Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Confused
    20. Srpanj 2018. 11:23

Barbara i Pharmamma bebice su vam med medeni 😍😍
    Ostalim curkama u finisu drzim fige da sto prije krenu porodi i da budu brzi i sto bezbolniji 😘😘

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

mateya1993
    20. Srpanj 2018. 11:24

Marijaa30

Mateya, prugicasti busko 🤩🤩 o pa brzo ces ti.. dogovori se s dragim hocete ubrazati ili ne 😋
    Moj je rekao da sad nema sanse da si dijete lupa u glavu 🤪 ne mogu mu objasniti da je pred kraj pozeljan seks 😁
    Photo, jos 3 dana do 37tt pa je dobro 😁
    Winnie, drzim fige da malena pocne cicati 👼👼

Moj zna da je poželjan seks pred kraj.Već sam ja njega pripremila 
    Tek sad pred kraj sam dobila bar neku želju,od početka trudnoće uopće nisam bila zainterseriana. Koma 
    Nadoknadit ćemo mi to 

💖 Nikol -12.08.2018💖

6xmama
    20. Srpanj 2018. 11:25

WinnieThePooh, drzim fige da curka uspije sisati 🤞, neka tebe gore pored nje! 
    Mateya, lijepa trudnica! 
    Fino se polako otvarate, to je super! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ami25
    20. Srpanj 2018. 11:55

Mateya bas si divna, a buso je spreman za porod  super,neka to krene cim prije i da se druzite  Cure, sta to vama rade na pregledima, jel to tako pri kraju da si dopustaju to kopanje tako bas bez milosti??? 

💙Bartol💙

20. Srpanj 2018. 11:57

Joj Mateya nisam komentirala, isto lijepa buša 😍😍 dakle muž je spreman za akciju 😂😂
    Meni moj jučer komentirao da ne više ovako po ljeti bit trudan pa smo išli računat kad je najbolje zatrudnit 😂😂 pa je rekao, a ništa odmah kad rodiš idemo na drugo pa da dođe na proljeće 😂

PhotoArtGirl
    20. Srpanj 2018. 11:58

Marijaa30

Mateya, prugicasti busko 🤩🤩 o pa brzo ces ti.. dogovori se s dragim hocete ubrazati ili ne 😋
    Moj je rekao da sad nema sanse da si dijete lupa u glavu 🤪 ne mogu mu objasniti da je pred kraj pozeljan seks 😁

Starijem je 27.og rodjendan pa da mi je to docekat onda mi svejedno kad ce 😂😂

Marijaa30
    20. Srpanj 2018. 12:09

PhotoArtGirl

Marijaa30

Starijem je 27.og rodjendan pa da mi je to docekat onda mi svejedno kad ce 😂😂

Ajde, jos tjedan dana da ste zajedno 😊
    Cokica, mi smo isto rekli da bi mjenjali za proljece il ajde do kraja 6.mj 😊
    Mateya, govorila sam ja svojem od pocetka i odma je rekel da nema sanse pred kraj 🤣 a sad vec apstiniramo od 22 tjedna pa sam mislila da je promijenio misljenje 😉 boji se 🤪
    Meni vaginalni pregled nije ugodan makar samo gurne prstni proba cerviks, a kak bu tek sad dok pocne to jace pregledavati 🤨🙄

26.8. Ivan 💙💙

mateya1993
    20. Srpanj 2018. 12:19

Hvala cure  da zbilja nisu ugodni pregledi. Kod moje gin. me nisu boljeli pregledi ali sad u TA bogami osjetim. 
    Mi smo htjeli da se rodi u 8.mjesecu da bude lavica. E sad nek bar pričeka do utorka da se horoskopski znak promjeni 
    Ja bi isto voljela iduću bebu imati na jesen ili zimu dok nisu takve vručine. Vidjet ćemo 

💖 Nikol -12.08.2018💖

ami25
    20. Srpanj 2018. 12:26

Hahaha vidim da sve isto mislimo  rekla sam takve stvari ne mozes isplanirat, al ovo je uzas, sljedece ciljamo na zimu,ja rođena na proljece 5 mjesec mislim da je to super, nek me ispravi netko ako grijesim  meni mama seku rodila 24.7 i rekla je da joj je koma bilo za razliku od trudnoce samnom. A ovo za keksić, ja uopce nemam neke zelje iskreno  mislim u pocetku jesmo,al onda kad je pocelo ono krvarenje me bas prestrasilo i valjda je to neka blokada, sad za kraj budemo vidjeli nakon 37 dal cemo se upustit u avanturu iako mislim da ce s ovim trbuhom i po ovim toplinama bit show

💙Bartol💙

Noemi
    20. Srpanj 2018. 12:34

Mateya prelijepa si trudnica 😊.. još 4 dana i kreće vladavina lava.👍. i ja isto priželjkujem da bude lavica.. nemam pojma zašto toliko 😁 .. valjda kako su mi rekli da bi moglo ranije pa sad samo mantram neka nas još do 1.8 barem.. 
    Moj je spašen sexa i poguranca.. dolje je sve smeksano a i zadak je pa nema sto pogurati.. a već sam mu bila najavila da se pripremi na akciju 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.