Evo nasih slavnih prugica😂😂😂😂😂
Skatki ste s tim prugicama.
Mama popila kavicu, hvala 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutrooo kloke😍😍
Nivami opet famozne prugice al 36 tjedan je tu, jos maaalo!! 🙏🙏
Mamica bas mi je zao za taj osip, jel imas povisene zucne pa zato? 🙄🙄 Joj jos i to al vi ste cure stvarno blizu to je finis pa jos malo se druzite😍💪
Tinanema nadam se da se nesto pokrenulo, javi kad stignes!! 😘
Sunce i meni je nekad takav osjecaj, sinoc sam sanjala da sam rodila na kaucu valjda od strah😂😂😂meni je beba jako nisko i stalno kao da kopa, bas neugodno jako
Pharma Anci je bas velika i slatka cura ne bi rekla da je tek rodena, super za trud i mlijekic, nadam se da ce se stabilizirati!! ❤️

💙Bartol💙
Marija i mene neka nesanica lovi☹️☹️valjda od topline, od tezine ne mogu se namjestit i tako, veselje

💙Bartol💙
Pharma - princeza je prekrasna! 😍
Evo stanje nakon pregleda - bio je bolan, jako bolan, i dalje sam na 3cm, cervix dug clanak prsta, odrzan i omeksan, glava nisko u zdjelici. Kaze mi dr da su mi sad s pregledom vjerojatno pokrenuli trudove i ako samo ne krene danas, sutra me poradjaju sigurno. Jao koja me panika oprala, cmoljila sam muzu na telefon pol sata, bas me strah sad kad se pocelo dogadjati. 😭😭😭

Ami25 i kod mene nesanica samo takva ovih par dana, tek sam oko 5 jutros zaspala, do tada se cijelu noc vrtila s boka na bok

Pharmamama, curica je bombončić.. bas prekrasna bebica 😍
Mammica zao mi je radi osipa, al veceras ili sutra ti se maziš sa svojom bebom pa izdrži još stvarno malo.. jednom si radjala pa valjda znaš sto te čeka a otud i veći strah, bit će sve ok 😘🤞
Nivami cestitke na 36 tjednu, lijepa busica 😊
Barbara, tvoj sinčić je isto meden i svaka čast da si mogla updejtat tablicu.. ima nas još dosta ljetnih bebica..
ja isto lošije spavam a još sam na normicima 😁 valjda je to pred kraj normalno 😏
Svim curama na pregledima sretno i ugodan dan 😘❤️🤗

Jutroo
Pharma divnoca 💕💕💕 drzimo fige da idete kuci
Mamica jos malo i eto srece, brzo ces ti to 💕💕💕
Ni ja nisam spavala 😩 grcevi u listu od 4h jutros, i neke bh kontrakcije od sinoc...

Nivami, krasna busika 😁 prugice 💪💪
Mamica, nek te tjesi da ce uskoro biti gotovo 😊
Znaci, pocela je nesanica nas sve muciti... idu zadnji tjedni 😋

26.8. Ivan 💙💙
Malo sam preletila nove objave i vidjela preslatkih bebica. 😍
Mamica sretno, još malo izdrži. Nisam upamtila tko je još u finišu. Sretno svima!
Mi smo dobro, ja ću biti danas otpuštena, ali ostajem u bolnici sa statusom majke dojilje dok god je beba tu. Jučer je pedijatrica rekla da možemo probati s dojenjem da vidimo kako će ići. Nadam se da joj uskoro nece trebati cjevčica.
Želim brz oporavak mamama koje su rodile, lijep i brz porod onima koje su pri kraju, što manje tegoba i super cervikse onima koji se s tim muče.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji