svaki put(svoj kod)priljepit uz komenar da se vidi ili…kako to ide?

Sad pojelo i pola teksta!mislila sam na lilypie.com

07. Prosinac 2017. 17:23

Kad ti se prikaže kod, vidjet' ćeš iznad njega tri izbora: Websites, e-mails, forums. Klikni na forums, pa će ti se otvoriti opet par izbora i ti klikni na:  PseudoHTML, UBBCode and BB Code[lilypie.com].  Copy paste i eto ga. :)

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

07. Prosinac 2017. 17:33

Hvala Jama,to sam i napravila.Ali moram ga na svakom komentaru ljepit.Ma nema veze...svejedno hvala na objasnjenju

Honey
    07. Prosinac 2017. 18:04

Aka taj kod zalijepis na svoj profil pod potpis! Znaci odes na svoj profil i tamo ga zalijepis. Onda ne moras kopi pejstat 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.