Pharma - princeza je prekrasna! 😍
Evo stanje nakon pregleda - bio je bolan, jako bolan, i dalje sam na 3cm, cervix dug clanak prsta, odrzan i omeksan, glava nisko u zdjelici. Kaze mi dr da su mi sad s pregledom vjerojatno pokrenuli trudove i ako samo ne krene danas, sutra me poradjaju sigurno. Jao koja me panika oprala, cmoljila sam muzu na telefon pol sata, bas me strah sad kad se pocelo dogadjati. 😭😭😭
Ami25 i kod mene nesanica samo takva ovih par dana, tek sam oko 5 jutros zaspala, do tada se cijelu noc vrtila s boka na bok
Pharmamama, curica je bombončić.. bas prekrasna bebica 😍
Mammica zao mi je radi osipa, al veceras ili sutra ti se maziš sa svojom bebom pa izdrži još stvarno malo.. jednom si radjala pa valjda znaš sto te čeka a otud i veći strah, bit će sve ok 😘🤞
Nivami cestitke na 36 tjednu, lijepa busica 😊
Barbara, tvoj sinčić je isto meden i svaka čast da si mogla updejtat tablicu.. ima nas još dosta ljetnih bebica..
ja isto lošije spavam a još sam na normicima 😁 valjda je to pred kraj normalno 😏
Svim curama na pregledima sretno i ugodan dan 😘❤️🤗
Jutroo
Pharma divnoca 💕💕💕 drzimo fige da idete kuci
Mamica jos malo i eto srece, brzo ces ti to 💕💕💕
Ni ja nisam spavala 😩 grcevi u listu od 4h jutros, i neke bh kontrakcije od sinoc...
Nivami, krasna busika 😁 prugice 💪💪
Mamica, nek te tjesi da ce uskoro biti gotovo 😊
Znaci, pocela je nesanica nas sve muciti... idu zadnji tjedni 😋
26.8. Ivan 💙💙
Malo sam preletila nove objave i vidjela preslatkih bebica. 😍
Mamica sretno, još malo izdrži. Nisam upamtila tko je još u finišu. Sretno svima!
Mi smo dobro, ja ću biti danas otpuštena, ali ostajem u bolnici sa statusom majke dojilje dok god je beba tu. Jučer je pedijatrica rekla da možemo probati s dojenjem da vidimo kako će ići. Nadam se da joj uskoro nece trebati cjevčica.
Želim brz oporavak mamama koje su rodile, lijep i brz porod onima koje su pri kraju, što manje tegoba i super cervikse onima koji se s tim muče.
Mamica i Tinanema00 držim 🤞🤞🤞 da je kraj što bliže 😘😘 joj mamica još i osip 😣 nadam se da će proć odmah nakon poroda 😘😘
Nivami i prugice divne 😍😍
6xmama brojimo brojimo do 1.8. Brzo će to, a kao što je netko napisao, još ćemo i tjerati Beatu van 😂 šaljem 😘
A Pharmamma ma koje okice imaaa 😍😍😍😍😍 i bravo za dojenje, nema odustajanja, samo pomalo i smireno 😘😘
Mi još ležimo jer nisam nikako spavala isto, pa žgaravica pa bez zraka pa mi vruće.
Pharma princezica je divna 😍
Evo da i ja javim, bila sam u bolnici na pregledu, dr mi radila CTG i pregled, CTG zabiljezio par kontrakcija, i dalje otvorena 3 prsta. Opet u srijedu da dodjem.
Pharma- prekrasna bebica 😍
Evo ja sam danas dosta brzo riješila pregled.
Ctg je uredan a ja sam otvorena za 3 prsta. Rekla mi je doktorica da bi se mogla drugi tjedan poroditi,a ako ne onda opet u petak na kontrolu.Preged je bio baš bolan,doslovno je kopala i tiskala unutra da vidi stanje. Veli ona meni pa to nije ništa naspram trudova. Ispada da ti povremeni bolovi koje imam,koji su kao menstrualni su ustvari trudovi.
Rekla mi je nek hopsam i nek se sexam
Moram reči svojemu nek se pripremi večeras za akciju
💖 Nikol -12.08.2018💖
Mateya, prugicasti busko 🤩🤩 o pa brzo ces ti.. dogovori se s dragim hocete ubrazati ili ne 😋
Moj je rekao da sad nema sanse da si dijete lupa u glavu 🤪 ne mogu mu objasniti da je pred kraj pozeljan seks 😁
Photo, jos 3 dana do 37tt pa je dobro 😁
Winnie, drzim fige da malena pocne cicati 👼👼
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji