Bojana, prekrasne ste 😍 cim sam vas vidla odmah sam si mislila tak bum i ja uskoro 😊
26.8. Ivan 💙💙
Issa čestitke na punom tjednu!!! 💪🎉
Hvala 😘😘😘😘
33 tjedna puna i 33 rođendan u srijedu, baš se poklopilo 😂😂😂😂
Issa- čestitam na punom tjednu čekamo slikicu
💖 Nikol -12.08.2018💖
Mamica cestitke i brz oporavak!
Bojana divne ste!
Sretno svim mamama koje su u iscekivanju! Mene neka nervoza pere, nocas sam bila budna od 2-pola 6 .. neki me strah uhvatio kako ce sve proci
PhotoArtGirl i mene također u zadnje vrijeme hvata nesanica i cesto razmisljam o tom porodu a jos kad vidim da i vi drugorotke ste prestrasene onda mi jos gore
💙Bartol💙
Mamice cestitam od srca, brzi oporavak ti zelim 😘😘
Bojana curka ti med medeni, ne mogu prestati ju gledati i jedva cekam svoju tako da pava kraj mene 😍🤗
Pharma princeza ti je prekrasna, velike lijepe oke ima..zao mi je sto si se namucila al znam da je vrijedilo 😊🤗
Ova moja takve akrobacije izvodi u trbuhu da je to cudo. Koliko bolno toliko prekrasno 😍
Ja sam pocela polako pripremati robu, perem ju i peglam. Kaze muz, ja toliko robe nisam imao do srednje skole 🤣🤣🤣
All of God’s grace in one tiny face 💟
Bokić curke ☺..nisam se dugo javljala.... čestitam svima koje su već rodile svoje slatkiše...vama koje čuvate trudnoću da izdržite još malo...ja polako isčekujem...neki dan bila na hitnoj zbog kontrakcija..dok su me pregledavali raskrvarili su me pa sam se prepala...otvorena jedan prst...sad je samo Božja volja kad će bebica iako ja stalno mislim da ćemo dogurat do termina..stalno se gura i namješta nekad mi se čini da će izaći van taj tren 🤣 i mene puno puta uhvati strah kako će sve to proći...prvi put mi je pa...al nekak pokušavam pozitivno misliti
12.08.2018. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji