Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tri_klinca
    20. Srpanj 2018. 14:21

Pozdrav svima, kasno se prikljucujem termin je 17.8. ali imam pitanje pa tko bolji od trenutnih trudnica. Kada su vas narucili na prvi pregled u bolnicu? Kao sto sam napisala termin je 17.8. a u bolnici su me narucili tek 8.8. moja ginicka me je vec pozdravila i dala uputnice i otisla na godisnji. Jel to malo prekasno? U prvoj trudnoci se sjecam da sam stalno bila na tom sv. Duhu zadnji mjesec dana

pharmamma
    20. Srpanj 2018. 14:32

I dok sam ja uspjela napisati ovo i poslati,vi već par stranica dopisale 🙈 nemojte zamjeriti jer propuštam sve novosti 

Noemi
    20. Srpanj 2018. 14:47

Pharmamama svaka čast na hrabrosti.. mogu mislit kako je boljelo kad si i povraćala, uh .. super da imaš samo jedan sav.. sad maženja sa preslatkom kćerkicom.. 😘
    Tri klinca, pozdrav 🤗 dr naručuju u TA svakako.. al neko je pravilo od 36 ili 37 tjedna..

Noemi
    20. Srpanj 2018. 14:48

Edit. Sama se naručiš, oni samo izdaju 1 uputnicu koja ti vrijedi do kraja

tri_klinca
    20. Srpanj 2018. 14:49

Da malo je kasno... vidjet cemo. Veli da su im ogromne guzve ingodisnji odmori.

mamica1985
    20. Srpanj 2018. 14:50

Pharma - bome bilo je dugo i bolno, ali rijesile ste to i sad je mazenje 😍 znaci to je bilo sirenje na pregledu, zato je on meni rekao da cu sad vjerojatno poceti osjecati trudove i evo, osjecam ih, ali nisu jos ulovili neki ritam i snagu. Cekam, cekam.. zapamtila sam samo recenicu - za sutra planiran porod 😂

20. Srpanj 2018. 14:51

Ajme Pharmamma dok sam samo čitala me zabolilo i prekrižila noge 😂 i samo jedan šav uz sve to?? 😯😯 A tebi svaka čast i sad uživaj sa svojom bebicom ❤️❤️
    Welcome tri_klinca 🙂 i sretno

tri_klinca
    20. Srpanj 2018. 14:53

Pokusavam citati unatrag ali samo ovo drip vidim😂😂😂

tri_klinca
    20. Srpanj 2018. 14:54

Narucila sam se u bolnicu malo kasni termin, rekli su ako osjetim da nesto nije u redu da dodjem na hitnu. Eto... nemam druge. 

ami25
    20. Srpanj 2018. 16:21

OK, kad sam procitala Pharma tvoj post ajde nekako mi je lakse da je jos mj dana do termina,bolilo me ovo dok sam čitala e da btw kak oni to rucno sire,mozda glupo pitanje al ono hmmm...Ma i meni cudno da je samo 1 sav uf ja bi odmah potpisala,na kraju mene vise strah tih prica joj poslije neces moc se dizat normalno hodat sjedit danima itd.
    Cokica pitanje,kak ste zamislili taj odlazak na svadbu  pitam jer i mi smo pozvani 22.9 i bas ne zelim ispast nemajka,al bas bi otisla naravno ne s bebom od mj dana jer nema smisla, al ono par sati na veceru i to al ne znam kako ce to ic s cicanjem.
    tri_klinca dobrodosla!! moj ginic ne narucuje u TA uopce,jedino ako se pređe termin onda se ide svaka 2-3 dana u bolnicu na pregled. Tako da je to sve individualno, meni je dao D1 i rekao da se vodim u bolnici od sad nadalje zbog sudara, al eto pregled mi također tek 3.8. Godisnji su sad i cijeli kaos

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI