Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    20. Srpanj 2018. 19:34

ami25

Issa drzi se💪i meni se cini 2800 malo previse za te tjedne, meni na 34 plus 3 procjenili na 2700 i to mi izgleda previse. Drzim fige za tebe i mamicu da dogurate sta dulje🤞🤞
    Natarimamo pregled isti dan!! Mene frka i ovako a kamoli da su twinsi🙏💪💪 bude to mama za svoje decke izdrzala.

ami25 da, puno previše, idem u ponedjeljak opet na OGTT da nisam postala slatka 😂, pa u srijedu opet na kontrolu, naj rađe bi išla po 3 mišljenje ali neću, strpiti ću se pa šta bude. Znači i kod tebe je procjena da je veća bebica?

Isssa
    20. Srpanj 2018. 19:39

6xmama

Da, sesto i zadnje definitivno… Imam ih u rasponu od 19 pa do 2,5 godine 😁

Vauuuuu, prekrasno 😍😍😍😍😍😍, to je bogatstvo pravo 😀, uvijek sam htjela imati bar troje (da popunim auto😂), tek smo krenuli, vidjet ćemo do kud ćemo stići 😀

ami25
    20. Srpanj 2018. 19:54

Isssa

ami25

Issa drzi se💪i meni se cini 2800 malo previse za te tjedne, meni na 34 plus 3 procjenili na 2700 i to mi izgleda previse. Drzim fige za tebe i mamicu da dogurate sta dulje🤞🤞
    Natarimamo pregled isti dan!! Mene frka i ovako a kamoli da su twinsi🙏💪💪 bude to mama za svoje decke izdrzala.
    ami25 da, puno previše, idem u ponedjeljak opet na OGTT da nisam postala slatka 😂, pa u srijedu opet na kontrolu, naj rađe bi išla po 3 mišljenje ali neću, strpiti ću se pa šta bude. Znači i kod tebe je procjena da je veća bebica?

Da, po onim mjerama njihovim mi pise uvijek za tjedan vise, al ja to sve zaista uzimam s rezervom jer sam bas pisala curama da mi je cimerica rodila 9.7 bebu od 3140, a 2 tjedna prije toga joj procjenili bebu na 3700 i nju je panika ulovila da ce imat i preko 4 pred porod,na kraju su pogrijesili za kilu! Mislim da tvoj bebac vec ima sigurno oko 2 kilice, i jos ce on rast zato se vi čuvajte i pazite da sta vise dobije

💙Bartol💙

Marijaa30
    20. Srpanj 2018. 20:48

Kolko cujem, tocnu kilazu bumo saznale kak se narode. Svima fulaju!

26.8. Ivan 💙💙

WinniethePooh
    20. Srpanj 2018. 21:00

Meni su rekli da je oko 2400 g, a rodila se sa 2350 g. Bili su prilično blizu. 

20. Srpanj 2018. 21:09

Jedino ja sam još na kilaži od pred mjesec i pol, skoro dva 😂😂 i to na 1300. Rekao mi muž da se naručim privatno na uzv, da ne čekam dugo na poliklinici. Zvala danas, naručju tek za sredinu 8.mjeseca 😂 reko hvala al nadam se da ću tad rodit. I onda mi kaže muž, eto oćeš nekome platit, a nema ti tko uzet pare 

ami25
    20. Srpanj 2018. 21:18

Cokica zar nema neki nacin da odes negdje na pregled? Jel imate kakav sistematski od posla da imas gin. Pregled pa da to iskoristis? Ah i mi nađemo vrijeme za porod kad su svi na go😂😂

💙Bartol💙

tri_klinca
    20. Srpanj 2018. 21:33

ami25

Cokica zar nema neki nacin da odes negdje na pregled? Jel imate kakav sistematski od posla da imas gin. Pregled pa da to iskoristis? Ah i mi nađemo vrijeme za porod kad su svi na go😂😂

Istina, stvarno me je vec strah da ce biti prazna bolnica kad se ja pojavim u trudovima😂😂

ami25
    20. Srpanj 2018. 21:42

tri_klinca

ami25

Istina, stvarno me je vec strah da ce biti prazna bolnica kad se ja pojavim u trudovima😂😂

To bi bilo zanimljivo 

💙Bartol💙

20. Srpanj 2018. 21:53

Ami, na sistematskom sam taman bila zadnji dan kad sam radila, i to isto u toj privatnoj poliklinici di nema mjesta. A ja u Rijeci znam samo za Sunce i Medico. Ma čekat ću na kraju red u poliklinici, pa valjda se neće potrefit same hitnoće. Al smo htjeli ako može, brže. Ma da je meni neka hitnoća, otišla bi na hitnu, al nema stvarno potrebe ja mislim, tako da neću bezveze radit paniku kad ne treba 😁 bitno da ja njega stalno osjećam u trbuhu kako udara, a za kile ćemo lako. Nek je on aktivan 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI