Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    04. Prosinac 2017. 15:45

Honey

Ivymicek daaaa, obožavam kamin, ništa ne zagrije kuću kao kamin na drva. Mi jedva čekamo zimu samo zbog kamina Eto ti već imaš dvoje a još ti nema trbuha, a kažu da ženama koje su već rodile ranije iskoči! Ponovno dokaz da smo svi individualni i da nema pravila koje se može primijeniti na sve.

Uopće nema pravila. Totalno drugačije od prijašnje dvije iako sam očekivala da će biti najteža, prvo zbog godina i zbog dvoje malih koje imam pored sebe!!!

Mi nemamo mjesta za kamin ali sam ove godine škicala onaj umjetni (koji samo svjetli) ali nam je još ove godine nedostižan .

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    04. Prosinac 2017. 15:47

Kolačić

Jutro cure! Evo da se i ja javim, preko vikenda sam se selila u novi stan s mm pa sam sva u tome bila. Sinoć su mi došle frendice na useljenje pa sam im rekla i bile su presretne :D svaka je morala pipnuti trbuh da vidi jel tvrdo. A inače, meni mučnine rijetko, možda kad nešto pojedem što se bebi ne sviđa (tako si tepam). A inače sve normalno, jedino što postajem sve okruglija i sve umornija. Ali zato ujutro u pol 6, 6 i ni minute duže. A onda na poslu kunjam…
    .
    Idem danas na pregled, vidjet ću što će mi reći za šećer i te bakterije u urinu pa vam javim. Držite fige!

Neka vam je sretno preseljenje! Uživajte u novom stanu! Držim fige i za šećer i za bakterije!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Honey
    04. Prosinac 2017. 17:23

Jessy kad imaš pregled? Jel tko šta obavio kod doktora? Ja još uvijek na poslu, uh...

04. Prosinac 2017. 18:40

Ja sam jutros vadila KKS, urin, THS i GUK.
    Došao nalaz, sve u granicama, pomislim super. Međutim ginekolog se povratno javlja kako je TSH povišena za prvo tromjesječje - TSH mi je bio 3,4.
    Tako da sam uz Duphastone koji već par tjedana pijem, dobila i Euthyrox od 25.
    Ima još koja trudnica sa povišem THS, sve bilo ok? Baš me muči sad ova situacija :( 

Prvi spoj: 18.07.2018. 💖

Ana_Marija_2019
    04. Prosinac 2017. 19:12

Evo, ja sam bila na pregledu, sve je bilo ok! Uf koje olaksanje! Tocno odgovara velicinom 11+1. Za 2 tjedna bi trebala ici na kombinirani pa razmisljam da li da idem u bolnicu ili i to privatno. I u bolnici se placa pa i nije neka razlika.

04. Prosinac 2017. 19:59

Jessy2009

Evo, ja sam bila na pregledu, sve je bilo ok! Uf koje olaksanje! Tocno odgovara velicinom 11+1. Za 2 tjedna bi trebala ici na kombinirani pa razmisljam da li da idem u bolnicu ili i to privatno. I u bolnici se placa pa i nije neka razlika.

Ajde super da je sve ok, to sve volimo čuti😍...ja imam sutra u 2 pregled al mislim da je to samo kontrola zbog ovih mučnina jer sam na ovoj pravoj bila prije 2 tjedna..al ko zna, možda obavim 2 u 1 pregled pa neću morati za 2 tjedna opet 😀

04. Prosinac 2017. 19:59

Ajme cestitam i kako se lijepo vidi..ja drugi ponedjeljak tek idem,tad tek ce mi biti olaksanje

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

bejb23
    04. Prosinac 2017. 20:11

Jessy, super sto je sve ok :) 
    Slikica je prekrasna 😍
    Ena, sretno sutra! 😊
    Ne stignem se preko dana javiti a navecer relativno rano zaspem. Evo i sad sam na kraju snaga 😂

💗Baby E💗

04. Prosinac 2017. 20:17

bejb23

Jessy, super sto je sve ok :)
    Slikica je prekrasna 😍
    Ena, sretno sutra! 😊
    Ne stignem se preko dana javiti a navecer relativno rano zaspem. Evo i sad sam na kraju snaga 😂

Hvala😀...samo odmaraj, treba nam odmora

ivymicek
    04. Prosinac 2017. 20:18

MinnieMouse

Ja sam jutros vadila KKS, urin, THS i GUK.
    Došao nalaz, sve u granicama, pomislim super. Međutim ginekolog se povratno javlja kako je TSH povišena za prvo tromjesječje - TSH mi je bio 3,4.
    Tako da sam uz Duphastone koji već par tjedana pijem, dobila iEuthyrox od 25.
    Ima još koja trudnica sa povišem THS, sve bilo ok? Baš me muči sad ova situacija :(

Nemam problema sa štitnjačom no znam da podivlja u trudnoći i da je dobro držat je pod kontrolom. Vjerujem da te briga ali budi mirnija jer znaš da činiš sve kako bi je držala pod kontrolom.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.