Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tri_klinca
    20. Srpanj 2018. 14:49

Da malo je kasno... vidjet cemo. Veli da su im ogromne guzve ingodisnji odmori.

mamica1985
    20. Srpanj 2018. 14:50

Pharma - bome bilo je dugo i bolno, ali rijesile ste to i sad je mazenje 😍 znaci to je bilo sirenje na pregledu, zato je on meni rekao da cu sad vjerojatno poceti osjecati trudove i evo, osjecam ih, ali nisu jos ulovili neki ritam i snagu. Cekam, cekam.. zapamtila sam samo recenicu - za sutra planiran porod 😂

20. Srpanj 2018. 14:51

Ajme Pharmamma dok sam samo čitala me zabolilo i prekrižila noge 😂 i samo jedan šav uz sve to?? 😯😯 A tebi svaka čast i sad uživaj sa svojom bebicom ❤️❤️
    Welcome tri_klinca 🙂 i sretno

tri_klinca
    20. Srpanj 2018. 14:53

Pokusavam citati unatrag ali samo ovo drip vidim😂😂😂

tri_klinca
    20. Srpanj 2018. 14:54

Narucila sam se u bolnicu malo kasni termin, rekli su ako osjetim da nesto nije u redu da dodjem na hitnu. Eto... nemam druge. 

ami25
    20. Srpanj 2018. 16:21

OK, kad sam procitala Pharma tvoj post ajde nekako mi je lakse da je jos mj dana do termina,bolilo me ovo dok sam čitala e da btw kak oni to rucno sire,mozda glupo pitanje al ono hmmm...Ma i meni cudno da je samo 1 sav uf ja bi odmah potpisala,na kraju mene vise strah tih prica joj poslije neces moc se dizat normalno hodat sjedit danima itd.
    Cokica pitanje,kak ste zamislili taj odlazak na svadbu  pitam jer i mi smo pozvani 22.9 i bas ne zelim ispast nemajka,al bas bi otisla naravno ne s bebom od mj dana jer nema smisla, al ono par sati na veceru i to al ne znam kako ce to ic s cicanjem.
    tri_klinca dobrodosla!! moj ginic ne narucuje u TA uopce,jedino ako se pređe termin onda se ide svaka 2-3 dana u bolnicu na pregled. Tako da je to sve individualno, meni je dao D1 i rekao da se vodim u bolnici od sad nadalje zbog sudara, al eto pregled mi također tek 3.8. Godisnji su sad i cijeli kaos

💙Bartol💙

20. Srpanj 2018. 16:42

Ami mala je svadba, samo oni, kumovi i roditelji pa neće valjda dugo trajati. A i ona je trudna, sad je taman na pol trudnoće. Crkva i večera. A mislila sam izdojit, mama će mi čuvat malog, a kuća mi 15-tak min autom pa ako nešto treba lako odmah dođemo. Rekla sam joj da ćemo se nekako izorganizirati 😁 bit ću pametnija kad vidim kako će sve to funkcionirati uopće s bebom 😂

ami25
    20. Srpanj 2018. 17:32

Nama je isto blizu tako 15 min al mislim se kako ce sve to ic ako bude na cici mozda mi je zao prekidat to radi 4 5 sati sta cemo mi biti tamo ako bude bocica nece bit problema, al mislim i da dojim da nebi trebalo biti problema. Patronazne su nam rekle na tecaju da izbjegavamo boce jer da ce odbijat cicu al cujem i primjere kamo kombiniraju pa je sve ok. Tako da cemo vidjet kako ce to ici 🙏

💙Bartol💙

natar
    20. Srpanj 2018. 17:59

Pharma zvuci poprilicno bolno, dugotrajno i tesko, ali rezultat svega je 😍😍♥️, medena je..
    Cure u prugicama, buse su vam prekrasne😍, cestitam ns tjednima 
    Winnie sretno s dojenjem😘
    Cokice svaka cast za svadbu, kako god mala i jednostavna bila.. Treba to odraditi, snaci se i organizirati s tako malenom bebicom. Mi bas ko za inat makon velike pauze od svadbi imamo 2 svadbe koje cemo vjerojatno propustiti jer ce biti u prvih mjesec dana kad decki stignu. I bas mi je zao jer su mi obje od jako dragih ljudi..
    6xmama mozda se za malo i mimoidjemo u Vinogradskoj. U TA sam narucena 3.8. Ako bi sve islo bez ikakvih problema i ako ne bi uranilo plan je da me hospitaliziraju s 36 tj (to je 13.8.) i s 37 induciraju porod.. Ako ostanemo u komadu dotad.. Od jucer popodne do dns ujutro se i drugi twinsic okrenuo na glavu i sad se bojim da tako ne ostane i da ce me poradjati vaginalno..😕 Nije mene strah vaginalnog poroda. Moj strah je da prvi izadje vaginalno, drugi se okrene pa ga ne mogu vaginalno i onda na carski.. Uglavnom, moja nocna mora je da prolazim oba poroda 🙈🙈🙈

• Maja82
    20. Srpanj 2018. 18:11

Jao Pharmamama stvarno svaka cast! Bas zvuci bolno evo i ja prekrizila noge 😂 Hvala Bogu da je sve dobro proslo na kraju i da se dobro osjecas!
    Natar trazi da ides na carski kako god se okrenuli. Pogotovo ako je trudnoca iz ivf - ne sjecam se jel je il sam s nekim zamjenila sori 🤔 ili odi na petrovu tamo koliko znam blizanci idu na carski. Mislim nije da se ne moze vaginalno al mene bi isto bila frka 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.