Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    21. Srpanj 2018. 10:27

Bojana, prekrasne ste 😍 cim sam vas vidla odmah sam si mislila tak bum i ja uskoro 😊

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    21. Srpanj 2018. 10:33

Issa čestitke na punom tjednu!!! 💪🎉

💙Bartol💙

Isssa
    21. Srpanj 2018. 10:37

ami25

Hvala 😘😘😘😘

Isssa
    21. Srpanj 2018. 10:40

Isssa

ami25

Hvala 😘😘😘😘

33 tjedna puna i 33 rođendan u srijedu, baš se poklopilo 😂😂😂😂

mateya1993
    21. Srpanj 2018. 11:09

Issa- čestitam na punom tjednu čekamo slikicu 

💖 Nikol -12.08.2018💖

ami25
    21. Srpanj 2018. 11:12

Najljepši rođendan!! 🎉🎉

💙Bartol💙

PhotoArtGirl
    21. Srpanj 2018. 11:49

Mamica cestitke i brz oporavak!
    Bojana divne ste! 
    Sretno svim mamama koje su u iscekivanju! Mene neka nervoza pere, nocas sam bila budna od 2-pola 6 .. neki me strah uhvatio kako ce sve proci

ami25
    21. Srpanj 2018. 11:56

PhotoArtGirl i mene također u zadnje vrijeme hvata nesanica i cesto razmisljam o tom porodu a jos kad vidim da i vi drugorotke ste prestrasene onda mi jos gore 

💙Bartol💙

mina04
    21. Srpanj 2018. 12:08

Mamice cestitam od srca, brzi oporavak ti zelim 😘😘
    Bojana curka ti med medeni, ne mogu prestati ju gledati i jedva cekam svoju tako da pava kraj mene 😍🤗
    Pharma princeza ti je prekrasna, velike lijepe oke ima..zao mi je sto si se namucila al znam da je vrijedilo 😊🤗
    Ova moja takve akrobacije izvodi u trbuhu da je to cudo. Koliko bolno toliko prekrasno 😍
    Ja sam pocela polako pripremati robu, perem ju i peglam. Kaze muz, ja toliko robe nisam imao do srednje skole 🤣🤣🤣

All of God’s grace in one tiny face 💟

• AnaMaria
    21. Srpanj 2018. 12:16

Bokić curke ☺..nisam se dugo javljala.... čestitam svima koje su već rodile svoje slatkiše...vama koje čuvate trudnoću da izdržite još malo...ja polako isčekujem...neki dan bila na hitnoj zbog kontrakcija..dok su me pregledavali raskrvarili su me pa sam se prepala...otvorena jedan prst...sad je samo Božja volja kad će bebica iako ja stalno mislim da ćemo dogurat do termina..stalno se gura i namješta  nekad mi se čini da će izaći van taj tren 🤣 i mene puno puta uhvati strah kako će sve to proći...prvi put mi je pa...al nekak pokušavam pozitivno misliti

12.08.2018. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.