Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    05. Prosinac 2017. 08:35

Jama, ja baš noćas sanjala da su mi gurnuli neku sondu i napumpali trbuh. Na sv. Duhu. Sad mi je smiješno, ali u snu mi nije bilo svejedno jer mi nitko ništa nije objašnjavao 

Meni su isto nokti bolji nego ikad. Mogu skidat pločice s njima. 

27.6. 💙

Tinchyca
    05. Prosinac 2017. 09:24

Joj ja sam imala prije tjedan dana jako čudan san. Kaj je najgore ne sjećam se uopće što sam sanjala. Ali je cijeli san bio jako čudan. Bez neke tematike i neke priče. Sve nekako pomiješano. Sjećam se da sam se probudila sva znojna i preplašena da su mi u glavi bili pomiješani svi osjećaji, trebalo mi je par sekundi kad sam se probudila da shvatim da je to bio san. Nikad nisam nesto slično sanjala. Kažu da je u trudnoći to nornalno i da je to od hormona.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

05. Prosinac 2017. 09:25

Jama

Jos nijednom nisam imala snove ili noćne more u vezi trudnoć,bas nista za cudo

URL = https: //lilypie.com]

Blago tebi, nemoj prizivati. Ja sam pretprošlu noć za onog super mjeseca imala takvu noćnu moru da se još bojim i lecnem na svaki jači zvuk, kad sam se probudila nisam mogla do jutra doći k sebi i slabo mi je došlo od silnog straha😨

05. Prosinac 2017. 09:38

Hahah vi noćne more imate

28.06.2018.

05. Prosinac 2017. 10:32

Jama

Ja sam napisala prije al nije  prihvatilo izgleda
    ...pretprošlu noć takva stravična noćna mora da sam od vrištanja probudila sve ukućane i toliki strah nakon da mi je slabo bilo😨...nisam se usudila zaspati više a to je bilo malo iza pola 12...Super mjesec je bio i ima ja utjecaj na mene...nešto između noćne more i mjesečarenja..prejezivo. Još se lecnem na jači zvuk od straha😨. Budi sretna da nemaš

05. Prosinac 2017. 10:35

Ena31

Jama

Ja sam napisala prije al nije prihvatilo izgleda
    …pretprošlu noć takva stravična noćna mora da sam od vrištanja probudila sve ukućane i toliki strah nakon da mi je slabo bilo😨…nisam se usudila zaspati više a to je bilo malo iza pola 12…Super mjesec je bio i ima ja utjecaj na mene…nešto između noćne more i mjesečarenja..prejezivo. Još se lecnem na jači zvuk od straha😨. Budi sretna da nemaš

Prošlu noć je dragi morao skroz zakloniti prozor da nimalo mjesečine ne ulazi i spvala sam ko bebica😀

Honey
    05. Prosinac 2017. 11:03

Jutro! Skroz te kužim, taj jebeni super mjesec, ja ništa nisam spavala od petka! Optužila sam muža i njegove jebene led lampice na balkonu ali mislim da je ipak mjesec u pitanju. Prošlu noć je bilo malo bolje, ali malo... Uh. Treba nam odmora...

05. Prosinac 2017. 11:09

Spavanje katastrofa,po par sati,hrana sve nesto posebno i izbirljiva..ja sam vec rekla ova beba je na tatu,po meni bi sve jela i spavala 24sata,on 100%..sve sta mi se jede je njegov meni

28.06.2018.

05. Prosinac 2017. 11:17

Jama

Spavanje katastrofa,po par sati,hrana sve nesto posebno i izbirljiva..ja sam vec rekla ova beba je na tatu,po meni bi sve jela i spavala 24sata,on 100%..sve sta mi se jede je njegov meni

Ha ha..tak i moj bebač sav na tatu, sve kaj on voli mi se jede..vele da ak je tak da bude sin..a ko zna..jooj da me barem pregleda danas i otkrije spol😀..baš sam nestrpljiva😀

05. Prosinac 2017. 11:46

Meni su vec svi oko mene prognozirali da je decko..blago tebi ti danas pregled

28.06.2018.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.