Mi smo u megicu sa necacima bili,na sta se uopce nisam bunila,uvijek za...sv.nikola mi kupio hlace u s.oliveru jer sam bila jako dobra
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Ja se sad najela paste sa kozicama na crveno. Hrpu cesnjaka sam nadrobila unutra. Hehe 😁
Super su vam busice, moja je bas izmedu vas dvije ivy i ena! 😍
Aka dobrodosla ti i tvoja bebica ❤
Ja se sad najela paste sa kozicama na crveno. Hrpu cesnjaka sam nadrobila unutra. Hehe 😁
Super su vam busice, moja je bas izmedu vas dvije ivy i ena! 😍
Aka dobrodosla ti i tvoja bebica ❤
Nešto sam gladna pa mi sva hrana zvuči njam!!! Znači bušice su nam aman taman za svaki tjedan 😂...
Bitno da rastu
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mi smo u megicu sa necacima bili,na sta se uopce nisam bunila,uvijek za…sv.nikola mi kupio hlace u s.oliveru jer sam bila jako dobra
Stvarno te sv nikola obradovao. Prvo megić a onda i hlače u s oliveru. Sljedeće godine i nas klokane preporuči svom svetom nikoli 😄
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mi smo u megicu sa necacima bili,na sta se uopce nisam bunila,uvijek za…sv.nikola mi kupio hlace u s.oliveru jer sam bila jako dobra
Stvarno te sv nikola obradovao. Prvo megić a onda i hlače u s oliveru. Sljedeće godine i nas klokane preporuči svom svetom nikoli 😄
Morate biti dobre :-))))))
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Aka dobrodosla u veselu druzinu! 💃😉
Ja sam od sljedece nedjelje u klubu 31! Manje vise smo sve oko 30!
Ajme kako ste sladjusne 😆 s tim stomacicima! Ja mislim da moj skoro nece pocet rast! Pomislit ce ljudi da muljam! 😄
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ajme kako ste sladjusne 😆 s tim stomacicima! Ja mislim da moj skoro nece pocet rast! Pomislit ce ljudi da muljam! 😄
Ma hoće sigurno, kroz tjedan maximum 2 ćeš već primjetiti kako bušica raste😀
Ajme Ivy preslatko, moj ono laganini, ne zuri mu se 😂😂😂 i ja ti osjecam zatezanje s vremena na vrijeme, rastemo.
Jao kebab, megic 😍 hvala Bogu da nemamo dobar kebab u Dubrovniku, a megic uopce nemamo...jedva cekam ponedjeljak da dodem u svoj Zagreb, prvo cu kebab pojest 😂😂
Ja sam sad pojela jabuku, a mislim da cu otvorit pringls, mm je napunio ormaric kak je bio 10 kn u konzumu u ponedjeljak hahah milina
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ma hoće sigurno, kroz tjedan maximum 2 ćeš već primjetiti kako bušica raste😀
Drzim te za rijec!!
Vi o jelu, a mene takva mzcnina veceras uhvatila! Uh, dugo nije tako!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ajme Ivy preslatko, moj ono laganini, ne zuri mu se 😂😂😂 i ja ti osjecam zatezanje s vremena na vrijeme, rastemo.
Jao kebab, megic 😍 hvala Bogu da nemamo dobar kebab u Dubrovniku, a megic uopce nemamo…jedva cekam ponedjeljak da dodem u svoj Zagreb, prvo cu kebab pojest 😂😂
Ja sam sad pojela jabuku, a mislim da cu otvorit pringls, mm je napunio ormaric kak je bio 10 kn u konzumu u ponedjeljak hahah milina
😂😂😂
Neka si se ti zaželila, taman dođeš na advent i na sve finese koje se tamo nude... Svašta sam si škicnula na adventu i morat ću u par navrata ići jer ne mogu toliko pojesti u jednom danu 😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji