Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Prosinac 2017. 19:19

Mi smo u megicu sa necacima bili,na sta se uopce nisam bunila,uvijek za...sv.nikola mi kupio hlace u s.oliveru jer sam bila jako dobra

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

Honey
    06. Prosinac 2017. 19:52

Ja se sad najela paste sa kozicama na crveno. Hrpu cesnjaka sam nadrobila unutra. Hehe 😁 
    Super su vam busice, moja je bas izmedu vas dvije ivy i ena! 😍 
    Aka dobrodosla ti i tvoja bebica ❤ 

ivymicek
    06. Prosinac 2017. 20:03

Honey

Ja se sad najela paste sa kozicama na crveno. Hrpu cesnjaka sam nadrobila unutra. Hehe 😁
    Super su vam busice, moja je bas izmedu vas dvije ivy i ena! 😍
    Aka dobrodosla ti i tvoja bebica ❤

Nešto sam gladna pa mi sva hrana zvuči njam!!! Znači bušice su nam aman taman za svaki tjedan 😂...
    Bitno da rastu

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    06. Prosinac 2017. 20:04

Jama

Mi smo u megicu sa necacima bili,na sta se uopce nisam bunila,uvijek za…sv.nikola mi kupio hlace u s.oliveru jer sam bila jako dobra

Stvarno te sv nikola obradovao. Prvo megić a onda i hlače u s oliveru. Sljedeće godine i nas klokane preporuči svom svetom nikoli 😄

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

06. Prosinac 2017. 20:17

ivymicek

Jama

Mi smo u megicu sa necacima bili,na sta se uopce nisam bunila,uvijek za…sv.nikola mi kupio hlace u s.oliveru jer sam bila jako dobra

Stvarno te sv nikola obradovao. Prvo megić a onda i hlače u s oliveru. Sljedeće godine i nas klokane preporuči svom svetom nikoli 😄

Morate biti dobre :-))))))

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

baarbaraa29
    06. Prosinac 2017. 21:33

Aka dobrodosla u veselu druzinu! 💃😉
    Ja sam od sljedece nedjelje u klubu 31! Manje vise smo sve oko 30!
    Ajme kako ste sladjusne 😆 s tim stomacicima! Ja mislim da moj skoro nece pocet rast! Pomislit ce ljudi da muljam! 😄

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

06. Prosinac 2017. 21:54

baarbaraa29

Ajme kako ste sladjusne 😆 s tim stomacicima! Ja mislim da moj skoro nece pocet rast! Pomislit ce ljudi da muljam! 😄

Ma hoće sigurno, kroz tjedan maximum 2 ćeš već primjetiti kako bušica raste😀

Tea👶
    06. Prosinac 2017. 22:01

Ajme Ivy preslatko, moj ono laganini, ne zuri mu se 😂😂😂 i ja ti osjecam zatezanje s vremena na vrijeme, rastemo.
    Jao kebab, megic 😍 hvala Bogu da nemamo dobar kebab u Dubrovniku, a megic uopce nemamo...jedva cekam ponedjeljak da dodem u svoj Zagreb, prvo cu kebab pojest 😂😂
    Ja sam sad pojela jabuku, a mislim da cu otvorit pringls, mm je napunio ormaric kak je bio 10 kn u konzumu u ponedjeljak hahah milina

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

baarbaraa29
    06. Prosinac 2017. 22:18

Ena31

baarbaraa29

Ma hoće sigurno, kroz tjedan maximum 2 ćeš već primjetiti kako bušica raste😀

Drzim te za rijec!! 
    Vi o jelu, a mene takva mzcnina veceras uhvatila! Uh, dugo nije tako!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    06. Prosinac 2017. 22:27

TeaC

Ajme Ivy preslatko, moj ono laganini, ne zuri mu se 😂😂😂 i ja ti osjecam zatezanje s vremena na vrijeme, rastemo.
    Jao kebab, megic 😍 hvala Bogu da nemamo dobar kebab u Dubrovniku, a megic uopce nemamo…jedva cekam ponedjeljak da dodem u svoj Zagreb, prvo cu kebab pojest 😂😂
    Ja sam sad pojela jabuku, a mislim da cu otvorit pringls, mm je napunio ormaric kak je bio 10 kn u konzumu u ponedjeljak hahah milina

😂😂😂
     Neka si se ti zaželila, taman dođeš na advent i na sve finese koje se tamo nude... Svašta sam si škicnula na adventu i morat ću u par navrata ići jer ne mogu toliko pojesti u jednom danu 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.