Da, to sam bas htijela rec bitno da si ti obavila ctg i pregled kod doktorice i da ga osjetis a ovo za uzv je vise za nas mamice da vidimo bebe i da ti kao procjene kilazu, al bas kao sta je Marija napisala saznat cemo kad rodimo

💙Bartol💙
Cokice, ak nis prije, bus dobila uzv kad dodjes rodit 😂... I prije samog poroda ti procjenjuju kilazu i gledaku jel dobro beba okrenuta

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Dođoh vidjeti jel nađm se koja bebica rodila ali još ništa.
Svašta pročitala niš zapamtila osim Pharminog bolnog poroda koji je vrhunski odradila. Bravo 🎉.
I meni su na ovom porodu ručno širili i mekšali grlić ali sve preživiš kad znaš da pomaže.
Što se tiče procjena Vida su na porodu procjenili na 3500 a rođen je 3600.
Btw Vid i ja vam šaljemo morske puse iz Jadranova. 🐳(Ja kit) i moj 🍡(mali šećerko Vid) smo došli vidjeti bracu i seku.
Pusa svim mamama i bebama, čuvalicama i dupličkama 😘
Laku noć

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
6xmama ma više mi je da vide dal se sve ok razvija nego do kilaže. Nekako će morat van, bez obzira na kile 😂😂
Ivy uživajtee 😘😘 sad si mi blizu. Iako mi tamo ne volimo ići na more
😘😘 Svima i laku noć
Drage moje, dana 20.7. na svoj termin streberski u 22:58h rodjena je Greta, 3910g i 52cm ciste ljubavi 😍
Obje smo super, u 18:30h puknuo vodenjak pa velika nuzda pa trudovi pa klistir pa trudovi pa malo dripa pred kraj, hodala sam cijelo vrijeme pod trudovima i eto nam zenske nase 😍 Rezana i sivana jer je velika beba pa da me ne rastrga, ali sve se to zaboravi 😍 Puno vas pozdravljamo nas dvije hrabrice 😙😙😙

Drage moje, dana 20.7. na svoj termin streberski u 22:58h rodjena je Greta, 3910g i 52cm ciste ljubavi 😍
Obje smo super, u 18:30h puknuo vodenjak pa velika nuzda pa trudovi pa klistir pa trudovi pa malo dripa pred kraj, hodala sam cijelo vrijeme pod trudovima i eto nam zenske nase 😍 Rezana i sivana jer je velika beba pa da me ne rastrga, ali sve se to zaboravi 😍 Puno vas pozdravljamo nas dvije hrabrice 😙😙😙
Ooo, cestitam 😁😁😁 Greta je prava cura, zelim joj zdravo i sretno djetinjstvo, a tebi brz oporavak 😊😊
Sad uzivajte 😍
Ivy, uzivajte na moru! Moze i neka morska fotkica 😁😘

26.8. Ivan 💙💙
Mamica čestitke na velikoj ljepotici 🎉🎉🎉😘😘😘 sad uživajte zajedno ❤️❤️

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji