Hehehehee
Dobra fora :)
Ja još ne znam dal sam dobila koji gram jer nikak da se sjetim kupit baterije za vagu...
Meni su se zadnjih par dana mučnine povukle. Obično se povlače sa 12 tjedana pa me malo brine. Ima netko da su mu mučnine isto kratko trajale?
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Samo se vi sprdajte,sjetit cete se kad bude frka sta obuci
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Hehehehee
Dobra fora :)
Ja još ne znam dal sam dobila koji gram jer nikak da se sjetim kupit baterije za vagu…
Meni su se zadnjih par dana mučnine povukle. Obično se povlače sa 12 tjedana pa me malo brine. Ima netko da su mu mučnine isto kratko trajale?
Ja sam imala skroz slabe mucnine od pocetka, ima vec 10ak dana nista, samo me malo grudi bole.. to ti ke sve od zene do zene. Nema straha 😀
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Meni mucnine ovise o danu, nekad mi uopce ne bude mucno i sve tamanim, a drugi dan mi smetaju mirisi i odredena hrana.
Tinchyca meni su se isto kao povukle, bar sam tako mislila, ali to je bila samo pauza. Zadnja 2,3 dana opet. Ove vecernje..ali ipak malkice lakse i krace nego one prijasnje!
Uglavnom ne sekiraj se..znas i sama da takve stvari ne znace ni lose ni dobro, jednostavno je tako. Uzivaj u mirnom zeludcu
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Tinchycameni su se isto kao povukle, bar sam tako mislila, ali to je bila samo pauza. Zadnja 2,3 dana opet. Ove vecernje..ali ipak malkice lakse i krace nego one prijasnje!
Uglavnom ne sekiraj se..znas i sama da takve stvari ne znace ni lose ni dobro, jednostavno je tako. Uzivaj u mirnom zeludcu
A vidite nju! Kombinacija nas izvana i iznutra!
Vidjela sam je danas negdje na netu ! Ame meni sta je slaaatka😂😍😍😍😍
💗Baby E💗
Jutro klokanice..zaspala poslije jedan u noci,ustala u pola osam,spavanje nikakvo
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Sinoć sam se vagala, punog želudca za objektivne rezultate. Trenutno sam na +1.5 kg, pa nosim hlače iz svoje 'deblje faze' jer su mi komotnije od svih ovih silnih skinny trapki koje su taman. Plešu na dupetu ali barem mogu sjediti 8 sati u njima.
Meni je problem koža - suha je za poludit. I inače mi je preko zime koža nikakva, ali ovo... Jučer sam u očaju namazala debeli sloj ulja na lice i ostavila da se upije dok idem kod staraca u posjetu jer nisam mogla više. Mažem se uredno od 10. godine i lice i tijelo, ali ovo je smrt. Kao da je tijesna jedan broj.
O prištićima na licu da ne govorim...
I hladnije mi je nego inače. Bili smo u subotu na Adventu i smrzla sam se, a imala sam kombinaciju kao i prijašnjih godina. Valjda sva cirkulacija ode u bebu ili nešto... Sjedim u uredu u štramplama, trapkama, potkošulji, puloveru, zaogrnuta šalom i hladnjikavo mi je. Šefica preko puta ima samo košulju
27.6. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji