Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    WinniethePooh
    20. Srpanj 2018. 21:00

Meni su rekli da je oko 2400 g, a rodila se sa 2350 g. Bili su prilično blizu. 

20. Srpanj 2018. 21:09

Jedino ja sam još na kilaži od pred mjesec i pol, skoro dva 😂😂 i to na 1300. Rekao mi muž da se naručim privatno na uzv, da ne čekam dugo na poliklinici. Zvala danas, naručju tek za sredinu 8.mjeseca 😂 reko hvala al nadam se da ću tad rodit. I onda mi kaže muž, eto oćeš nekome platit, a nema ti tko uzet pare 

ami25
    20. Srpanj 2018. 21:18

Cokica zar nema neki nacin da odes negdje na pregled? Jel imate kakav sistematski od posla da imas gin. Pregled pa da to iskoristis? Ah i mi nađemo vrijeme za porod kad su svi na go😂😂

💙Bartol💙

tri_klinca
    20. Srpanj 2018. 21:33

ami25

Cokica zar nema neki nacin da odes negdje na pregled? Jel imate kakav sistematski od posla da imas gin. Pregled pa da to iskoristis? Ah i mi nađemo vrijeme za porod kad su svi na go😂😂

Istina, stvarno me je vec strah da ce biti prazna bolnica kad se ja pojavim u trudovima😂😂

ami25
    20. Srpanj 2018. 21:42

tri_klinca

ami25

Istina, stvarno me je vec strah da ce biti prazna bolnica kad se ja pojavim u trudovima😂😂

To bi bilo zanimljivo 

💙Bartol💙

20. Srpanj 2018. 21:53

Ami, na sistematskom sam taman bila zadnji dan kad sam radila, i to isto u toj privatnoj poliklinici di nema mjesta. A ja u Rijeci znam samo za Sunce i Medico. Ma čekat ću na kraju red u poliklinici, pa valjda se neće potrefit same hitnoće. Al smo htjeli ako može, brže. Ma da je meni neka hitnoća, otišla bi na hitnu, al nema stvarno potrebe ja mislim, tako da neću bezveze radit paniku kad ne treba 😁 bitno da ja njega stalno osjećam u trbuhu kako udara, a za kile ćemo lako. Nek je on aktivan 😁

ami25
    20. Srpanj 2018. 22:07

Da, to sam bas htijela rec bitno da si ti obavila ctg i pregled kod doktorice i da ga osjetis a ovo za uzv je vise za nas mamice da vidimo bebe  i da ti kao procjene kilazu, al bas kao sta je Marija napisala saznat cemo kad rodimo 

💙Bartol💙

6xmama
    20. Srpanj 2018. 22:32

Cokice, ak nis prije, bus dobila uzv kad dodjes rodit 😂... I prije samog poroda ti procjenjuju kilazu i gledaku jel dobro beba okrenuta

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    20. Srpanj 2018. 22:34

Dođoh vidjeti jel nađm se koja bebica rodila ali još ništa.
    Svašta pročitala niš zapamtila osim Pharminog bolnog poroda koji je vrhunski odradila. Bravo 🎉.
    I meni su na ovom porodu ručno širili i mekšali grlić ali sve preživiš kad znaš da pomaže.
    Što se tiče procjena Vida su na porodu procjenili na 3500 a rođen je 3600.
    Btw Vid i ja vam šaljemo morske puse iz Jadranova. 🐳(Ja kit) i moj 🍡(mali šećerko Vid) smo došli vidjeti bracu i seku.
    Pusa svim mamama i bebama, čuvalicama i dupličkama 😘
    Laku noć

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ami25
    20. Srpanj 2018. 22:35

Ivy uzivajteee i super sta nam se javljas 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.