Eto curke da dam izvješće…s bebačem sve ok, raste, posteljica mi spuštena pa sam dobila apstinenciju i mirovanje…i dobit ću SINA 😍💓
aaaa super, samo odmaraaj i čestitam na pišonji.
Hvala 💓💓💓
Bok cure, evo bila sam jučer na pregledu, sve super, beba je prekrasna, taman je sa veličinom i svim, kosti glave su joj se zatvorile, vidi kralježnicu i ruke i noge. Na slici mi je čak mahala, prekrasnoća mala. A inače, meni je štitnjača snižena, moram ići na taj pregled dodatno, rekla mi je za šećer da ćemo još vidjeti, možda čeka da se dijete počne hraniti preko krvotoka ili što već, imam hrpu leukocita i dosta neuredan urin pa je rekla da moram urinokulturu napraviti pa ćemo vidjeti onda. I morala sam pitati ono što mi je mama rekla, ona ima urođenu trombofiliju pa moram i ja sad raditi taj test da vidimo. Jer mama je nakon oba poroda morala ležati s trombozom noge. :( gledala me dolje, kaže da sve izgleda uredno, sa iscjetkom i svime. Također mi je spominjala taj test kombinirani probir ili kak već i ovaj drugi skupi. Rekla sam da ću razmisliti. Rekla mi je da je 50% točan… mislim to mi niš ne znači, kaj 50% ima Downov, a 50% ne? Gluposti. Iako rekla je da ne bi sa mnom trebao biti problem jer sam mlada i nitko nije bolestan u obitelji. I iduća kontrola 08.01. i onda ću morati piškiti u čašicu prije pregleda.
Super što je beba super. Jako lijepa sličica!
Kombinirani može ukazivati na povecani rizik za neku anomaliju ali i to što je povecan ne znači da će tako i biti. Ujedno ukoliko je rizik mali ne znači da beba nema anomaliju. Znači samo neka statistika.
Ja svaki put piškim u čašicu..
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Eto curke da dam izvješće…s bebačem sve ok, raste, posteljica mi spuštena pa sam dobila apstinenciju i mirovanje…i dobit ću SINA 😍💓
Odlično majčice!!! Čestitam na lijepim riječima. Čitala sam o spuštenoj posteljici i kažu da se ona polako diže te bi se trebala maknuti od ušća do 28 tt. Dobro da to doktor sve dobro prati i daje dobre upute 😁
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Odlično majčice!!! Čestitam na lijepim riječima. Čitala sam o spuštenoj posteljici i kažu da se ona polako diže te bi se trebala maknuti od ušća do 28 tt. Dobro da to doktor sve dobro prati i daje dobre upute 😁
Hvala draga. Doktorica mi je divna, sve detaljno objasni i dugo proučava, to je i ona rekla da će se podići al do daljnjeg mirovanje. Ma sve može samo da je moje zlato u redu 💓
Ne na lijepim riječima nego vijestima (trudnički mozak sam piše) 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala draga. Doktorica mi je divna, sve detaljno objasni i dugo proučava, to je i ona rekla da će se podići al do daljnjeg mirovanje. Ma sve može samo da je moje zlato u redu 💓
Ne brigaj! Sve će biti ok!!!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
aaaa super, samo odmaraaj i čestitam na pišonji.
Hvala 💓💓💓
To su lijepe vijesti..čestitam
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Posto ne znam jel mi može koja objasniti sta znaci kad je posteljica nisko?
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Sortiraj odgovore
Najstariji