Hej cure, uljećem na ljetne bebe, malo sam škicnula kroz šta prolazite i kaj me čeka, ja sam u jesenskim bebama ali ubiti spadam k vama 😀, tamo sam prva za porod, i sve prva prolazim zato vas škicam 😀
Čestitam svima na prekrasnim bebicama i vama šta ste ostale želim brz i što lakši porod 😀
Moja trudnoća je do prije 3 tjedna bila školska a onda šok na redovnom pregledu, počela sam se otvarati (2 prsta), hitno hospitalizirana, primila sam tokolizu, kortikosteroide za razvitak pluća, pijem cordipin, normabel i još sto čuda, sada sam napokon doma na strogom mirovanju i bilo bi super da izdržim još barem 2 tjedna a dalje kako bude 😀
Termin mi je 5.09 ali po svemu sudeći to će biti ranije
Zbunjena sam od prije par dana skroz, moja ginekologica je na GO, otišla sam privatno i bebač je bio po njegovoj procjeni 1900 i opet sam na hitnoj završila jer je tvrdio da sam 6 cm otvorena i da idem na porod, došla sam u Petrovu i oni kažu da je ista situacija kao kod otpusta iz bolnice (2cm) pa su onda oni radili UZV i kažu da bebač ima 2800, neznam tko je tu lud više 😤, za 900 grama razlika u roku 12 sati, netko je fulao ali neznam tko.
Dali je neka od vas imala takvih iskustava i dali su u Petrovoj dobri u procjeni????
Isssa, supatnice moja 😌, cak smo i podjednako trudne... Ja proslu srijedu dosla iz bolnice nakon tokolize, dexica i ostalog, isto pijem Cordipin, Normabel, Mg... Isto bila 2 cm otvorena, grlic u nestajanju, na ctgu trudovi... Sad sam i ja doma na strogom mirovanju i nadam se barem doc do punih 34.
Za ovu konfuziju sa doktorima ti mogu rec samo da bi uvijek prije vjerovala ovima u Petrovoj ili bilo kojoj drugoj bolnici, ipak imaju vise iskustva...barem kaj se tice ginekoloskog nalaza, jer ovih 2800 mi je malo prevec za te tjedne 😯
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jao Pharmamama stvarno svaka cast! Bas zvuci bolno evo i ja prekrizila noge 😂 Hvala Bogu da je sve dobro proslo na kraju i da se dobro osjecas!
Natar trazi da ides na carski kako god se okrenuli. Pogotovo ako je trudnoca iz ivf - ne sjecam se jel je il sam s nekim zamjenila sori 🤔 ili odi na petrovu tamo koliko znam blizanci idu na carski. Mislim nije da se ne moze vaginalno al mene bi isto bila frka 😕
Ma jedan od razloga zasto sam odabrala Vinogradsku i je taj sto oni imaju najveci postotak poroda blizanaca carskim rezom.. Osim sto im stvarno vjerujem i imam samo pozitivne preporuke za njih.. Budem se jos malo porazgovarala s njima kroz koji tjedan, kad budemo blize terminu.. Zasad samo da smo sto duze u komadu..
Issa drzi se💪i meni se cini 2800 malo previse za te tjedne, meni na 34 plus 3 procjenili na 2700 i to mi izgleda previse. Drzim fige za tebe i mamicu da dogurate sta dulje🤞🤞
Natar imamo pregled isti dan!! Mene frka i ovako a kamoli da su twinsi🙏💪💪 bude to mama za svoje decke izdrzala.
💙Bartol💙
Isssa, supatnice moja😌, cak smo i podjednako trudne… Ja proslu srijedu dosla iz bolnice nakon tokolize, dexica i ostalog, isto pijem Cordipin, Normabel, Mg… Isto bila 2 cm otvorena, grlic u nestajanju, na ctgu trudovi… Sad sam i ja doma na strogom mirovanju i nadam se barem doc do punih 34.
Za ovu konfuziju sa doktorima ti mogu rec samo da bi uvijek prije vjerovala ovima u Petrovoj ili bilo kojoj drugoj bolnici, ipak imaju vise iskustva…barem kaj se tice ginekoloskog nalaza, jer ovih 2800 mi je malo prevec za te tjedne 😯
A mene pustili u ponedjeljak 😀, a baš smo ga nadrljale 😤, a kaj se tiče kilaže bebača neznam kaj da mislim, na prošlom UZV prije mjesec dana je procjena bila 1200, ako u prosjeku bebe dobivaju 200 grama tjedno onda bi trebalo biti oko 2000 grama, mislim da ću na kraju saznati kad rodim 😂
Neznam dal' sam dobro shvatila, jel ti ovo 6 dijete? Ako je svaka čast i kapa do poda, divim ti se 😀
Da, sesto i zadnje definitivno... Imam ih u rasponu od 19 pa do 2,5 godine 😁
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Issa drzi se💪i meni se cini 2800 malo previse za te tjedne, meni na 34 plus 3 procjenili na 2700 i to mi izgleda previse. Drzim fige za tebe i mamicu da dogurate sta dulje🤞🤞
Natarimamo pregled isti dan!! Mene frka i ovako a kamoli da su twinsi🙏💪💪 bude to mama za svoje decke izdrzala.
ami25 da, puno previše, idem u ponedjeljak opet na OGTT da nisam postala slatka 😂, pa u srijedu opet na kontrolu, naj rađe bi išla po 3 mišljenje ali neću, strpiti ću se pa šta bude. Znači i kod tebe je procjena da je veća bebica?
Da, sesto i zadnje definitivno… Imam ih u rasponu od 19 pa do 2,5 godine 😁
Vauuuuu, prekrasno 😍😍😍😍😍😍, to je bogatstvo pravo 😀, uvijek sam htjela imati bar troje (da popunim auto😂), tek smo krenuli, vidjet ćemo do kud ćemo stići 😀
Natarimamo pregled isti dan!! Mene frka i ovako a kamoli da su twinsi🙏💪💪 bude to mama za svoje decke izdrzala.ami25 da, puno previše, idem u ponedjeljak opet na OGTT da nisam postala slatka 😂, pa u srijedu opet na kontrolu, naj rađe bi išla po 3 mišljenje ali neću, strpiti ću se pa šta bude. Znači i kod tebe je procjena da je veća bebica?
Da, po onim mjerama njihovim mi pise uvijek za tjedan vise, al ja to sve zaista uzimam s rezervom jer sam bas pisala curama da mi je cimerica rodila 9.7 bebu od 3140, a 2 tjedna prije toga joj procjenili bebu na 3700 i nju je panika ulovila da ce imat i preko 4 pred porod,na kraju su pogrijesili za kilu! Mislim da tvoj bebac vec ima sigurno oko 2 kilice, i jos ce on rast zato se vi čuvajte i pazite da sta vise dobije
💙Bartol💙
Kolko cujem, tocnu kilazu bumo saznale kak se narode. Svima fulaju!
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji