6xmama ma više mi je da vide dal se sve ok razvija nego do kilaže. Nekako će morat van, bez obzira na kile 😂😂
Ivy uživajtee 😘😘 sad si mi blizu. Iako mi tamo ne volimo ići na more
😘😘 Svima i laku noć
Drage moje, dana 20.7. na svoj termin streberski u 22:58h rodjena je Greta, 3910g i 52cm ciste ljubavi 😍
Obje smo super, u 18:30h puknuo vodenjak pa velika nuzda pa trudovi pa klistir pa trudovi pa malo dripa pred kraj, hodala sam cijelo vrijeme pod trudovima i eto nam zenske nase 😍 Rezana i sivana jer je velika beba pa da me ne rastrga, ali sve se to zaboravi 😍 Puno vas pozdravljamo nas dvije hrabrice 😙😙😙
Drage moje, dana 20.7. na svoj termin streberski u 22:58h rodjena je Greta, 3910g i 52cm ciste ljubavi 😍
Obje smo super, u 18:30h puknuo vodenjak pa velika nuzda pa trudovi pa klistir pa trudovi pa malo dripa pred kraj, hodala sam cijelo vrijeme pod trudovima i eto nam zenske nase 😍 Rezana i sivana jer je velika beba pa da me ne rastrga, ali sve se to zaboravi 😍 Puno vas pozdravljamo nas dvije hrabrice 😙😙😙
Ooo, cestitam 😁😁😁 Greta je prava cura, zelim joj zdravo i sretno djetinjstvo, a tebi brz oporavak 😊😊
Sad uzivajte 😍
Ivy, uzivajte na moru! Moze i neka morska fotkica 😁😘
26.8. Ivan 💙💙
Mamica čestitke na velikoj ljepotici 🎉🎉🎉😘😘😘 sad uživajte zajedno ❤️❤️
Mamice cestitam na princezi... 💕💕💕 Brz oporavak ti zelim 💖
Moj cepic je izgleda poceo da popusta, jutros sukrvica 🙈🙈🙈
Mamice, pa cestitke ma velikoj curi, bravo 🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉!
Greta, dobro nam dosla ❤️🍼!
Preslatko ime ste joj dali 😍
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mamica cestitam!!! 🎊🎊🎊😍😍😍😍 Nema sta, prava streberica👌👌☺☺☺☺Dobrodosla Greta, neka joi je dug i sretan zivot, tebi sto brzi oporavak i uzivajte skupa!! 😍😍♥️😘😘
Jutro dame ❤️
Busice su sve divvne , meni moja fali ❤️
Zelim svima brz i lagan porod :D super mi je to citat , nakar bolno jer nijednom to nisam prosla :/
Mi danas imamo krstitke i ja iskreno jedva cekam sutra 😆
Mamice cestitam na princezi Greti 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji