Jutro
Mamice cestitam, Greta dobro došla😍😍😍😍. Tebi brz oporavak, a malenoj dug i sretan život 😘😘💐💐
Jutro dame ❤️
Busice su sve divvne , meni moja fali ❤️
Zelim svima brz i lagan porod :D super mi je to citat , nakar bolno jer nijednom to nisam prosla :/
Mi danas imamo krstitke i ja iskreno jedva cekam sutra 😆
Mamice cestitam na princezi Greti 😍
Puse od nas ❤️
Za vas dvije 😘😘😘, prekrasne ste, jedva cekam taj osjecaj bebaca pokraj sebe. Sretno vam danas, da sve prode u redu i da Lucija bude dobra cijeli dan 💐
Jutro
Mamica čestitam 🎉🎉💕💕
Nisam se stigla jučer javiti jer smo cijeli dan negdje bili, na brzinu sam preletila zaostatke i jedino čeg se sjećam je da ima nova cura, dobrodošla!
Mamica čestitam na veelikoj štreberici Greti 😘🎉🎉❤️❤️ brz oporavak želim 🙂
Mamica čestitke, sve se sad isplatilo!!! 🎉🎉Jos malo bolnica pa doma druzenje 😍😍❤️velika beba je Greta nasa 😍
💙Bartol💙
Evo me opet, uspjela sam zaspati natrag. Bas sam mami rekla kaj mi je secer na taste provjerila, 4.4 je trenutno! Puno kila sam dobila pa me bilo strah da mi secer ne poraste 🤪
26.8. Ivan 💙💙
Drage moje, dana 20.7. na svoj termin streberski u 22:58h rodjena je Greta, 3910g i 52cm ciste ljubavi 😍
Obje smo super, u 18:30h puknuo vodenjak pa velika nuzda pa trudovi pa klistir pa trudovi pa malo dripa pred kraj, hodala sam cijelo vrijeme pod trudovima i eto nam zenske nase 😍 Rezana i sivana jer je velika beba pa da me ne rastrga, ali sve se to zaboravi 😍 Puno vas pozdravljamo nas dvije hrabrice 😙😙😙
Čestita na velikoj princezi 😍 Želim ti brzi oporavak, a malenoj sretno djetinjstvo.
Bojana- uživajte,prekrasne ste
💖 Nikol -12.08.2018💖
Sortiraj odgovore
Najstariji