Hello Curke moje!!! Mislim na sve vas duplicke 😀 Jos samo malo. 6xmama bravo za sve sto ste do sada izgurale, a snovi jesu podsvijest. Ti lijepo prije spavanja zamišljaj kako ce ti biti lijepa, vesela i zdrava curica u tvom naručju. U pravo vrijeme, nek jos malo pričeka.I bude. Samo se moraš dogovoriti s njom😀 Pharma drzim fige da sve krene samo. Od puno cura koje su trebale biti inducirane sam čula da se pokrenulo večer ili kroz tu noc prije indukcije. To je stvar psihe i očito je cesta, pa ti bar to želim ak ništa drugo. Tinanema nadam se sa se pokrenulo i da je sve ok😀🤞
Svima ostalima duplickama šaljemo puse😘😘😘 čuvajte se, odmarajte i pripremajte za najljepši događaj u životu. I našim mamama i bebama 😘😘😘 puno puno pusica!!! Hvala vam jos jednom za sve lijepe želje!! Divne ste!!! Mi smo jučer došle doma.Super nam je! Za sada je bebica stvarno za poželjeti. Place kad je gladna i kad boli trbuščić pred kakanje. Puno spava😀Nadam se da ce i ostati tako dobra. Puno znaci kad se možeš uz dijete odmoriti. I noc nam prošla super ! Uživajte mi sve u danu pobjede 🇭🇷🇭🇷🇭🇷❤️❤️❤️
6xmama idu dani, brzo cete vi do sigurnih tjedana, ruzno snovi neka prije odu, nego dodu
Bojana27 nadam se da ce vam vrijeme biti najbolje moguce 🤞🤞🤞
Ena31 tebi i tvom bembelom😘😘😘, najljepše je u maminom zagrljaju
Vidim kod vas kisa, a ja se znojim samo tako koliko je vruce, jutros bili na plazi, more je odlicno, malo sam noge smocila, moji su gustali
Sad malo odmora pa idemo navijati 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷
Evo me da se kratko javim. Znači otišla sam na hitnu i vide se sve žive kontrakcije i iako sam bila u bolovima ctg je to pokazao ali ne i trudove, i plodna voda je bistra i poslali me kući nakon par sati. Sutra opet na pregled. I aj sad ti budi pametan. Znači sad isto imam probadanja u leđima i naprijed kao noćas cijelu noć al što vrijedi kad to nije to. Jer ni oni sami ne znaju bi li me ostavili ,a kao najviše me šalju kući zbog plodne vode. I da bi mi rekli ako se ne pokrene ništa da će me u četvrtak na inducirani jer to je stvarno krajnji datum. A dotad svaki dan ne pregled. Idem sad brojati trudove jer po njihovom ispada da im ne valja ctg uređaj.
💕💕💜💜👶😍
6xmama kao sto su cure vec rekle, nemoj se zamarati negativnim stvarima, samo budi pozitivna, izdrzat cete vas dvije i vise od tih 15 dana, vidis pa nasim ljetnim bebama kako su tvrdoglave kad dode vrijeme termina 😉
Bojana bit ce lijepo vrijeme, drzim fige 😊
Tinanema tako je i mene boljelo a ctg nista nije pokazivao da bi na kraju bile kontrakcije koje otvaraju, samo prati razmake i jacinu bolova. Evo mali se budi, jadnicak ima grceve, cujemo se 😘😘😘
04.07. Matija 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji