Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    WinniethePooh
    21. Srpanj 2018. 07:52

Mamica čestitam, Greta dobrodošla! 🎈💐❤

nivami
    21. Srpanj 2018. 08:02

Jutro 
    Mamice cestitam, Greta dobro došla😍😍😍😍. Tebi brz oporavak, a malenoj dug i sretan život 😘😘💐💐

nivami
    21. Srpanj 2018. 08:08

bojana27

Jutro dame ❤️
    Busice su sve divvne , meni moja fali ❤️
    Zelim svima brz i lagan porod :D super mi je to citat , nakar bolno jer nijednom to nisam prosla :/
    Mi danas imamo krstitke i ja iskreno jedva cekam sutra 😆
    Mamice cestitam na princezi Greti 😍
    Puse od nas ❤️

Za vas dvije 😘😘😘, prekrasne ste, jedva cekam taj osjecaj bebaca pokraj sebe. Sretno vam danas, da sve prode u redu i da Lucija bude dobra cijeli dan 💐

Mladamama98
    21. Srpanj 2018. 08:23

Jutro
    Mamica čestitam 🎉🎉💕💕
    Nisam se stigla jučer javiti jer smo cijeli dan negdje bili, na brzinu sam preletila zaostatke i jedino čeg se sjećam je da ima nova cura, dobrodošla! 

21. Srpanj 2018. 08:43

Mamica čestitam na veelikoj štreberici Greti 😘🎉🎉❤️❤️ brz oporavak želim 🙂

ami25
    21. Srpanj 2018. 09:27

Mamica čestitke, sve se sad isplatilo!!! 🎉🎉Jos malo bolnica pa doma druzenje 😍😍❤️velika beba je Greta nasa 😍

💙Bartol💙

Marijaa30
    21. Srpanj 2018. 09:43

Evo me opet, uspjela sam zaspati natrag. Bas sam mami rekla kaj mi je secer na taste provjerila, 4.4 je trenutno! Puno kila sam dobila pa me bilo strah da mi secer ne poraste 🤪

26.8. Ivan 💙💙

mateya1993
    21. Srpanj 2018. 09:59

mamica1985

Drage moje, dana 20.7. na svoj termin streberski u 22:58h rodjena je Greta, 3910g i 52cm ciste ljubavi 😍
    Obje smo super, u 18:30h puknuo vodenjak pa velika nuzda pa trudovi pa klistir pa trudovi pa malo dripa pred kraj, hodala sam cijelo vrijeme pod trudovima i eto nam zenske nase 😍 Rezana i sivana jer je velika beba pa da me ne rastrga, ali sve se to zaboravi 😍 Puno vas pozdravljamo nas dvije hrabrice 😙😙😙

Čestita na velikoj princezi 😍  Želim ti brzi oporavak, a malenoj sretno djetinjstvo.
    Bojana- uživajte,prekrasne ste 

💖 Nikol -12.08.2018💖

• Maja82
    21. Srpanj 2018. 10:18

Čestitam  Mamice!!! Prekrasno ime!
    Bojana prelijepe ste!
    Puse svima

Isssa
    21. Srpanj 2018. 10:20

Mamica čestitam 😀😀😀😀😀, brz oporavak 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.